U Lisinskom su Srbi tražili autonomiju, traži li zato Pupovac Srbe za popisivače srpske manjine?

0
13116

Sjećamo se dobro kako su Srbi sijali laži preko medija u ratu i poslije rata, sve kako bi se Hrvatima nabacila stigma genocidnog naroda.

Tako je izvjesni Dušan Galogaža lagao da su mu pobijena djeca u Oluji, a djeca su živa i zdrava te se slikaju po Facebooku.

Još bolja je izvjesna Vida Galogaža koja tvrdi da joj je zapaljena kuća i kako se nema kuda vratiti. Provjerili smo i tu informaciju, ona nije točna. Kuća joj je obnovljena, a isto tako ima svoj dom u Bačkom Gradištu. U onu obnovljenu kuću na Banovini nikada nije uselila.

U zaseoku Galogaža trebalo bi živjeti oko šezdesetak osoba, danas živi svega sedam osoba.

Srpkinja  Vida Galogaža kuka da se nema gdje se vratit, jer nema kuću, što je čista laž , kuća je obnovljena i napunjena namještajem i tehnikom, dobivenom od obnove, odnosno od  države , a ista ima u Srbiji  drugu kuću i još sin radi u Engleskoj , a uvijet   za obnovu je bio da potpiše da nema druge imovine za stanovanje,  snimak novinara koji je snimao lažni film o njima govori kuda ide njihova nezahvalnost i mržnja.  Ima kuću u Bačkom Gradišću -Vojvodina, što se na kaju i  sama  pohvalila.

-Pupovac želi da njegovi ljudi  popisuju Srbe  da bi se sakrilo pravo stanje koliko Srba  zaista živi u svojim kućama .

Lažni spiskovi bi se pravili, upisivali bi i one koji ne žive na adresama, a imaju hrvatske dokumente , kao primijer je općina Dvor,  Glina , Topusko, Vrginmost , Vojnić, Krnjak ,sad  su po njima najveće naseljene sredine  sa Srbima i većinska vlast, tu vladaju Srbi .

Stvara se potkova srpskih sredina kao 91. godine , a otkrivanjem pravog stanja u općinama gdje su Srbi, došlo bi do gašenja po sili  zakona , nekih općina ,jer stanje je lažno i ne živi toliko ljudi, naprimjer općina Gvozd po spisku 2500 žitelja , a stanje je  oko 900 žitelja,  a možda i još manje, tako SDSS zadržava vlast i svoj kadar, koji Srbija gura . -tvrdi jedan Srbin iz toga kraja.

Ako ovo povežemo sa traženjem autonomije Srba u Lisinskom pred Kolindom i Vučićem, više je nego jasno kuda Pupovac i njegovi medijski trabanti vode priču.

HOP