Plenkovićev slogan ODVAŽNO ZA HRVATSKU pretvara se u OČAJNO ZA HRVATSKU

0
2013

Jesu li današnji članovi HDZ-a uhljebi ili oportuni naivci koji vjeruju da se budućnost može stvarati bez spoznaje i razumijevanja prošlosti?

 

Nisu li oni možda ”branitelji” koji nikada nisu vidjeli frontu?

Kada je Plenković postao član HDZ-a, svaki iskreni i domoljubni hadezeovac kao ljubitelj slobode i uskrsnuća hrvatske države se morao upitati: Zašto je Plenković ušao u HDZ tako kasno, posebice ako se znalo da je njegov pedigre komunistički?

Dokle će HDZ i državu, nakon smrti predsjednika Tuđmana, voditi skriveni i tvrdokorni komunisti ili njihovi potomci koji se nikada nisu pokajali i ispričali hrvatskom narodu?

Za mnoge komuniste u HDZ-u sabornik Stier je opasni emigrant, gotovo ustaša, a mnogi oportuni i neobrazovani hadezeovci vjeruju da je to i sabornik Kovač. Istina, oni se nisu ponašali po mojim željama jer davno su mogli i trebali srušiti Plenkovićevu većinu, ali da su tako istupili, despot Plenković bi ih sa svojom pokvarenom i oportunom enturažom izbacio is stranke.

Zbog toga ih razumijem. Dakle, mnogi članovi HDZ-a su sačuvali komunistički nauk i licemjerstvo kao i neki generali jer jedino tako su mogli prikriti svoju prošlost.
Komunistička svijest u Hrvatskoj je napadala Tomca jer je shvatio komunističke zločine i ispričao se hrvatskom narodu. Napadali su ga i zbog njegovog povratka katoličanstvu. Zar takav Tomac nije više učinio za Hrvatsku i hrvatski narod od, recimo, Lončara, Račana, Manolića Mesića, Sanadera, Kosorice, Josipovića, Milanovića i Plenkovića koji ne priznaju komunističke zločine nego ih nastoje prikriti ili opravdati? Zar se SDP nije trebao ispričati hrvatskom narodu kao nasljednik komunističke Partije i njezina nauka? Partiji bi zbog toga danas trebalo zabraniti djelovanje u hrvatskoj politici.

Analizirajmo izjave pojedinih esdepeovih i manjinskih sabornika pa će nam postati jasno kakvu Hrvatsku želi Plenković i njegova enturaža jer se takvim izjavama gotovo nitko iz HDZ nije javno usprotivio Pupovcu koji stalno ponižava i lažno optužuje hrvatski narod.

FB_IMG_1582320040495

Treba li Pupovac hrvatskom narodu ili treba samo Plenkoviću? Tako se ne ponaša lider; tako se ponaša oportunist i kukavica.
Što je razlika između hrvatskog emigranta i hrvatskog komuniste? Hrvatski emigranti i dijaspora vole svoju domovinu jer su iz nje istjerani, a istjerali su ih hrvatski komunisti. Emigrantski potomci često ne govore hrvatski, ali žele suverenu i nezavisnu Hrvatsku, a zbog toga bi im potomci komunista uskratili povratak na djedovinu.
Što tek o potomcima ustaša misle otvoreni i ponosni potomci komunista? Oni su za njih zločinci jer tako ih je nazvao jedan od najvećih zločinaca u povijesti civilizacije – voljeni im drug Tito. Po njima, njega se ne smije nazvati zločincem jer nikad kao zločinac nije osuđen. Nije uopće bitno što o njemu misli demokratsko mnijenje u zapadnim demokratskim državama.
Nije nikada osuđen ni Pavelić, ali unatoč ovoj činjenici, potomci komunista ga nazivaju zločincem i izdajnikom? Zar nije riječ o licemjerstvu? Kakvi su njihovi aršini i kakva je njihova pravda, a predstavljaju nam se kao humanisti unatoč činjenici da komunistički potomci i danas žive komunistički, ali na grbači stranih tajnih službi. Isplati se služiti tuđinu, zar ne, a to je konstantna odlika hrvatske ”elite”, dakle, komunističke i liberalne avangarde!
Jesu li ruski Židi govorili hebrejski kad ih je objeručke prihvatio Izrael i jesu li željeli suvereni Izrael? Potomci komunista bi više voljeli da Hrvatsku nasele Azijati i Afrikanci jer bi im oni omogućili njihove komunističke navike, status i udoban život na grbači države. Da, tako razmišljaju potomci hrvatskih komunista. Govore li hrvatski azilant?

FB_IMG_1584015489575
Slično razmišlja Plenković i sve čine da Hrvati nestanu iz Hrvatske. Njemu se naročito sviđa povećanje broja Srba i Srbijanaca u Hrvatskoj pa zbog toga nije tražio progon ratnih zločinaca, a progonio je hrvatske branitelje za zločine koje su počinili i naredili kosovci. To je omogućilo povratak srbskih i srbijanjkih zločinaca u Hrvatsku da iritiraju njihove žrtve.
On nastoji omogućiti ulazak Srbije u EU bez ikakvih uvjeta. Međutim, hrvatska država kao članica EU nije država. To je država bez granica u koju će se naseljavati pravoslavni srbski i srbijanski ratni i ini zločinci i tako osvajati hrvatski povijesni i etnički prostor, posebice ako ne osnujemo HPC i ne zabranimo djelovanje SPC u Hrvatskoj, a to je glavni cilj SPC koja stoji iz četničkih zločina i ne priznaje hrvatsku državu u njezinoj cijelosti.
Zašto Plenković ne vrati imovinu HPC kao Crna Gora? Ona je donijela zakon po kojem imovina SPC koja je nastala prije 1918. godine pripada CPC i crnogorskoj državi. Srbijanci su čak pokušali oteti starohrvatsku kršćansku crkvu svetog Spasa kod Vrlike, a sve njihove pravoslavne crkve u Hrvatskoj su bile imovina katoličke Crkve? Međutim, Plenković ne želi ni registrirati HPC jer se boji svojih gospodara u Brusselu i Pupovca, a uz pomoć udbaša Šeksa traži pomoć kod skrivenih udbaša i kosovaca.
Čak i Amerika uskraćuje registraciju SPC u Americi i od nje traži da promjeni naziv, a to je uznemirilo SPC. Zar je moguće da su svi pravoslavci iz bivše Jugoslavije Srbi mada Srbija nikada u povijesti nije vladala tim prostorima niti su Srbi ikada u Hrvatskoj i BiH živjeli kao Srbijanci? Srbe kao etnik u Hrvatskoj i BiH su izmislili Mađari i Austrijanci jer uz pomoć njih su negirali pravo Hrvatima na suverenu državu. Zar naziv Srb i Srbin označuju isto?

Današnjim prostorom Srbije su najprije vladali Hrvati i Bugari, a nakon njih Osmanlije. Ni Srbi ni Srbijanci nisu postojali prije polovice 19. stoljeća, a kneževina Srbija priznata je prvi put tek 1878. godine. SPC je postala autokefalna tek 1920. godine i to na cijelom teritoriju kraljevine Jugoslavije.

FB_IMG_1583847085014

No, pitam se koje dobro je za hrvatsku državu i narod učinio premijer Plenković? Ekonomija mu je u kolapsu jer država živi od EU fondova i turizma. Država je u totalnom neredu jer nije izvršio ni jednu reformu. Nema stranih ulaganja, a oportuni i neupućeni hadezeovci ga podižu u nebesa. Čak da mu je ekonomija dobra, on ništa nije učinio za ponos i dostojanstvo hrvatskog naroda i države. On šuti na sve Pupovčeve uvrede i poniženja hrvatskog naroda. On može imati tri doktorata i govoriti deset jezika, ali to ne znači da može voditi državu uspješno.
Izgubio je dvoje izbore, a svojim ponašanjem izgubio je više od 300 tisuća simpatizera HDZ-a i gotovo 100 tisuća članova HDZ-a. On kao predsjednik HDZ-a više ne može dobiti izbore, a zbog toga je odmah nakon posljednjih izbora trebao podnijeti postavku. Sada je sva odgovornost na članovima HDZ-a i ako postupe nerazumno, HDZ može nestati sa političke scene.

FB_IMG_1583762813024
Sve ukazuje da je uz pomoć Šeksa i Anušića aranžirao poraz KGK u suradnji sa Škorom. Očito, proradila je Šeksova osječka udbaška veza. Škoro se izjasnio kao kandidat za predsjednika države dosta prije podrške malih stranaka, a podržali su ga Mesić, Josipović i Kosorica. Nije li Škoro možda ušao u utrku samo da bi Milanović postao predsjednik države? Nakon tolikih poniženja i ucjena od Plenkovića, postalo je očito da KGK nije htjela postati predsjednica, ali sve je kasno shvatila.

FB_IMG_1583751022081
Pod hitno je po naređenju europskih birokrata u suradnji sa SDP-om izglasao Istanbulsku konvenciju i Marakeški sporazum suprotno želji hadezeovih birača. Isto tako je krivotvorio potpise za referende o promjeni izbornog zakona i opozivu Istambulske konvencije i tako zabranio obe referende.
Obmanjuje nas da smanjuje poreze, a to nije istina. Neke poreze smanjuje, ali istovremeno povećava druge namete. Preko Kuščevića je uveo nered u mandate političara te u politička imenovanja. Zar ne bi bilo uređenije i jeftinije da svi mandati traju 4 godine?
Ovakav političar ne može voditi HDZ i treba ga ukloniti sa funkcije predsjednika HDZ-a jer ne uvažava volju birača. Zbog toga sugeriram da se započnu skupljati potpis za opoziv njegovog saveznika predsjednika Milanovića i da vidimo što je prava istina na hrvatskoj političkoj sceni. HDZ kao stranka mora se vratiti u desni centar političkog djelovanja ako želi ostati na političkoj sceni i osloboditi se Plenkovića kao predsjednika stranke.

 

Srećko Radović
HOP