Australci moraju svugdje pokazati rezultat testa na koronu, narod prosvjeduje protiv nezakonitih mjera uvedenih korona krizom

0
3722

Provjerite da li je vaša država stvarno država ili korporacija. Za USA pouzdano znamo da je korporacija registrirana u Washinton DC. Upravo zbog toga mogu s nama raditi što im je volja. Vaš ustav ništa ne znači, Maritime Admiralty Law ( zakon internacionalnog poslovanja ) je na snazi i direktno se bazira na Canon Law u Vatikanu. Zato imamo Capitol Hill u Vatikanu, a također i u Washingtonu.
Australia je također korporacija.
Lockdown ne postoji u Ustavu.

Odgovor na pitanje zašto je u svakoj zemlji simultano nestalo toaletnog papira.
Ne slušajte političare nego provjerite tko im daje naputke i na koji način se provodi legislativa.
Dok se ne obračunaju s dubokom državom, nije bitno tko je na vlasti. Na vlasti će biti krizni štab i njihove marionete.-piše australski portal.

Screenshot_20200531-122345_Facebook

U  Queenslandu  zabilježen još jedan dan  bez ijednog novog slučaja COVID-19, stotine prosvjednika zatvorili su CBD osuđujući vladine zakone o zaključavanju. Iako mirno – to je najveće javno okupljanje viđeno u Queenslandu od kada su uvedena ta stroga COVID pravila.
20200531_12292720200531_122900

All this talk we hear about having to have the covid app to enter shops etc is completely illegal and subject to huge fines and prison sentences.

Please download this image and share everywhere. Print it and use it as a weapon against any fool who dares to claim that you must have it.

The link to the official website is printed on the bottom.

It’s also here… https://www.legislation.gov.au/Details/C2020A00044

#knowyourrights

Australci među sobom dijele ove informacije,  jer ih vlasti nigdje ne puštaju bez testa za koronavirus.
FB_IMG_1590920221684
U biti svi koji traže od vas da posjedujete Covid19 potvrdu prije ulaska u bilo koju instituciju u Australiji, su izvan zakona i kazne su novčane plus 5 gidina zatvora ili oboje. Isprintajte ovo i imajte uz sebe, za svaki slučaj piše u ovom naputku.
G. Vampula
HOP