36% Srba žele da se opet uvede izvanredno stanje i zatvori ih doma kao životinje u kavezu

0
2252
Portal Direktno.rs upitao je Srbe očekuju li uskoro, zbog povećanog i gotovo trostrukog broja oboljelih od Covida 19, ponovno uvođenje izvanrednog stanja u Srbiji. Bila su im ponuđena tri odgovora, potvrdan, odričan i neutralan. Od uzorka od  2632 anketirana njih 43,3% kazalo je da ne treba uvoditi ponovno izvanredno stanje u zemlji. No, 35,8% Srba reklo je da treba opet njihov vođa Vučić uvesti narod u višednevnu samoizolaciju iza četiri kućna zida.
FB_IMG_1592724557223
Na koncu, 21% Srba odgovorom kako uopće ne razmišljaju o tome, pokušalo je odglumiti Marsijance s drugog planeta ili iz druge galaksije, kao da žive u nekom paralelnom svijetu i kao da ih ne pogađaju luđački potezi nenormalnog srbijanskog diktatora Vučića. Znakovito je da blizu 36% anketiranih Srba i više od trećine naroda na tom tlu vjetrometine zdravog razuma smisao ljudskog življenja svodi na zadovoljenje osnovnih fizioloških potreba pukog održanja života. Dosta im je jesti, piti, spavati i uzgred se, naravno, još i razmnožavati. Ali, sve to si mogu priuštiti i živa bića na četiri noge u divljini prirode, kao i kućni ljubimci, bilo psi, bilo mačke ili papige u ozračju nečijeg kućanstva ili ribe u zatvorenom akvariju.
FB_IMG_1592581754183
Kad je jedan narod u toj mjeri zombiran kao što je očito slučaj sa 36% Srba već izgubljenih u vremenu i prostoru i kad su samo za korak iza njih oni tobože nezainteresirani, njih 21%, što sve glume neutralnost gledajući Vučićevo iživljavanje s visine Olimpa, umišljajući da su nedodirljivi potomci vrhovnog antičkog Boga Zeusa, onda matematička računica govori da je zbirno već 57% Srba zrelo za psihijatrijsko liječenje i promatranje u ustanovi zatvorenog tipa. Ljudi koji nemaju samopoštivanje, ne mogu imati ni gram samopouzdanja, a kukavice u Srbiji koje trpe nasilnika Vučića i njegovu razbojničku bandu onda bolju sudbinu i ne zaslužuju. Srbi su za dosadašnjih osam godina okrutne i surove tiranije Aleksandra Vučića izgubili kao narod tri stvari koje niti jedan narod na svijetu nikad ne smije izgubiti, a to su ponos, čast i dostojanstvo. To svaki čovjek u sebi prirodno i spontano nosi, a kad to dopusti da mu netko to oduzme, onda više nije dostojan zvati se slobodnim ljudskim bićem i više nije vrijedan ničije pozornosti.
received_556417098584202
Vučić je nakon dvomjesečnog proljetnog korona cirkusa u zemlji kupio na lažiranim izborima povjerenje dvije trećine Srba za samo 100 eura isplaćene odštete za dvomjesečni zatvor cijeloga pučanstva radi njegovog umobolnog i psihopatskog hira i iživljavanja neiživljenog paranoidnog šizofreničara. I ovi postotci dvije trećine anketiranih koji jedva čekaju da ih Vučić opet zatvori iza rešetaka kao njegove kućne mezimce, uz onih više od petine kojima je navodno svejedno, daje približnu zbrojidbu onih što su u nedjelju glasovanjem za zločinačku listu Vučićeve fašističke SNS bagre potvrdili makar i približnim brojkama postotak glasova što je prije neki dan dobila stranka pomahnitalog srpskog vožda. Thomas Jefferson, slavni američki ustavotvorac i pisac prvoga američkog Ustava iz vremena osnutka Sjedinjenih Američkih Država prije više od dva stoljeća nimalo slučajno je zapisao svevremensku mudrost: “Svaki narod ima onakvu vlast kakvu zaslužuje!” Razvidno je nakon svega da Srbi zaslužuju Vučića, jer je zorno da za bolje i nisu kad dopuštaju kao narod da ih gazi jedan idiot poput Aleksandra Vučića.
pismo čitatelja iz Beograda
HOP