Gosti iz BiH traže prijavu Hrvatske zbog diskriminacije, iznajmljivači spremaju tužbu protiv RH , srpski turisti na Banovini mogu što hoće, birači-NEĆEMO GLASATI ZA OVU VLAST!

0
15588

-U tom smislu će biti donesena odluka o privremenoj zabrani prelaska granice RH, na način da se utvrđuje poseban režim ulaska u RH osoba iz BiH, Kosova, Republike Srbije i Sjeverne Makedonije. One će morati biti u samoizolaciji 14 dana od dana ulaska u RH, a obveza samoizolacije se ne primjenjuje na putnike koji prilikom ulaska u RH tranzitiraju kroz navedene zemlje’, rekao je ministar Božinović za vodeće medije.

FB_IMG_1592949420017

Znači Plenković ne ide u samoizolaciju jer je pipkao Đokovica, ali ovi idu iako su zdravi. Znači Hrvati iz Bih koji žele na more ne mogu uz ostale građane te zemlje, ali Plenković sve može.

20200624_180253

Bio je jedan komentar koji smo dobili od iznajmljivača koji su se  počeli organizirati sa jednom zajedničkom tužbom, jer nekakvi stožer određuje mjere iznad zakona  i ustava, a neki odvjetnici tvrde da sve  su te odluke nezakonite.

-Osnovna informacija koju moraju svi znati: virus Corone je jedan od mnogobrojnih virusa iz grupe Influenca virusa čija je osobina spontana mutacija i dolazak u zimskim mjesecima. Sindrom koji ta grupacija virusa izaziva je sindrom gornjih i donjih dišnih puteva, od rhinitisa, pharyngitisa, laryngitisa do bronchitisa i pneumonije.Dakle, ta škvadra virusa posjećuje ljudsku vrstu već oko 150 godina i to svake godine. Udio pojedine vrste virusa se zna pa je tako udio Corone u syndromu gripe od 7-15%.Ona ništa nije drugačija od drugih influenza virusa, ne voli nosnu sluznicu pa više napada ždrijelo, grlo i bronhe. Komplikacije gripe nisu stvar “zločestoće” ovog virusa nego lošeg imunološkog statusa zaražene osobe poput kroničnih iscrpljujućih bolesti, karcinoma, terapije citostaticima,mnogim lijekovima, dijabetesa……Nema zločestih virusa nego ima imunoloških sustava koji su načeti i ne mogu pružiti pravi odgovor virusu

Za turizam nekih gradova na obali to će biti pogubno jer je 20-30 ljudi zaraženo gripom.-tvrde dr. Sladoljev i dr. Jurinčić.

-Samoizolacija za navedene zemlje i obavezan ulazak u našu zemlju sa maskama u odnose na druge turiste je diskriminacija koja kreće od ministra MUP-a ,rekao nam je jedan odvjetnik, te dodao da se nekada tako degradiralo u 2. svjetskom ratu. Drugi turisti prilikom ulaska u zemlju , a nisu iz navedenih zemalja -ne prolaze torturu samoizolacije od 14 dana.

Država si nabacuje stigmu zbog koje u krajnjoj instanci može biti tužena.-tvrdi zagrebački odvjetnik.

S druge strane Banovina je preplavljena srpskim turistima i došljacima iz Srbije za koje ne vrijedi ova mjera iako su mnogi došli u doba rigidnih mjera?!

– Skupljam narudžbe za apartmane i za svu štetu ću tužiti državu, traže od mene da plaćam kredite, pristojbe, režije, a uništavaju mi posao preko samozvanog stožera. Što ćemo se od sada zatvarati po kućama i zatvarati granice dok ne pomremo od gladi?!  Ovoga je dosta, na izborima oni sigurno neće dobiti moj glas!-kaže jedan iznajmljivač.

U ovo vrijeme ministar turizma bi trebao biti svaki dan na televiziji kao stožeraši , ali nema ga nigdje, ništa pametno nije osmislio, pa je narod osmislio grupe na Facebooku i trži svoje apartmane. Odurni vlastodršci koje plaćamo kao da ih je Tesla napravio rade glupost za glupošću…

HOP