PROF. DR. VALERIJE VRČEK : ANTISEPTIK I DEZINFICIJENS su grozne kemikalije koje uništavaju ljudske stanice, možemo očekivati kao posljedicu pojavu super bakterija

0
2391

VRČEK UPOZORIO NA ŠTETNE POSLJEDICE PRETJERANE UPORABE ANTISEPTIKA I DEZINFICIJENSA…

 – To je nešto što ćemo sigurno platiti kao cijenu masovne uporabe antiseptika. Posebice se to odnosi na kvartarne amonijeve soli, negdje piše i kationski dezinficijensi. To su grozne kemikalije koje imaju svojstvo da uništavaju stanice bakterija, a i virusa. Međutim, one također uništavaju i ljudske stanice! Ono što možemo očekivati kao posljedicu, je pojava super bakterija, koje će biti otporne na djelovanje poznatih antibiotika. Na tržištu imamo samo određeni, ograničeni broj antibiotika i on će biti smanjen nakon ove pandemije! Postoje kineske studije koje pokazuju da je veliki broj žrtava COVID infekcija u Kini imao dodatnu sekundarnu bakterijsku infekciju i vi zapravo ne znate od čega su oni umrli; od COVID-a ili od super bakterija, za koje više ne postoje antibiotik?!

“Veliki problem je i ta silna uporaba kemikalija na ulazu u dućan, plac, crkvu,” nastavio je profesor: “Zabrinut sam kada gledam djecu kako redovito sve to koriste… Svi mi sada radimo nešto, što nikada u životu nismo radili, a to znači nekoliko puta, nekakvim sprejevima mažemo ruke. To se apsorbira kroz kožu i minimalno 10 posto toga ulazi u krvotok… To može biti kancerogeno, a u prvom redu to su hormonski otrovi! Mi u znanosti to zovemo endokrini destruktori. To su hormonski otrovi, koji vam otvaraju Pandorinu kutiju efekata. Kada pomaknete hormonsku ravnotežu, to udara na razvoj živčanog sustava, reproduktivnog sustava, imunološkog sustava… To je cijena koju ćemo sigurno platiti, nakon što koronavirus prođe!”

Prof. dr. Valerije Vrček posebno je prokomentirao odbijanje bilo kakve javne znanstvene rasprave od strane članova Stožera: – Oni sad imaju posao. Njihov posao je brojanje čudnih brojaka, neki ih zovi oboljelih, neki ih zovu zaraženih, ali sve je to fake number, lažni broj! Siluju nas brojkama koje su nepouzdane i sami ih reguliraju, bez ikakve kontrole… Oni imaju svoj broj i nema za njih nikakve brige jer kad sve ovo završi, oni će i dalje raditi svoj posao… Onda će brojati povećanu učestalost astme i alergija među djecom.

ŠKOLSKE UČIONICE PRETVORILI SMO U KEMIJSKE ČISTIONICE!

“Mi smo školske učionice pretvorili u kemijske čistionice,” prilično je oštar dr. Vrček i sam ugledni obiteljski čovjek i zabrinuti otac: “Vi ne možete živjeti u hermetičkom, kemijski steriliziranom prostoru, bez zdravstvenih posljedica, to je nerealno. Tu vam ne treba znanost, to je zdrav razum! Dijete koje nije uprljalo ruke, koje nije imalo glistu i na taj način malo ojačalo svoj imuni sustav, platit će svoju zdravstvenu cijenu. Svi ćemo to platiti! Ne govorim samo o Hrvatskoj, govorim o pandemiji alergija na globalnoj razini.

Kritički je progovorio i o testovima za koronu: – Što više testiranja, to više pogrešnih brojki! Danas je to postala javna stvar. Kompletan život 2020. definirali smo, usmjerili i regulirali na temelju rezultata PCR testova. A to je roba s greškom! To je analitika koja uopće nema epidemiološkog smisla! To je analitika koja u konzervativnoj procjeni generira 40 posto lažno negativnih i 10 do 15 posto lažno pozitivnih rezultata… Po zadnjim podacima iz američkih znanstvenih krugova, radi se o totalnom fijasku i debaklu, to su fake brojevi! Lažni brojevi koji se mogu manipulirati i interpretirati na način kako vam odgovara.

inbound3810320279717323104

“Cijeli svoj život u 2020. definiramo i reguliramo na temelju brojaka koje nemaju znanstveno uporište,” napominje još jednom dr. Vrček: “Testovi su loši, oni imaju ugrađenu intrinzičnu grešku. Što više testova, to više pozitivnih, ali i što više ciklusa to više pozitivnih… Danas imamo pad brojeva u zaraženima i ne znam što su smanjili; broj testova ili ciklusa?! To su nevalidirani testovi, oni nemaju epidemiološku svrhu. Oni su iz laboratorija…”-rekao je u Bujici dr. V. Vrčak.

Vezani članak

EKSKLUZIVNO: Prof. dr. sc. V. Vrček : ‘Iako je COVID-19 bezopasan, baš poput ostalih igrača iz obitelji koronavirusa, pristali smo uništiti gospodarstvo, ugušiti društveni život’