Mediji zastrašuju koronom u Popovači ali prešućuju da se hadezenjare nisu na feštama držale mjera svojih stožeraša

0
1606

U Gornjoj Jelenskoj je nakon promocije knjige koronavirusom zaraženo 90 od 116 testiranih uzvanika, a tridesetak ljudi se još mora testirati; no većina ih je bila i na otvaranju Voloderskih jeseni, a u subotu je otvoren i Stočni sajam u Popovači, usprkos preporukama epidemiologa-piše Net.hr.

 

A ovako zastrašuje ljude isti portal uz blagoslov stožeraša;

OTVORILO SE SUPERŽARIŠTE KORONE KOD POPOVAČE: Stručnjaci upozoravaju na nešto jako čudno: ‘Ovo je nezabilježeno u svijetu’

Ovo je naslov teksta.

Naš suradnik iz Kutina ima sasvim drugačije mišljenje.

➡️59 novooboljelih u SMŽ – 5 osoba s područja Grada Kutine

U Sisačko-moslavačkoj županiji, na današnji dan, pedeset i devet je novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Pedeset i osam osoba je s područja županije, a jedna osoba je s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.

Od pedeset i osam novooboljelih osoba s područja županije, četrdeset i pet osoba su s područja grada Popovače od čega najveći broj čine osobe s područja naselja Gornja Jelenska, pet osoba je s područja grada Kutine, četiri osobe su s područja grada Siska, jedna osoba s područja općine Dvor, jedna osoba s područja općine Lekenik i jedan osoba s područja općine Topusko.-piše službeno priopćenje.

inbound3395156626747373942

-A gdje su sankcije,kazne,običan građanin nemoże kupiti kilu kruha da mu ne visi nad glavom kaznama, dok oni koji to provode kažnjavanje , tih građana od čijeg poreza primaju masne plaće feštaju po Jelenskoj i Voloderskim jesenima ,sve redom političko ekonomska elita, ne mare za iste te propise, koje su i donijeli ,znači propisi i kazne ali samo za običan puk , ljepe naše!-komentar je T.D. na ovaj cirkus koji mediji žele prikazati kao nešto čudno.

inbound2943762149511914355

Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec je u petak, 25. rujna 2020. godine, u Društvenom domu “Ivica Pajer” u Gornjoj Jelenskoj nazočio promociji knjige Slavice Moslavac “Zvijezdo sjajna usred Moslavine“. Manje više ekipa se ne  drži epidemioloških mjera o kojima mrcvari narod mjesecima.

Voloderska jesen 2020.