Zašto je HDZ namjeravao preuzeti tvrtku Apis? Nije li Apis povezan sa kanadskom tvrtkom Dominion Voting System sa sjedištem u Beogradu?

0
1934

Izborom Plenkovića za predsjednika HDZ-a, današnji hadezeovci su potvrdili svoju odanost diktatoru i mrzitelju hrvatske države – drugu Titu, te se tako odrekli tvorca hrvatske države Franje Tuđmana.

U današnjem hrvatskom Saboru HDZ ima titoiste umjesto nacionalne hrvatske tribune. Takav HDZ možemo slobodno nazvati novim SKH jer promiče inbound4679435379402952992centralizam, državno vlasništvo te bratstvo i jedinstvo, a nameće narodu europske socijalne i duhovne perverzije koje nisu dio hrvatske kulture ni svijesti. Državno vlasništvo je glavni izvor pljačke hrvatskih građana na državnoj, a još više na lokalnoj razini. Koliko poduzeća, recimo, ima općina Vir?

inbound6395453893069567737inbound646226723776981072

Stoga se moramo upitati ako ima ikakve razlike između Tita i Plenkovića? U Jugoslaviji, Tito je namjerno držao narod u siromaštvu i slao ga u Njemačku kao roblje dok su mediji lažno promicali visoki standard u odnosu na države u Varšavskom paktu, a glavni neprijatelj im je bio kapitalizam.

Međutim, mi danas znamo da Hrvatska ima niži standard od bilo koje zemlje Varšavskog pakta. Isto tako Hrvatska je puna komunističkih lopova – komunističkih direktora u upravama i nadzornim odborima državnih poduzeća. Lopovluk je izmislio hoštapler Tito sa parolom: ”Druže snađi se”. Danas Plenković drži Hrvate u siromaštvu i poput Tita ih goni iz Hrvatske.

inbound3549713823834849963

Doista, nema nikakve razlike. Tito je bio diktator i kukavica kao i Plenković. Obojica vide neprijatelje tamo gdje ih nema, a obojica koriste druge da rješavaju njihovu strahove i njihove nevolje zbog nagona za vlašću. Kod Tita to je bio SSH i proleterijat, a kod Plenkovića to je trenutno stožer za Covid-19 i EU. Tito je koristio generala Miškovića i neke druge generale da bi se oslobodio Rankovića, a Plenković koristi Jandrokovića, Bačića i Đakića da bi očistio HDZ od domoljuba. Da bi sačuvao bratstvo i jedinstvo, Plenković koristi Pupovca dok je Tito koristio Bakarića, Tripala i Šuvara. Tito je bio zasigurno protiv hrvatske države, a to je po svemu sudeći i Plenković. Obojica koriste komunističke medije za lažno optuživanje pojedinaca i zaluđivanje naroda medijskim lažima.

 

Tito je bio špijun Zapada i zbog toga ga je Zapad obilato nagrađivao, a samoupravljači su vjerovali da su dobro živjeli od svojega rada. No, Tito je imao emocionalnu inteligenciju pa ih je ucjenjivao kao pravi hoštapler jer im je prijetio da će se okrenuti SSSR-u. Tu emocionalnu inteligenciju nema Plenković i Europljani su od njega stvorili poslušnika i slugu.

Najvjerojatnije će se sve njegove obećane milijarde eura negdje izgubiti. Koliko je ”green field” investicija Plenković doveo u Hrvatsku? Ni jednu, zar ne? Zar to nije zadaća premijera? Dakle, Plenković nije državnik nego poslušnik i sluga EU u nadi da će postati član EK. Ovo nam još jednom pokazuje nedostatak emocionalne inteligencije kod njega.

Plenković je jedan od hrvatskih premijera koji nije učinio ni jednu reformu vrijednu spomena kao nijedan premijer prije njega. Svi oni su razmišljali najviše o sebi i osobnom bogaćenju, a najmanje o boljitku naroda. Svi oni su preferirali komunističke zakone jer tako se moglo najlakše krasti i pljačkati sirotinju, a zbog toga ih koriste i danas. Koliko su nam povećani lokalni nameti, a imamo centraliziranu državu. To nam pokazuje da Plenković preferira komunističku i bratsku jugoslavensku prošlost u odnosu na kapitalističku budućnost, demokraciju i suverenost hrvatskog naroda. On je već državu uveo u dužničko ropstvo i raselio cca pola milijuna Hrvata, ali u Hrvatsku namjerava dovesti više od pola milijuna useljenika iz Afrike i Azije. Jesu li Hrvati izrabljivali Aziju i Afriku? Zar to nisu činili Britanci, Belgijanci, Holanđani, Francuzi, Portugalci i Španjolci? Zašto ti imperijalisti ne pomognu tim nesretnim ljudima u njihovoj državi?
Komunisti nisu poznavali ni kapitalizam ni demokraciju pa u vladu su uzimali poslušnike koji su im pokorno služili umjesto nezavisnih i sposobnih znalaca. To se događa i danas jer svi traže podobne poslušnike. Takav premijer ne razumije zadaću reformi i ne može sprovesti nikakve reforme. Na temelju djelovanja vladinih ministara i premijera, možemo reći da su oni osiromašile hrvatski narod, a sebe obogatilie. Štoviše, ova vlada je ipak najgora u kratkoj povijesti RH. U tome Plenkoviću pomaže EK koja je liberalna, dakle, masonska i komunistička, te puna lažnih obećanja samo da bi nam ponovno nametnula jednoumlje. Očito, Plenković je nesposoban voditi državu, a podržava ga šačica hrvatskih pučkih neznalica, koji doista vole hrvatsku državu, ali su slijepi na podvale i pljačku današnje vlade. Oni ne vide pljačku ove vlade i njezinih ortaka jer, kako kaže Plenković, sve je po zakonu. Takvi HDZ-ovi pučki fanatici su doista hrvatski domoljubi, ali još ne prepoznaju Plenkovićeve namjere.

inbound8883223906905797148
Kakva je tek uloga Pupovca i njegovih ekstremista u Hrvatskoj koji uz blagoslov Plenkovića od Hrvatske stvaraju federaciju?!

Srba u Hrvatskoj nikada nije bilo ni pet (5) posto zajedno sa svim novo useljenim Srbima iz Bosne i Srbijanacima iz Srbije. Vidjet ćete koliko ima Srba nakon novog popisa pučanstva koje je ekstremistima  ustupio Plenković da bi se održao na vlasti.

To je veleizdaja i zbog toga Plenkovića treba opozvati HDZ i država ga mora izvesti pred lice pravde. On uz pomoć komunističkog Ustavnog suda, medija i Pupovca oduzima Hrvatima slobodu, domoljublje i egzistenciju.

inbound1499234089187886075

Retorika i oratorstvo ne otkrivaju inteligenciju čovjeka i njegovo poštenje. Štoviše, Plenković nema emocionalnu inteligenciju, a bez nje nitko ne može postati državnik. Bez nje svaki čovjek je beznačajan. Zar Pupovcu nisu dva brata bili u četnicima i zar Pupovac nije lagao o svirepom zločinu četnika nad doktorom Šreterom?

Zar on nije za vrijeme agresije svijetu objelodanio laž kako je Hrvatska prevela 15 tisuća pravoslavne srbske djece na katoličanstvo?

Zar nam ovo ne otkriva nedostatak emotivne inteligencije kod Plenkovića?

inbound2626668663500992899

On štiti agresorske ratne zločince, a preko komunističkih i srbskih medija u Hrvatskoj, koje financira RH, lažno optužuje hrvatske domoljube, primjerice, dragovoljce HOS-a koji su temelj hrvatske države. On financira SPC u Hrvatskoj, a HPC ne želi ni registrirati.

Hrvatska država je nestala čim smo prodali hrvatski Telekom i dali koncesiju stranim televizijama. Danas hrvatske političare biraju CNN i RTL, a istovremeno smo uništili HTV kojom i danas upravljaju komunisti ili njihovi potomci.

Hrvatska je puna neriješenih problema. Jedan od problema su granice sa susjedima, ali to ne zanima premijera jer kao da želi stvoriti Zapadni Balkan ili neku novu Jugoslaviju. Pupovac i Vučić nas stalno ponižavaju i lažno optužuju pred svijetom, a SPC ne priznaje hrvatsku teritorijalnu cjelovitost sve dok Plenković šuti samo da ne bi izgubio vlast. On ne želi registrirati HPC i zakonom zabraniti SPC djelovanje u Hrvatskoj jer tako kaže pravoslavni kanon, još jednom zbog njegove prevelike pohlepe za vlašću. Plenković je šutio i kad su Srbi nasiljem pokušali posrbiti Crnu Goru.

Tek kad su Talijani odlučili proglasiti isključivi morski gospodarski pojas kao dio svog teritorija, HDZ nam to tek obećava. Znamo ipak koliko vrijede Plenkovićeva obećanja. Zašto nije vratio INA-u? Hrvatskoj trebaju duboke reforme, ali

Plenković je okupiran sam sa sobom umjesto sa državom i narodom. Njega uopće ne zanima demografija jer ne zna da će da će bez nje i novih stranih investicija Hrvatska bankrotirati uskoro. Zašto je HDZ namjeravao preuzeti cjelovito vlasništvo od grada Zagreba nad tvrtkom Apis? Nije li Apis povezan sa kanadskom tvrtkom Dominion Voting System sa sjedištem u Beogradu?

Na temelju iznesenoga, Plenkovića možemo nazvati ili veleizdajnikom ili nesposobnim političarem čovjekom da vodi državu. Da bi hrvatska država i hrvatski narod opstali, Plenković mora otići sa hrvatske političke scene. Zar je moguće da u HDZ nema u Saboru barem pet poštenih domoljuba?

Da je HDZ koalirao sa DP i Mostom, mogao je promijeniti hrvatski Ustav i zadovoljiti hrvatske domoljube, ali takav ishod se nije sviđao Plenkoviću. To nije željela EK, zar ne?

inbound4963020130846561765
Još jednom ponavljam da bi hrvatska država i narod opstali, Plenković mora otići sa hrvatske političke scene.

 

Srećko Radović