Nakon masovnog cijepljena u Engleskoj u isto vrijeme pojavljuje se i ‘opasniji virus’, da li je cjepivo zapravo izazvalo kaos?!

0
15235

Polako pronalazimo zašto je  Velika Britanija odjednom zatvorena !

-Velika Britanija je cijepila navodno oko 100.000 ljudi. U roku od 4 dana njih 3150 nisu mogli obavljati normalano dnevne aktivnosti  nakon cijepljenja?!-tvrdi izvor.

“Bili su nesposobni raditi, bila im je potrebna medicinska pomoć. Britanija ima problema sa hranom, velike farme su blokirane, uglavnom ne rade, nema dovoljne količine hrane, dok se zemlja zatvorila granično.”

Navodno se pojavio novi soj virusa u to vrijeme cijepljenja u Britaniji, koji je jači od ovog prethodnog. Da li se pojavio u cjepivima? O tome nešto  govorio i Boris Johnson u svom izlaganju prije cijepljenja.

Nakon cijepljenja pojavljuje se u isto vrijeme novi virus straha.

Ili je sve ovo da bi se ljude preplašilo i  masovno cijepilo?

Novi soj virusa a cjepivo za virus može biti  i ono “staro” za covid-19? Kako je to moguće ako virus mutira?

Mediji već najavljuju da ćete se morati cijepiti svake godine zbog toga! A bilo je budala koje su vjerovale da će poslije cijepljenja život doći u normalu!

inbound2911521042335039493

Nije li ovo uvod u rat znanstvenika i liječnika u ime Billa Gatesa protiv vas?

inbound6936737749860259624

Nije završila niti ova, a veće se programira u medijima nova pandemija, pogledajte datume. Sve je  u ovih par dana izašlo. Ispada da Gates može pogoditi i eurojackpot bez problema ili je on krvac za sve?

inbound6994617600521104932

Bombastični naslovi, a sve se pojavilo nakon masovnog cijepljenja u Engleskoj, otkazani su svi letovim iz Hrvatske!

Sve ovo je pritisak da se cijepite?

Zašto?

 

Evo što mi kaže bugarski pravnik o papiru koji trebate potpisati prije cijepljenja, a koji naši mediji i vlast brižno skrivaju…

-EU će Pfeiserovom cjepivu dati “uvjetnu dozvolu” nikako “odobrenje”.

Dobro je to znati. Ne može biti obavezno cjepivo sa uvjetnom dozvolom, jer to znaći da je još uvijek u fazi testiranja. Zato je u svim državama cjepljenje nakon potpisivanja sa informiranom suglasnosću. U slučaju da se netko ipak odlući cjepiti on će sam snositi odgovornost.

Shvaćate zašto vam novinarske i medijske hulje  prijete da će vam država  oduzeti pravo na rad, na putovanje, kretanje, školovanje, zdrastvenu skrb ako se ne cijepite?

Zato što hulje u vlasti nemaju drugi način da vas cijepe.

inbound917396518721257736

Zato ona hulja  iz EK traži cijepljenje isti dan, za sve zemlje , kako bi pritisak bio veći, jer nema pravnog okvira za sprovedbu cijepljenja.

boris johnson

Zbog toga mediji imaju red “brige za vas” i red “prijetnje ako se ne želite cijepiti”. U prijevodu uveden je sustav zla gori od fašizma, a ovi  u Saboru to podržavaju?! Nitko ne raspravlja o tome! Nitko!

I pritvaranje u lockdown je iz toga razloga? Postali smo roba za najjeftinije eksperimente, jednostavno potpišete i oni vide kako njihov koktel djeluje!

-“Poznato savezništvo epidemijskih hulja, medija, liječnika i farmaceutskog lobija koji   djeluje tijekom ere Corone – susreću se zapanjujući osobni kontinuitet tijekom gotovo dvadeset godina.

Pa, primjer prof. Christian Drosten iz berlinskog Charitéa. Čovjek koji je gotovo uvijek bio tu kad se u 21. stoljeću rodila pandemija i čija su se upozorenja – ponekad istočno pitanje – pouzdano pokazala lažnima; koji je u džepu imao PCR test na “novi” koronavirus prije nego što je itko uopće mogao znati da se radi o koronavirusu;  koji su na gotovo neobičan način transformirali, monopolizirali i širili brbljavu bespomoćnost u medijskoj ekspertizi;

Svijet trenutno živi u čekaonici apokalipse. To nije slučajno. Jer postoji duga povijest koja naslućuje otkrivanje koje tek treba doći.

O autoru i ostalim suradnicima

Walter van Rossum, rođen 1954. godine, završio je studije romanistike, filozofije i povijesti u Kölnu i Parizu 1988. godine s doktoratom. U ovom je trenutku, međutim, već dugo bio uspostavljen kao slobodni autor u medijskim medijima – od WDR-a do DLF-a, od ZEIT-a do FAZ-a. 2004. godine nagrađivani esejist iznenada postao je poznat široj javnosti jer je neugodno trezovao udobne naslonjače uz “Moje nedjelje sa Sabine Christiansen”. 2007. Van Rossum se napokon učinio nepopularnim podijelivši jednu od svetih njemačkih krava s informacijama na pojedinim dijelovima na briljantni lingvistički način pod legendarnim naslovom “The day show: Kako svijet učinuje 15 minjiviti. Prevladavajuća pandemija ispitivanja potaknula ga je da pažljivo pogleda rad drugog liječnika.

Uzorak za čitanje. Ponovno tiskano uz ljubazno dopuštenje nositelja autorskih prava. Sva prava pridržana.

»Izbijanjem pandemije korone čini se da su iskorijenjeni svi oblici logike, pa čak i ostaci takozvanog zdravog razuma. Građani nos teror pandemije. «

»Kritičari se sve više vole, web stranice se isključuju, videozapisi se blokiraju na YouTubeu, a uznemirenost je sve ružnija. U ratu svaka sumnja postaje izdaja. Redovi moraju ostati zatvoreni. Glavni zapovjednik pandemijskih oružanih snaga jest i ostaje profesor Christian Drosten. Prevalio je dug put. Buržoaski svijet konačno je ostavio oko svojih ›vrijednosti‹. «

“Globalne stvarnosti sustavno su uništavane ne virusom, već radnjama koje su poduzeće u njegovo ime. To je neoprostivo. Ali vjerojatno pretpostavka za dugo pripremljeno otkrivanje koje je sada pred nama. ”

“Ne, ‘Veliko resetiranje’ neće se otkriti kao puč. Otpadni svijet bez veze će se predavati svojim spasiocima. Organizacije i mreže koje su za to već dugo pripremljene.”- piše Mili M.

 

HOP