Capak tragikomedija: ‘kažu joj iz bolnice službeno da ne može se svaki dan raditi PCR test , jer koronu pobrišu oni koji su štapićem isti vadili iz nosa?!

0
2793

Jedna zanimljiva priča sa graničnog prijelaza gdje zdrastveno neobrazovana policajka maltretira djeda i baku jer unuka od dvije godine nije cijepljena. S druge strane pogledajte video naših vodećih stručnja iz područja medicine koji jasno kažu da niti su testovi za koronu precizni, a niti je cjepivo korisno.

VIDEO:

https://m.youtube.com/watch?v=baj0SOVSKtU

Jedna gospođa sa frizerskom školom inteligentnija je od liječnika što se vidi iz tonske snimke, kažu joj iz bolnice službeno da ne može se svaki dan raditi PCR test za prepoznavanje korone, jer ga pobrišu oni koji su štapićem isti vadili iz nosa. Znači dva dana si poslije toga negativan? Ne nije ovo odjel Vrapče, ovo su ozbiljni stručnjaci?!

 

inbound849920386241134549inbound8879927373555443015

‘Pray for Bosnia’

Neki dan su mi se roditelji uputili iz Vinkovaca ka Orašju (BiH), poveli su i unučicu koja će za točno devet dana napuniti dvije godine.

Starija osoba nekoliko dana nakon cijepljenja -umrla

Prilikom izlaska iz Hrvatske odnosno ulaska u BiH nije bilo nikakvih problema, pitanja i slično. Da, ta ‘divlja’ Bosna ne traži ništa osim vaše osobne. Isto tako, ta Bosna, kada ih već spominjem je dva puta bocnula tek oko 40.000 ljudi, a znate li koliko su imali slučajeva, zadnja dva dana? 30.5., NULA slučajeva, 31.5., 170 slučajeva. Isto tako, ta Bosna poštuje mjere jednako kao stranka novog gradonačelnika Zagreba prilikom proslave pobjede.

#prayforbosnia

Idemo nazad na temu… U povratku se događa, tek još jedan u nizu apsurda ovog cijelog totalitarnog cirkusa.

Bosansko-hercegovački dio granice prolaze bez problema, ali, očekivano, problemi počinju prilikom ulaska nazad u Hrvatsku, tu ponosnu članicu (provinciju) Europske Unije…

Roditelji su preboljeli prehladu te su ‘ponosno’ pokazali svoj Ausweiss tj. potvrdu na kojoj jasno stoji rok trajanja od 180 dana, jer je ‘znanost’ točno utvrdila da ste sigurni, ni manje ni više nego TOČNO 180 dana. Već 181. dan prehlada ima zeleno svjetlo za napad, a 182., uf, ne pitajte… Kažu da je 185. najriskantniji, a tko doživi 202., pričat će.

Prilikom pregleda, odgovorna policajka postavlja pitanje: “A gdje je ta potvrda za unuku da je – ili preboljela prehladu, ili dobila bocku (LOL) ili da ima negativan (vazda nepouzdani, po potrebi lažno pozitivan) PCR test?”

Na odgovor moje majke kako se konzultirala sa sinom, odnosno ocem njezine unučice, gdje nije trebala nikakva potvrda za uskoro dvogodišnje dijete, stiže klasično nelogičan odgovor naše odgovorne policajke:

“Kada je dijete s roditeljima, ne treba nikakva potvrda, ali s bilo kim
drugim pa bili to i rođeni djed i baka – potvrda MORA postojati.”

Majka, koja je uz oca Bogu hvala odavno izašla iz zone kovidiotizma, nasmijala im se i rekla kako to nema nikakvog smisla i za početak da joj objasne – zašto, koja je razlika?

Odgovor policajke je bio (sada da smo zajedno bi vas pozvao da svi viknemo u glas) – “Samo radim kako mi je rečeno” iliti prevedeno na fašistički – “Samo radim svoj posao”.

Uz to što je gospodična marljivo i predano radila svoj posao, ipak smo svi potencijalni bioteroristi, stigla je i zaprijetiti, obzirom na ne posjedovanje potvrde koja tek treba postojati ukoliko dijete ne putuje s roditeljima. Prijetnja je išla u smjeru obavezne 10dnevne samoizolacije, za dijete staro niti dvije godine.

Mama (baka) je ušla u rage mode (jabuka očito ne pada daleko od stabla ❤ ) – i nakon glasne prepirke koja je išla u smjeru – kako ih nije sram provoditi ove potpuno nelogične, ni sa čim potkrijepljene fašističke metode, pogotovo prema malom, zdravom i predivnom djetetu, a i kolateralno prema dvoje umirovljenika na rubu 70 godina, ipak su popustili i doduše nevoljko, pustili.

Dakle, na primjeru ni dvogodišnjeg djeteta, postavlja se pitanje – čemu sve ovo? Čemu ova suluda represija? Znamo odavno da nije zbog prehlade… Ali zapitajte se, čemu ovo postupanje s ljudima kao da su životinje?

Da li prehlada vidi da je dijete s mamom, tatom ili pak djedom i bakom ili u mom slučaju – stricem?

Da li se prehlada boji roditelja, ali vidi svoju opaku priliku gledajući baku i djeda, trljajući svoje ručice, misleći – “Buahaha, nema roditelja, a ovi su rizična skupina, njih napadam, ali pretežito između 22h i 6h ujutro, osim ako nisu izbori ili ako se bliži obljetnica pada Vukovara, tada sam ćorak!”

Koja je točno razlika u načinu postupanja naše odgovorne granične policije prema ocu i majki glede te potvrde njihovog djeteta u odnosu na postupanje prema djedu i baki glede njihove dvogodišnje unuke?

Koja pseudoznanost stoji iza ove debilane?

Ali, da… Znam… Opet Filip i njegove teorije, gluposti, zabrijavanja…

Zaboravite na ovo…

Slušajte struku! Udišite i dalje vaše ispušne plinove s prljavom krpom na licu, održavajte distancu, ponudite šaku ili lakat umjesto rukovanja, i bacite još jedan hračak na teoretičara zavjere nakon što ste objavili pobjedonosni story sa flasterom uz friško opaljen lajk na novu spasonosnu ideju pedo-softveraša Billa.

Nastavite slušati “struku i znanost”.

Učinkovita je, dobronamjerna, precizna i odlučna jednako kao i ostale naše institucije u obavljanju svog posla.-izvor Fb profil.

HOP