Vlast policijskim privođenjem Sladoljeva prikrit će strašne propuste Beroša cijepljenjem?

0
7006

Ministar zdarvstva Vili Beroš u srijedu je na facebooku postavio niz pitanja građanima koji se ne žele cijepiti protiv covida-19, upitavši ih jesu li spremni snositi krivnju za mogući četvrti val epidemije, ponovno punjenje bolnica i smrt ljudi.

inbound4063487912798352695

inbound3259920672311952442inbound6991085152442199340

Glumac Anočić mrtav poslije cijepljenja, da li je Beroš odgovoran? Jedna žena iz Makarske priznala je da je imala infarkt poslije cjepiva, druga je umrla par dana nakon cijepljenja…

Poslušajte video u kome roditelji van Hrvatske tvrde kao i u našoj zemlji da im je dijete ubijeno cjepivom. Znači svuda isti obrazac;

https://rumble.com/vj8yjr-dr-sladoljev-kovid-ideologiju-vode-ekstremno-bogati-psihopati.html

GOVOR RODITELJA

https://rumble.com/vj9nfb-roditelji-tvrde-da-je-njihov-sin-ubijen-cjepivom.html

I medicinska sestra koja je radila ambulanti nakon cjepiva je umrla, jedan pak doktor gotovo je ostao bez vida nakon cijepljenja. Sve u istoj bolnici.

-Radna kolegica od  moje
mlada kćeri ,najbolja prijateljica (mlada cura)nakon cjepiva dobila herpes koji joj je napao sve živce i leži u bolnici.-svjedoči nam suradnica.
Na početku procesa cijepljenja dr. Sladoljev upravo naglašava da će stožeraši biti odgovorni za smrti cijepljenjih.
inbound4733411535561688324inbound2999816273968132897
Dr. Sladoljev je želio sačuvati živote.
VIDEO SVJEDOČENJA NAKON CIJEPLJENJA:
I što čini policija?
-Ponovo su me telefonom (preko treće osobe) pozvali u policiju. Ovaj put ću, ipak, pričekati pisani službeni poziv (s obrazloženjem, poštom ili ophodnjom). Ako će me privesti, pročitati će mi moja prava. To su pravila kojih se, mislim, policija mora držati.- piše Srećko Sladoljev .

“Osobno se ne slažem s politikom širokog cijepljenja djece i mladih. Za djecu i mlade je covid jako malo rizičan i za time nema nikakve potrebe. Kad je malo virusa u populaciji, rizik nuspojava cjepljenja kod djece i mladih čak nije puno manji od rizika živog virusa”, ističe Gordan Lauc.

-Pandemija je sve manje znanstveno pitanje (znanost je već odgovorila na većinu bitnih pitanja), a sve više čista politika, tako da je moje mišljenje sve manje relevantno. Zbog toga puno manje javno nastupam, a ono što mislim, objavljujem ovdje kako bih malo „olakšao dušu“. Ako vas zanima što mislim, pročitajte, ako vas ne zanima, nemojte.-piše Lauc.
Tko je stručan u policiji razgovarati sa vrhunskim imunologom Sladoljevom?  Zašto se ne obradi ministar Beroš zbog propusta, već vlast privođenjem Sladoljeva prikriva propuste Beroša?
-Sve je gore i gore. U cjepivima su našli grafitov oksid.
Ovo u maskama i štapićima je manje bitno, u igli, u lipovektorima je katastrofa jer grafitov oksid ulazi u stanice. Plus 5G!-rekao je dr. Sladoljev.
HOP