Sramotno vrijeđanje osobe koja je oslobođena nošenja maske od strane ‘vaksera’ , a služba osiguranja nije reagirala!

0
6763

Nemili događaj dogodio se u FINA Makarske poslovnice , gdje sam se osjećala kao Židovka za vrijeme Nacional-socijalizma.

Kao Židovka po porijeklu mogu reći da sam jučer u 8.15h u toj poslovnici shvatila kako se vrijeme linča -nacističkog se vratilo. 

Posjedujem medicinsku dokumentaciju da ne moram nositi masku. I gdje god uđem imam problema sa ljudima koji me poput holivudskih psihopata progone umišljajući se da su milicajci iz vremena onog Božinovića.

Na niti jednim vratima od trgovine nigdje ne piše da mogu ući osobe koje imaju potvrdu i na taj način se širi psihopatski linč pojedinaca nad zaštičenim osobama.- svjedočila je maltretirana osoba .

VIDEO: NA SVIM TRGOVINAMA PIŠE ‘NOVEL CORONA VIRUS’ IAKO JE KAO TAKAV POKUŠAN PATENTIRATI 2000. GODINE

https://rumble.com/vjvf1g-covid-je-patent-biolokog-oruja-koji-postoji-od-2000.-god..html

Kako smo doznali stariji zlostavljač još u redu ispred zgrade FINA-e je provocirao gospođu da “bi on zabranio” svima bez maski da uopće ulaze u trgovine, banke.” U principu samo je još trebao reći da bi zdrave ljude od virusa trpao u logore.

To nasilje pojedinaca smrdi na huškanje medicinskog diletanta Božinovića koji je pozivao građane da prijavljuju ljude bez maski u trgovinama. Ovaj slučaj govori upravo o tome.

Iako imam dokumentaciju da ne smijem nositi masku, ovaj čovjek nastavio me je omalovažavati i u poslovnici pred masom klijenata i na taj način vrijeđati, jer je zahtjevao da stavim masku bez obzira na dokumentaciju. Za to vrijeme šefica poslovnice je špricala kvake kao da je u nekom bunilu.

Pa ako ne mogu osigurati regularne zdrastvene  uvjete neka zatvore poslovnicu.

VIDEO ŽIDOVKE KOJA JE PREŽIVJELA HOLOKAUST I OVO STANJE NAZIVA ISTIM :

https://rumble.com/vfpzxj-v.-sharav-preivjela-holokaust-danas-tvrdi-da-kovid-novi.html

Pitam se čemu služe zaštitari? Zbog čega  ga nije udaljio i zaštitio me ? Ili pozvao policiju? Što je čekao? Ili sam ja niže biće? Kad sam ušla u zgradu nemedicinsko osoblje  u FINA me gledalo kao čudovište. U što se pretvaramo? -svjedočila je  gospođa zrele dobi.

HOP