Popljuvao Pupovac policiju i sudstvo zbog uhićenja ‘dobre djece iz fine obitelji’

0
8619

Radi li se o paradržavnoj organizaciji medija, policije i Pupovca ?

Ujutro policajci najavljuju D. Kelemincu da mora napustiti Srb, on sam očekuje uhićenje jer nije napravio ništa, već su njega u noći uznemiravali. A Milorad od SDSS-a baš danas održava konferenciju za tisak i pritišće javnost uz pomoć novinarskih poslušnika, odnosno priprema za uhićenje. Ti isti novinari danima su šutjeli o ovoj temi, a od druge strane u sukobu nisu uzeli nikakvu izjavu?!

Pa krenimo redom…

Pupovac uoči obljetnice: “Ulaz u Srb zatvoren je s obje strane, ne znam što to znači”, o Kelemincu: “Zastrašuje mještane, pušta pse i mokri. -To vam je doktor znanosti Milorad izjavio i ostao živ. Pušta pse ili psa? Duplo vidi Pupovac? Jedan pas ili više pasa?

Kad mokri Keleminec zastrašuje velikom “ćunom” pa to komplekse nabija  srpskom muškarcu ? Pratili iza kampera Pupi Keleminca kako piški ili je to čuo od poštene srpske dece koja niti mrava ne bi zgazila?

Psa je doveo Lukić, kojeg je odgurnulo pristojno odgojeno dijete, 8 mladih  Srba iz Beograda koji su vikali da ce ga zaklati kako kaže Keleminec( zato su bili pritvoreni i suđeni na prekršajnom sudi), ali to kaže istonoljubivi Pupovac je laž.

Sudovi ne vide razlog za to da se izrekne zabrana približavanja Srbu u izvanrednom postupku, ali vide razlog da zadrže dečke koji su dva puta zatrubili i jedanput uzviknuli i dobili zauzvrat ZDS.

Dečkima od dvadesetak godina, iz pristojnih obitelji, koji nemaju nikakve veze ni s ustaškom ni s četničkom ideologijom. Baš nikakve. To što su popili, za to postoji postupak.- evo kako je popljuvao Pupovac policajce  i sutkinju koji su po svemu bili uz njega. Tako vam i treba.

Zašto ste u 3.30 h u noći zaustavili tu “dobru decu i stavili ih u podrumu” ?

To niste smjeli jer ih čika Pupovac zvani Pupi pozna. Kako ste to mogli, pa deca su se negde opijala za vrijeme korone. Ne znaju oni što su ustaše, jedino im je opasno blizu Keleminca jer on piša.

” Ustaše u Srb ne mogu i neće. Naći ćemo načina kako neće, ovo je prvi korak, rekao je Pupovac.”

U 3.30 minuta ako nisu napali  Keleminca, pitam za prijatelje, što su tako dobri radili t duboku u noć za vrijeme strašne pandemije?

Drago nam je da je popljuvao policiju koja je privela dobrodušne  Srbe i tako ih napravio budalama.
Nikola Lukić je doveo je psa jer mu je nedavno preminula žena i nije ga imao gdje ostaviti. Toliko o psima, maltezer od Keleminca je u Zagrebu. Maltezeri su znate krvoločni psi.

A osuđeni diler droge Saša Milošević se žali da na sudu Keleminec ima povlašteni položaj, a Pupovac izbjegava sud?! Koliko si ti bio u zatvoru za dilanje Miloševiću?

Kaže kako je Keleminec na sudu shvaćen kao žrtva, a ne kao okrivljenik. Na sudu se našao zbog prijetnji Pupovcu.

Danas je Milošević diler  dezinformacija.

Nekakva odvjetnica od Pupovca derala se na sudu, na sutkinju i šeficu suda, jer joj nije bilo jasno zašto se Pupovac  treba spuštat na taj nivo i dolaziti na sud iako je tužilaštvo njega pozvalo na sud? Sutkinja koja sudi Kelemincu je dobila kao sutkinja prvi slučaj u karijeri, a sutkinja koja je znala svu situaciju oko Keleminca maknuta je sa slučaja ? Pupovca zastupa tužiteljstvo i odvjetnica, a Keleminca nitko.

O čemu taj Milošević trabunja?

HOP