EU je prije tri godine imala gotov plan za uvođenje Putovnice za cijepljene

0
4912

EU je prije tri godine imala gotov plan za uvođenje Putovnice za cijepljene(Vaccinacion card-pasport for EU citizen). Ovo svi u vladi znaju ali eto i mi sitni ljudi. U poveznici je cijeli dokument. -piše A. Klarić.

https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/vaccination/docs/2019-2022_roadmap_en.pdf

Ovaj mjesec Bill Gates i mnogi američki milijarderi sudjelovali su na godišnjem “ljetnom kampu za milijardere” održanom u Sun Valleyju, gdje se govorilo o zelenoj ekonomiji i urgentnosti borbe protiv klimatskih promjena.

MILIJARDERSKI DERNEK
Bill Gates, koji se miješa u sve, bio je na samitu kao “stručnjak”, sada za klimatske promjene, a ne samo za računala, COVID, borbu protiv siromaštva…., pa postaje i stručnjak zelenog ulaganja. S njim su bili i Zuckerberg, Tim Cook, Warren Buffett, Jeff Bezos…, samo da navedemo neke od mnogih poznatijih milijardera prisutnih na događaju iza (!) zatvorenih vrata. U najavi rekoše da su svi uvjereni da je imperativ koji treba nametnuti svijetu smanjenje emisija štetnih plinova, uklanjanje ugljikovodika te ulaganje u zelenu energiju.

No, vidi vraga. Kao i obično, ogromna većina sudionika, milijardera, putovala je na skup privatnim avionima, jednim od najvećih zagađivača. Bilo je toliko mnoštvo privatnih zrakoplova koji su polijetali i slijetali na milijarderski elitni ekološki dernek da je Američka agencija za sigurnost leta izvijestila da je morala odgoditi letove komercijalnih zrakoplova kojima se prevozi obična raja u ekonomskim klasama. Dakle, prvo prosvijetljeni umovi i filantropi, a zatim kukavelj.-piše Suzana Peša V.

Globalisti iskeširali 30 milijuna funti i kupili britansku korporaciju koja proizvodi testove za koronu. Nazvati će je Global Access Health.
Najozbiljnije!:)

Kako se zove kad potpuno ista mala grupa ljudi isplanira plandemiju i provodi plandemiju i osmišljava mjere i naredi testiranje i prodaje testove i naredi cijebanje i prodaje pivocje i posjeduje who ( svjetsku zdravstvenu organizaciju) i posjeduje banke koje nude krizne kredite za spas od plandemije i posjeduje medije na kojima to sve reklamira?

Globalizacija <3 ilitiga globalni tehnokratski fašizam.

Laku noć robovi!-piše Lana Šegetin.