Božinović i mediji šute: Srpski dernek, 20 vozila razbijeno, 30 privedenih huligana?!

0
7886

Nije mi jasno da niti jedan medij u Hrvatskoj osim vašeg portala ne prenosi divljanje i huliganstva na derneku u okolici Vrginmosta. Općinu vodi SDSS.

vrga

Točna je informacija o  intervenciji interventne polcije iz Topuskog u vašem mediju,  zbog divljanja na tom derneku gdje se skupilo puno osoba iz Beograda, Novog sada, Zemuna, mnogi pobjegli Srbi nakon Oluje. Oni su došli provocirati i raditi svađu sa Hrvatima.

Osobno sam vidio desetoricu tih huligana u majicama sa četri S , a iz usta Pupovca ne izlazi ustaštvo. Ovo se ne vidi.

Vidim da neki nepoznati lik tvrdi da nije bilo nacionalističkih ispada. To je bezočna laž. Pijano,ludo, 20 vozila je oštećeno a 30 huligana je završilo u policiji!

Što šuti sad medijska ekipa? Pa što je ovo SAO krajina?

Tko  je uopće dozvolio takav dernek u tom broju. Tvrdi se da je bilo 300-400 osoba?!  Kakvih 400, ja vam tvrdim da je bilo preko tisuću ljudi.

Organizatora takvog derneka trebalo je odmah kazniti, a općenito policija nikako nije smjela dozvoliti toliku brojku i zbog pandemije.

Pupovac je organizirao konferenciju  za novinstvo zbog D. Keleminca, a ovdje ne vidi što se radi.  Policija   navlači Keleminca po sudovima, psihijatriji a da ništa  napravio nije, mediji divljaju po njemu, a ovome šute! Tamo izmisli Pupovac kao problem   pišanje i psa, a razbijeni auti, razbijene glave, ovdje nitko nije registrirao kao problem.

Kako ih nije sramota.  Svake godine dolaze ti divljaci iz Srbije i namjerno rade nered  i međunacionalne trzavice.

Čitatelj iz Vrginmosta

HOP

VEZANI ČLANAK

 

Srpski dernek u najpoznatijem pupovčevom brlogu završio uz interventnu policiju!