Austrijska policija hapsi protivnike cijepljenja djece!

0
4760

Pogledaj šta sam danas dobila kao poruku preko grupe kolektiva u školi:
Info von der Polizei: sollten Impfgegner (Verteilaktionen von Flyern,…) vor der Schule gesehen oder von Eltern berichtet werden, bitte sofort Meldung an die Direktion machen! Danke

Infirmacije iz policije: “Ako “antivakseri” budu viđeni ispred škole, organizirano dijele letke, ili ako roditelji imaju saznanja o tome, molimo odmah javiti upravi! Hvala!”

Znači ako se borite za svoja prava i djecu  da ih ne cijepe otrovima, onda vas obični bezvezni policajac može nazvati antivakserom i uhititi.

To znači da je austrijska policija ukinuta i ona služi novom svjetskom poretku.

Vrši se pritisak cijepljenja djece ovim dokazanim otrovom, od kojeg su mnogi odrasli umrli ili su osakaćeni kao da su sudjelovali u ratu. Policija se okrenula kao i 1939 fašizmu i kako je Austrija sa Njemačkom uzročnica 2. svj. rata, čini se da su isti vodonoše 3. svj. rata.

inbound5525817906920609301

Novine u Zagrebu najavljuju isti scenarij. Slučaj dječaka iz Krapinskih toplica i njegovo nenošenje maske znači uvod u ovo opasno stanje. I kod nas su se uključile socijalne službe i policija za sličan slučaj sa prijetnjom oduzimanja djeteta ako ne stavi masku u školi. Danas maska a sutra cjepivo…

 

D.K. IZ BEČA ZA HOP