ZAVJERA: Osobe se smatraju potpuno cijepljenima tek nakon što prođe 14 dana od druge doze – smrt u tom periodu se ne pribraja cjepivu!

0
20074

Izdvajam vrlo znakovitu izjavu Von der Leyen iz članka, jer se tiče i nas. Oni koji su potpisali te ugovore s EU su praktički obustavili naš ustav i predali vlast u ruke EU. Blago rečeno, užas.inbound1300511234175633470

“Europsko pravo je nadređeno nacionalnom, uključujući i ustavne odredbe. To su potpisale sve države kao članice Europske unije”, istaknula je Von der Leyen dodajući da će Komisija koristiti sva sredstva koja prema ugovorima ima na raspolaganju kako bi osigurala poštivanje europskog prava.”

inbound2495011295966233418

A taj užas stvorio je očaj ljudi…

“Prema uputama koje su dobili od CDC-a osobe smatraju potpuno cijepljenima tek nakon što prođe 14 dana od druge doze. Što znači da tkogod umre nakon 2. doze zapravo ulazi u statistiku kao smrt necijepljene osobe. A ako se smrt dogodi u razdoblju dužem od 14 dana, onda obično zaključe kako je prošlo previše vremena od cjepiva i da je to sigurno nepovezano. U tom slučaju na smrtovnicu se stavi neki drugi uzrok smrti, obično moždani udar (ako je cjepivo uzrokovalo krvni ugrušak) miokarditis (poznata nuspojava cjepiva) ili jednostavno napišu umro od korone (ako ima kakvih smetnji na plućima). Znači statistički nije moguće umrijeti od cjepiva. Unutar 14 dana smatrate se necijepljenima, a preko 14 dana smatra se nepovezanim s cjepivom. Tom logikom, oni mogu doslovce pobiti milijune ljudi, a niti jedna smrt neće biti zabilježena kao posljedica cjepiva. Nevjerojatno.”

inbound7273538961601322473

Kriza i nedostatak osoblja se u bolnicama u nas i u svijetu stvara namjerno i s istim ciljem: stvoriti kaos i paniku među pacijentima i tako radikalno smanjiti njihov broj. Kao što se želi i drugim sredstvima, a pogotovo novim cjepivima protiv korone radikalno smanjiti broj pučanstva u svijetu. Ogromna je odgovornost na medicinskom osoblju, posebice na liječnicima, što nisu na vrijeme i složno istupili protiv ove smišljene pandemije, što nisu na vrijeme svi (ili bar većina) ukazali na lažne testove i lažnu bolest. Upravo oni su svojim nečinjenjem i šutnjom omogućili iluziju pandemije i stvorili stvarnu ugrozu zdravstva širom svijeta te onemogućili liječenje stvarnih i po život opasnih drugih bolesti. Nameće se zaključak da ste kao stvarni pacijent i bolesnik jednostavno nevažni i suvišni, jer u fokusu zdravstva smije biti samo korona. Da mi je netko prije samo par godina rekao da će se ovo događati, pomislila bih da je lud. Ali, očito je današnja stvarnost potpuno zasjenila svako ludilo i sve teorije zavjere do sada.

inbound1500653419173611470

Prosvjedi? Imaju oni lijeka za to…kažu uznemiravate prosvjedima;

Uznemirili se pacijenti bolnice kao i nedavno školska djeca i čistačice u onoj školi u Krapinskim toplicama, zar ne? Isti oblik manipulacije vojnika NWO- novinara.

I to uvijek zbog zločestih prosvjednika i neposlušnika fašističkog režima stožera? Hoće li i bolesnicima slati psihologe upomoć? Zbog ljudi koji protestiraju protiv kriminalnih mjera kojima se ukidaju sve ljudske slobode i prava, pa i prava na medicinsku skrb u bolnicama za sve?!

HOP