Ogroman otpor bugarskih nastavnika (86%) zelenim propusnicama!

0
3644

BUGARSKA- Pitanje hoće li se u škole uvesti zeleni certifikat trenutno je previše nejasno. “U roku od 4 tjedna, državni službenici i nastavnici vjerojatno će također morati imati zeleni certifikat”, rekao je ovaj tjedan zamjenik ministra obrazovanja Dimitar Petrov.

86% nastavnika ne odobrava uvođenje zelenog certifikata u obrazovni sustav, a gotovo 35% spremno je otići ako za posao moraju pokazati test ili cijepljenje. Samo 12% pedagoga spremno ga je koristiti, na što su već prisiljene tisuće Bugara.

Uvođenje zelenog certifikata blokirat će obrazovni sustav, dovesti do odljeva nastavnika i stvoriti brutalne poteškoće bugarskim roditeljima. Na to je u otvorenom pismu ministru zdravstva upozorio Sindikat obrazovanja Konfederacije rada Podkrepe.

VIDEO:

https://rumble.com/vo09pf-truju-nas-godinama-svuda-guraju-depopulaciju.html

Sindikat poziva ministra Stoycha Katsarova da poboljša svoju komunikaciju s obrazovnim stručnjacima. “Neka dijalog, a ne politički diktat, bude vodilja u vašim sljedećim odlukama i nalozima”, napisao je predsjednik sindikata dr. Julian Petrov. Ističe da su sindikalne strukture i dalje spremne odgovoriti “svim mogućim sredstvima, uključujući prosvjede i štrajkove u nedostatku dijaloga u ovoj teškoj situaciji”.

Koljevka nacional socijalizma i Hitlerova domovina pokazala je još jednom svoj odurni psihopatski karakter.

Austrija uvodi novi lockdown: Necijepljeni će moći samo izlaziti na ulicu i to u izvanrednim situacijama. Zdrave ljude kao nekad Židove austrijska država će progoniti bez ikakvog valjanog razloga, da bi pokrila broj zaraženih povećanjem broja  cijepljenjih. A one koji se ne cijepe te bi luđaci nazvali neodgovornim.

Colin Luther Powell je umirovljeni general američke vojske i 65. državni tajnik Sjedinjenih Američkih Država. Poznat je po tome što ga je 2001. godine predsjednik George W. Bush imenovao za državnog tajnika SAD-a, te je tako postao najviše rangirani Afroamerikanac u povijesti SAD-a, odgovorno se cijepio dva puta i odgovorno je sada mrtav.

Senator dr. Rand Paul oštro i argumentirano kritizira bahati i podcjenjivački pristup tajnika HHS-a Xaviera Becerre

HOP