Vučić nakon lansiranja regionalnog TV Una želi prljavim novcima kupiti i RTL iz Zagreba?!

0
1513
Rođeni kleptoman i megaloman Vučić ne staje te nakon lansiranja regionalnog TV Una želi prljavim novcima kupiti i RTL iz Zagreba
Danas je osvanula vijest na sarajevskom muslimanskom portalu Klix.ba kako Jutarnji list piše da Vučićev Srbistan hoće kupiti preko Adria medija grupe RTL iz Zagreba. To je i tako ispostava televizije iz Luksemburga, ali je jasno kakve su namjere rođenoga kleptomana i srbijanskoga megalomana Vučića. Na što će tek onda ličiti taj RTL koji je i ovako televizija jeftine zabave za besposlen svijet, može se samo zamisliti. Adria media grupa drži prostačke i primitivne tiskovine tipa “Kurira” i njemu sličnih srbijanskih pištoljaških i puškaraških bulevarskih glasila. Sad je tamo glavni čovjek stanoviti Igor Žeželj, srbijanski tajkun blizak Vučiću, a prije njega Adria media grupu s Kurirom i ostalim smećem od medija držala je mafijaška obitelj Rodić iz predgrađa Beograda, tamo oko prigradske i ruralne općine Barajevo na više od 40 kilometara daleko od Beograda. Onda su nepismeni i neobrazovani srbijanski klošari, paceri i džiberi Rodići, izvorno Dačićev SPS kadar, prepistili kormilo Adria media grupe Igoru žeželju, čovjeku najprije bliskom nekadašnjim srbianskim demokratama. Žeželj se nakon što je Vučićeva kriminogena kamarila 2012. godine opet zgrabila vlast u Srbiji iz tabora Tadićevih demokrata za puno unosniju novanu ponudu prodao SNS-u i priključio se Vučićevim nazadnjacima i mračnjacima.
Od tzv. regionalnih medija već od ranije Vučićev oponent Dragan Đilas preko njegovog najbližeg poslovnog partnera Dragana Šolaka iz Kragujevca i SBB kompanije drži pod kontrolom regionalne medije N1  televizije kao i Nova TV, a obje imaju pored sjedišta u Beogradu i ispostave  Zagrebu, Sarajevu, Podogrici, Skopju…  Zanimljivo, spomenuti Šolak je po zvanju i šahovski velemajstor, a i turski je zet, budući mu je žena Turkinja Jildriz Čavušoglu. Nije nemoguće da kao moćnik iz sjene Šolak i vlasti i oporbi u Srbiji preko ženine turske veze pravi i političke i ekonomske spone s Erdoganovom Turskom.Čini se da Srboslavenima samo još Ljubljana fali na popisu regionalnih srboslavenskih TV postaja, iako je Slovenija preko SBB mreže i regionalne sportske televizije Sportklub sa sjedištem u Ljubljani isto tako uključena u pokvarene srboslavenske kombinacije. Znači, nakon TV Una, eto Vučićevih Srbalja i s novom provokacijom tipa politički srbiziranoga i inficiranoga RTL -a. Prije više od petnaest godina RTL iz Luksemburga je sudjelovao u natječaju za dobivanje frekvencije u Srbiji, no tada su ga u vrijeme Borisa Tadića Srbi glatko odbili registrirati. Eto, sad za vladavine srpskoga Kaligule Usnije Hulje Vučića pletu paukovu mrežu oko RTL-a i na drugi način rovareći izvana.
D.I.
HOP