VIDEO: Harald Hautz Vella 2015 . godine :’krajnji cilj je pretvoriti sva ljudska bića u bio-robote!’

0
8272

TIHA ASIMILACIJA – Harald Hautz Vella 2015 g . Malo više od 2 sata kvalitetnog štiva. Ovdje Vella povezuje: cjepiva, cemtraillse, morgelone, GMO… sve skupa, u skrivenoj agendi – u neprirodnu asimilaciju svih prirodnih oblika Života naše Planete tj. Transhumanizam, čiji je krajnji cilj pretvoriti sva ljudska bića u bio-robote. Vella nudi i rješenja .

U filmu “SONGBIRD” govori se o pojavi virusa za koji neće postojati “bocka”, no samo radi povišene temperature ljude će “preventivno” smještati u izolacijske kampove.

https://www.youtube.com/watch?v=gXlOSEafzhY

 

Što je to međutim što će uzrokovati povišenu temperaturu!? Je li to doista virus ili možda pojačane frekvencije s kojima su upravo krenuli (dokazano)?

 

Sve je više amaterskih snimaka koji prikazuju abnormalno pojačano zračenje s mrežnih tornjeva koje su užurbano u zadnjih 2-3 godine postavljali diljem gradova i naseljenih mjesta.

 

Sve ovo se događa u vrijeme pojačane propagande o klimatskim promjenama, a koja je zvanično krenula 15.07. u Engleskoj. Masmediji  nas svakodnevno bombarduju vijestima o enormno visokim temperaturama, iako se radi o uobičajenim vrućinama za ovo doba godine. Prepoznatljiv rukopis kao s početka corona krize kad je i najobičnija prehlada tretirana kao zakovidanost. Naravno, do eksponencijalnog pojačanja simptoma dolazilo je nakon testiranja, tj preko darpa hydrogela iz pcr štapića, te izloženosti zračenjima. Ono što je zanimljivo u proteklih mjesec dana jest da se povećan broj “slučajeva”, i to s kratkoročnim napadima na tkiva ljudi događao s naglim porastom temperature (39-40 C). “Prehlada” je trajala dva do tri maksimalno dana. I kao što je porast temperature bio nagao tako je i iznenada nestajala. Što nam to govori? Da je onaj tko je naredio 5G testiranje vrlo dobro upoznat s posljedicama, tj da je morao povezati u glavi porast “slučajeva” s puštanjem pojačanih frekvencija. Ako nije morat ćemo ga nekako upozoritii!?

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/testirana-5g-mreza-u-bih-ova-mreza-ce-omoguciti-gigabitne-brzine-na-cijelom-podrucju-nase-zemlje-557304 fbclid=IwAR368T7UGkg_7BWELd_7kaAItHP6Dwdvzt-E5yT0Bi6uM8BgVWskc46eQko

 

A što se događa s ljudskim tijelom na staničnoj razini pročitajte iz dijela ove studije, koju prilažem uz ovaj video.
Nemojte stoga podlijegati panici i trčati odmah na testiranje, jer vas upravo tu čeka “druga doza” trovanja (darpa hydrogelom) preko kontaminiranih štapića. Radije se odmaknite od svojih mobitela i wifi zračenja, otiđite u prirodu i obarajte temperaturu svim raspoloživim sredstvima.

Ono osnovno što morate znati jeste da te frekvencije u najblažem slučaju izazivaju stanje organizma slično gripi, da vam je napadnut hemoglobin, snižena razina ph vrijednosti, smanjen glutation i D vitamin, te da tada teški metali i slobodni radikali upadajući u stanicu organizma probijaju membranu mitohonrije, ostavljajući je bez energije, a što za posljedicu ima raspadanje stanica i stvaranje genomskog otpada u organizmu kojeg se onda isti teško oslobađa.

U Organizmu se tada odvija borba između imunog sustava sa nakupljenim “smećem” , a ona nalikuje doslovno “gripi”, sa svim njezinim simptomima, za koje će “oni” reći da su virusi.

M.B.

HOP