Nova NASA-ina znanstvena studija sada je potvrdila da su produžene vulkanske erupcije uzrokovale dugotrajno zagrijavanje,a ne hlađenje!

0
4796

Na videu možete čuti poruku Dane Wigingtona, neumornog aktiviste iz oblasti geoinženjeringa koji se bori da za glas istine.

 

Nelogičnost globalnog zaprašivanja Zemlje svim i svačim budi upitnike tipa “pa zar ne truju i sami sebe?!”, “zar im nije stalo do svojih najmilijih” ?!

A onda mi na um padnu neke opće poznate činjenice poput one da ljudi, oni gladni moći i novca ustvari vide samo to…elita ih kupi za siću, postavi ih na “poziciju” i oni dalje od te mrkve ne žele i neće da vide.

Često se može čuti nešto tipa “taj bi prodao i rođenu mater”… I kad se neko od njih “otegne” drugi se “protegne”, svi su oni potrošna roba, a ambicioznih, iskompleksiranih, egomanijaka ne fali jer to su dominantne “vrijednosti” ovog ovakvog svijeta.

Za to vrijeme, elita sigurno nema zabranu putovanja iza 60 paralele južne hemisfere, kao ni preko ledenog zida Antartika. Još je admiral Byrd u svom prvom tv intervjuu nakon ekspedicije na Antartik govorio da se tamo nalazi zemlja veća od Amerike. Antartičkim dogovorom je običnom narodu zabranjeno kretanje na tom području osim u strogo definiranim turističkim aranžmanima.

Sasvim je realno pretpostaviti da oni tamo imaju netaknuti raj, a koliko god znanstveno fantastično zvučalo, kloniranje nije nikakva tajna, hologrami, kao ni roboti, glumci sa maskama itd. Oni imaju na raspolaganju sve one tehnologije za liječenje koje nama ne daju da koristimo. Također, oni ZNAJU što je ljudsko biće i za šta je sve sposobno, od samolječenja, pa dalje. Upravo zato na sve moguće i nemoguće načine nas degradiraju i zaokupljaju nam pažnju putem sistema osmišljenog za krađu našeg vremena, zdravlja, pozitivnog fokusa, talenta itd. Oni nas drže u mraku Trumanovog svijeta…ali buđenje više ne mogu zaustaviti

“Operacije globalnog klimatskog inženjeringa su potisnute i propagirane na osnovu premise hlađenja planete zasićenjem Zemljinog neba aerosolima koji blokiraju sunce. Mlazni raspršeni aerosoli su namijenjeni da oponašaju učinak produženih vulkanskih erupcija.

Nova NASA-ina znanstvena studija sada je potvrdila da su produžene vulkanske erupcije uzrokovale dugotrajno zagrijavanje, a ne hlađenje. Što je još gore, ozonski omotač je u tom procesu desetkovan. Ovaj video razotkriva pogrešne temelje narativa o klimatskom inženjeringu i ozbiljne opasnosti koje geoinženjering operacije predstavljaju za sav život na Zemlji.

Operacije klimatskog inženjeringa su:
– Uništavanje ozonskog omotača.
– Ubrzavanje planetarnog kolapsa.
– Potpuno narušavanje globalnog hidrološkog ciklusa.
– Stvaranje uvjeta za neviđene šumske požare.
– Sveprisutno zagađujući čitavu planetu i svaki udah koji udahnemo.
– Zasićenje biosfere izuzetno štetnim RF/mikrotalasnim prenosima.
– Koristi se kao tajno ratno oružje.

Svi su potrebni u kritičnoj borbi da se stanovništvo probudi za ono što dolazi, računa se svaki dan. Dijelite vjerodostojne podatke iz vjerodostojnog izvora, neka se vaš glas čuje. Napori za podizanja svijesti mogu se provoditi sa vašeg kućnog računara.”
Dane Wigington

 

A.P.

HOP