Svjedočenje pred državnim senatom Pennsylvanije o iznenadnoj smrti djece nedugo nakon što su primili cjepiva!

0
8105

Novozelandski virus istinski je ‘Ignoriranje, pretjerivanje, preusmjeravanje i kontrola’ (opaska autora: a ne virus koji uzrokuje bolest COVID-19)

 

mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

Predrasude ne funkcioniraju osim ako zanemarite neke rezultate, preuveličate druge, preusmjerite financiranje i nametnete državnu kontrolu. Čini se da se financije vlade Novog Zelanda selektivno dodjeljuju s namjernim ciljem promicanja cijepljenja protiv Covida i zaštite politike pandemije. Financiraju se primjerice, 23 Covid studije. Samo jedna, od navedene 23 studije bavi se ispitivanjem sigurnosti tzv. ‘cjepiva’ protiv COVID-19.

 

Što se tiče štetnih učinaka “cjepiva” protiv Covida, nije potrebno biti veliki znanstvenik da bi se zaključilo kako se informacije ignoriraju ili da je vođenje evidencije nasumično i nepouzdano. Teško je ne zaključiti da su štetni učinci cjepiva na dnu prioriteta Ministarstva zdravlja Novog Zelanda.

Možda bi bili sretni da se isti nastave skrivati. Trenutačna serija financiranih istraživačkih projekata usmjerenih na iskorjenjivanje tzv. oklijevanja oko cjepiva (vaccine hesitance) svakako ide u tom smjeru. (New Zealand’s Virus is Ignore, Exaggerate, Redirect and Controlhttps://expose-news.com/2022/10/08/new-zealands-virus-ignore-exaggerate-redirect-control/

‘Posljednji tweet’ dr. Petera McCullougha: “Jesu li djeca dobro?” – blokada na Tweeteru

za 90 dio znanstv vijesti 2

Dr. Peteru McCulloughu, najcjenjenijem kardiologu u Americi, trajno je zabranjen pristup Twitteru:

https://newsvoice.se/2022/10/twitter-suspended-peter-mccullough/

https://www.youtube.com/watch?v=JydubQRIFUc&t=2s

On svjedoči pred državnim senatom Pennsylvanije o iznenadnoj smrti djece nedugo nakon što su primili cjepiva protiv Covida. Jedno od te djece bio je 16-godišnji Ernesto Ramirez Jr., koji je umro od srčanog zastoja pet dana nakon što je primio injekciju.

Videozapis uključuje Pfizerovu strategiju televizijskih oglasa krajem 2021. za regrutiranje djece za klinička ispitivanja. U oglasu je poruka tvrtke da će svako dijete koje se dobrovoljno prijavi za ispitivanje Pfizerovog novog cjepiva postati heroj. “Hrabrost”, “pomaganje drugima”  kvalitete su koje opisuju djecu koja se prijave za Pfizerovo kliničko ispitivanje. Miokarditis ili upala srca je dokazana nuspojava Pfizerovog cjepiva protiv Covid-19.

Marty Makary, MD, s Johns Hopkinsa, odbacuje tvrdnju da infekcija Covid-19 predstavlja veći rizik za miokarditis od cjepiva protiv Covida, a velika studija na 790.000 pacijenata objavljena u travnju 2022. izdvojena je među nekoliko studija koje potvrđuju ovaj zaključak. Svi slučajevi smrti djeteta i trajnog invaliditeta prijavljeni CDC-ovom Sustavu za prijavu nuspojava cjepiva (VAERS) nakon cijepljenja protiv Covid-19 do 23. rujna 2022. otkriveni su u videu.

Konačno, citirajući recenziranu i objavljenu studiju, iznijet je slučaj da se velika većina nuspojava cjepiva i smrtnih slučajeva nikada ne prijavljuje VAERS-u. FDA inače štiti djecu, uklanjajući opasne proizvode s tržišta nakon što je vrlo malo djece ozlijeđeno. Obraćajući se očito razornom utjecaju cjepiva protiv Covid-19 na djecu, video završava postavljanjem posljednjeg pitanja: Jesu li djeca dobro?

Više o ozbiljnosti nuspojava cjepiva koje Dr. Peter McCullough iznosi možete pronaći na linku https://www.americaoutloud.com/shocking-results-on-cdcs-vaccine-v-safe-data-and-q-a-40-on-america-out-loud-pulse/

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal

 

Chat, grupa 

S Arnom i istinom:

https://t.me/arnasebalj

 

Kanal Arna Šebalj:

https://t.me/+9UdXPCFIV2k4NjY0

youtube kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCS_UVM46msLtQSvd46Cd5_A