Cjepivom se stvara nova paralelna neurološka veza preko neuronskih sinapsi, koja potiskuje i briše onu staru prirodnu!

0
2233

Rikardo Delgado: Šta se dogadja kad se nano-čestice od grafena iz tzv. Covid-19 “cjepiva” formiraju u ljudskom mozgu?

Stvara se nova paralelna neurološka veza preko neuronskih sinapsi. Ta nova neurološka veza vremenom potiskuje i briše onu staru (prirodnu) i lagano briše memoriju onih koji su primili to tzv. “Cjepivo”, pa često vidimo da ti ljudi polako počinju da zaboravljaju neke stvari, što se naravno lažno i netočno pripisuje takozvanoj Covid-19 simptomatologiji.

To stvaranje paralelne neuronske veze je zapravo bio pravi razlog “cjepljenja”! Primarni cilj svega toga je neurološka kontrola tih ljudi. Preko toga oni mogu ljudima izvana  inducirati razne suicidalne misli i ideje preko stimulacije pojedinih dijelova njihovog mozga. Pošto se ti nano materijali nalaze i u njihovom srcu mogu ubiti osobu srčanim zastojem svakoga tko je primio “cjepivo”.

 

Dr. Francis Boyle je međunarodni pravnik i stručnjak za biološki rat sa više od 30 godina. On nam se danas pridružuje kako bismo potvrdili zakone i dokumentaciju Australije i Sjedinjenih Država i dokumentaciju koja dokazuje planirana izdanja biološkog oružja Gain-of-Function koja rade ruku pod ruku s onim što globalisti rade kroz preuzimanje SZO Ugovora – za koje kaže da će disidente dovesti u zatvor ako globalisti budu uspješni u svojim planovima.

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal