GMO SMEĆE UBIJA I MIŠEVE U EKSPERIMENTU

0
2762

ELIMINIRATI ZNANSTVENIKE

GMO SMEĆE UBIJA I MIŠEVE U EKSPERIMENTU

mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

 “Arpad Pusztai (jedan od najpriznatijih znanstvenika sa Rowett i Škotskog instituta za istraživanje usjeva – pao je u nemilost kompanije jer je javno otkrio opasnosti od konzumiranja GM hrane). Tako je otkrio kako su miševi, koji su jeli GM krompir, imali oštećeni imuno sustav.

Njihova bijela krvna zrnca reagirala su sporije od bijelih krvnih zrnaca miševa koji su jeli genetski nemodificiranu hranu, zbog čega su postali osjetljiviji na zaraze i bolesti. I drugi organi povezani sa imunološkim sustavom, timus (grudna žlijezda) i slezena, pokazivali su mnoga oštećenja.

U poređenju sa miševima iz kontrolne grupe, koji su jeli genetski nemodificiranu hranu, neki od miševa hranjenih GM hranom imali su manje i slabije razvijen mozak, jetru i testise. Drugi miševi imali su povećane organe, između ostalih gušteraču i crijeva. Neki su pokazivali djelimičnu atrofiju jetre. Pored toga, značajne strukturalne promjene i razmnožavanje stanica u želucu i crIJevima miševa koji su jeli GM hranu ukazivale su na povećanu mogućnost razvoja raka.

Nakon samo deset dana na miševima su primjećeni ozbiljni zdravstveni poremećaji.

Neke od tih promjena bile su prisutne i nakon sto deset dana (razdoblja koje odgovara razdoblju od deset godina ljudskog života).”

ELIMINIRATI ZNANSTVENIKE KOJI DOKAŽU DA JE GM HRANA SMRTONOSNA

”Znanstvenik mađarskog porijekla, Arpad Pusztai, je u Engleskoj prije nekoliko godina dokazao i objavio da kada se štakori i miševi hrane genetski promijenjenom sojom i kukuruzom, vrlo brzo obolijevaju – bukvalno im se raspadaju unutrašnji organi.

Uzrok nije poznat, ali su svi hranjeni genetski manipuliranom sojom ili kukuruzom. Znanstvenik Arpad Pusztai zbog toga je izgubio posao i završio na ulici. Duga je lista onih koji su bili na tragu velikih manipulacija od strane industrije i savjest im ne bi bila čista da su šutili. Ali kada su progovorili, bili su po kratkom postupku neutralizirani.

Okarakterizirani su kao manijakalno-depresivni alternativci i izbacivani su na ulicu i u zaborav.”

Izvor:

Džefri Smit –  http://www.cps.org.rs/seme unistenja.pdf

HOP

https://t.me/hopportal

Telegram kanal Arna Šebalj:

https://t.me/arnakanal

 

FB

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086873156577

 

Chat, grupa 

S Arnom i istinom:

https://t.me/arnasebalj

 

SVJEDOČANSTVA:

https://t.me/+sDUqfUv-QRdmM2Q0

 

Youtube channel:

https://www.youtube.com/channel/UCS_UVM46msLtQSvd46Cd5_A