Korporatizam je ekonomska strana fašizma, koja se temeljila na spoju jake nedemokratske centralizirane vlade s velikim korporacijama

0
1519

Mnogi ne mogu pojmiti da je “cijela” znanstvena zajednica, zajedno s političarima i mass medijima, doslovno uvezana u jedan te isti projekt porobljavanja svijeta.

Dok s jedne strane vjeruju kako postoji “elita” koja ŽELI napraviti neki novi svjetski poredak još uvijek ne shvaćaju da je nekadašnja želja odavno već uznapredovala i prerasla u paralelni organizirani sustav koji doslovno upravlja svim značajnijim područjima društvenog života (a to znači i dobrim dijelom privatnog).
Stvari su jednostavno postavljene tako da su određene norme postale poput dogmi, a koje smo prihvatili bez propitivanja jer kao evo “tako SVI misle, govore, rade”. Oni koji govore suprotno od nametnutog narativa su ili teoretičari zavjera ili paranoidni fanatici.

FB_IMG_1672691737371

Kad nekom kažeš da su i filmska i glazbena industrija, te u biti i sva kultura pod strogom kontrolom ili pak da je cijeli obrazovni sustav postavljen tako da stvara podoban, a ne stručan kadar, u startu te se defimira kao ozbiljnog sugovornika i stavlja “na led”. Ne mogu pojmiti da je opseg moći i kontrole toliko velik i da se unutar njega nalazi čak i “znanstvena zajednica”.


Činjenica je međutim da su se paralelno s procesom prelaska s (privida) demokracije na tehnokratski oblik upravljanja svijetom (u ove zadnje dvije godine od kad je pokrenuta pLandemija), dogodila i brojna “otkrivenja” tj spoznaje o jednom uznapredovalom procesu porobljavanja svijeta. No, ne i u dovoljnom kritičnom broju koji bi mogao polučiti rezultate.
U zemljama koje imaju “uređen demokratski sistem” korporatisti drže sve pod kontrolom (čitaj, u neznanju), za razliku od bivših komunističkih zemalja koje su, ne tako davno, imale iskustvo otvorenog zatiranja ljudskih prava i sloboda, te prepoznaju mehanizme Zloga lakše od ovih prvih, uljuljkanih u utopističke snove o materijalnom prosperitetu, konzumerizmu, “američkom snu”, hedonizmu i industriji zabave (medijske predstave “kruha i igara”). Dakle, ukratko … NWO se ne može razumijeti/prepoznati bez razumijevanja što korporatizam u svojoj biti jest.


“Korporatizam je bio ekonomska strana fašizma, koja se temeljila na spoju jake nedemokratske centralizirane vlade s velikim korporacijama. No, ta je praksa prisutna i danas. … čak nadilazi težnju za profitom i zadire u svaku poru života i predstavlja psihološku kategoriju. Ljudima se kroz korporativne medije usađuje stav da korporativni sustav predstavlja najnaprednije društvo.”
Radi se dakle “o porobljavanju ljudskog duha građana svijeta od strane golemih monopolističkih svjetskih korporacija koje kontroliraju resurse, zemlju, rat, medicinu, informaciju, hranu, prijevoz, vodu, poštu, obrazovanje i razmišljanje.”


Pogledajte video u prilogu i poslušajte što kaže Klaus Schwab, ideolog tog novog vrlog svijeta. A vi koji mislite još uvijek da su ovo teorije zavjera, što vam treba više od ovog otvorenog i javnog PRIZNANJA? Ili ste jedni od onih koji ne žele suočenje s dijagnozom “teške bolesti”, te poput noja zabijate glavu u pijesak, misleći na taj način izbjeći neizbježno!?

 

Što su cjepiva?

Odgovor na ovo pitanje dat će dr. Michael McDowell koji je u suradnji s drugim znanstvenicima i liječnicima (uključujući i ubijenog dr. Andreasa Noaka) došao do vrlo zanimljivih podataka o tome što su i čemu služe “cjepiva”?

Odlučio je progovoriti javno i pod svaku cijenu, a nadamo se da ga neće zadesiti ista sudbina kao hrabrog doktora kemije dr. Andreasa Noaka.

U ovom kratkom videu saznat ćete da “cjepiva” protiv Covid-19 uopće nisu cjepiva, već da im je cilj pretvoriti ljude u pokorno stado transhumanističkih biorobota ili ono što se naziva IoB – Internet of Bodies ili Internet Bodies. ) … i da, … naravno da “nam” je sve to omogućila četvrta industrijska revolucija i nova 5g tehnologija koju svi toliko hvale, jer Bože moj moći ćeš skinuti film s jednog gigabajta, ili igricu, na samo par sekundi…ako im dopustimo da uvedu obavezno “cijepljenje”, tj. da nas nanočipiraju kao stoku kontroliranu Wi-Fi-jem, onda nismo zaslužili bolje nego da budemo televizijska vunena stoka koja “neće imati ništa i bit će sretna” kako je rekao jedan od ideologa novog doba Klaus Schwab, u narodu zvani “Darth Vader” Vječna slava ovako hrabrim ljudima od autoriteta koji su digli glas i javno progovorili o svemu tome riskirajući vlastite živote!

M.B.

HOP

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal