Europski novčanik -aplikacija koja će sadržavati sve vaše podatke; osobnu iskaznicu, zdravstvenu, izvješće o cijepljenju, tekući račun, račune na društvenim mrežama!

0
4563

Mladi su, iako to ne znaju uvijek, bolesni. I to ne zbog uobičajenih egzistencijalnih kriza koje prožimaju njihovu mladost, već zato što uznemirujući gost, nihilizam, luta među njima, prodire u njihove osjećaje, muti im misli, slabi im duše, rastužuje strasti. Stoga je potrebno odgajati mlade da budu ono što jesu, apsolutno ono što jesu.

To je hrabrost. Ali da biste bili ono što jeste, morate svoju sjenu dočekati raširenih ruku. Mladima je danas posebno potrebna hrabrost jer više nisu oslonjeni na tradiciju, jer su se slomile ploče na kojima su bili uklesani zakoni morala, jer je izgubljen smisao postojanja i život je postao nesiguran smjer.

Na temelju pretpostavke o drogama, o svim drogama, čak i o duhanu i alkoholu, potrebno je razmotriti nudi li život dovoljnu marginu smisla da opravda sav napor koji čovjek ulaže da živi.

Ako to značenje nije dano, ako nema ni izgleda da ga možemo pronaći, ako se dani nižu jedan za drugim samo da bi razdijelili besmisao i ogromne doze beznačajnosti, onda idemo u potragu za nekim anestetikom koji nas može učiniti neosjetljiv na život. – Umberto Galimberti -Nihilizam i mladi.

Ako znamo da mladi upravo najviše uživaju u “novotarijama” novog svjetskog poretka, opasnost  i zabrinutost za naše postojanje  time je još veće.

 

Elon Musk, tajkun Tesle i SpaceX-a, lutka na koncu Black Rocka ima novi projekt za usmjeravanje rađanja djece,  kao nikada prije u povijesti: Dječju tvornicu. Eugenički projekt Elona MUSKA.
Jeli vam jasno zašto vaša djeca nisu bitna za budućnost svijeta?
Šta oni žele, cijepljenje u 5 godini života naše djece?

Da li znate da je PROGRAM UMJETNE INTELIGENCIJE CHATGPT USPJEŠNO POLOŽIO ISPITE ZA ODVJETNIŠTVO, MEDICINSKE LICENCE ?

Da li znate da je više od 20 zemalja pozvalo na potpunu zabranu robota ubojica uoči sastanka UN-a?

Pa sad to povežite sa depopulacijom?! Mogu li mladi uopće shvatiti kuda svijet ide ?

Već dugo plaće idu  na tekući račun, tako i za mirovine …
Osobna iskaznica je elektronička, sigurno ste godinama koristili zdravstvenu iskaznicu tog tipa , poglavito ako ste u nekoj zemlji EU!
Što se tiče društvenih mreža, čini se da nemaš problema s njihovim korištenjem, ako ne čačkaš iskrenost agende…a sve je to zapravo priprema za malo žešću kontrolu, a tu agenda itekako računa na mladu generaciju…jer čovjek je po prirodi svojoj znatiželjan. Do sada s tim dokumentima niste imali problema? I tako ćete vjerovati i dalje, bez da činjenice provjerite?

U ožujku 2023. počinje eksperimentiranje “Europskog novčanika”, aplikacije koja će digitalno sadržavati sve vaše podatke, osobnu iskaznicu, zdravstvenu iskaznicu, izvješće o cijepljenju, brzinu, tekući račun, račune na društvenim mrežama.

Screenshot_20230221-094552_Telegram

PAŽNJA DOBRO RAZMISLITE DA LI GA SMIJETE ILI NE SMIJETE GA PRIHVATITI u eksperimentalnoj fazi, kao ni nakon početka 2024. godine, postoji li  inače  činjenica  da ćete zauvijek biti vezani za svoj digitalni identitet i samim time kontrolirani i ucijenjeni u svakom trenutku?

I.D.

HOP

HOP na Telegramu