Stjepko Mamić primljen je u članstvo najstarijeg i najvažnijeg povijesnog udruženja slikara na svijetu!

0
1269

– Iznimno sam ponosan i počašćen jer sam postao članom Societe des Artistes Francais kao najstarijeg i najvažnijeg udruženja umjetnika Francuske.

Je suis extrêmement fier et honoré d’être devenu membre de la Société des Artistes Français, la plus ancienne et la plus importante association d’artistes en France.

I am extremely proud and honored because I became a member of the Societe des Artistes Francais, the oldest and most important association of artists in France.- zahvalio se dubrovčanin Stjepko Mamić.

FB_IMG_1684310587054

– Nizrecivo sam ponosna! Upravo je  stigla fantastična vijest iz Pariza: moj suprug Stjepko Mamić postao je i službeno francuski slikar!

Primljen je u članstvo najstarijeg i najvažnijeg povijesnog udruženja slikara na svijetu!

Tako je uz dugogodišnje članstvo u povijesnim pariškim Societe des Artistes Independants, Fondation Taylor i Societe Academique ARTS-SCIENCES-LETTRES, Udruženju Olimpijskih slikara te dugogodišnje izlaganje na njima i na Salon de Peinture a l’Eau i Salon d’Automne, postigao najveći mogući doseg u karijeri jednog slikara!

Uz to dobio je i poziv za dvomjesečni rezidencijalni boravak i izložbu u muzejskom prostoru francuske baštine 2024.-rekla nam je ekskluzivno za portal supruga Daražana Martinović Mamić.

U obitelj Mamić stigla je još jedna dobra  vijest nakon šikaniranja vrhunske doktorice Dražane Martinović Mamić;

Općinski sud u Dubrovniku donio je nepravomoćnu presudu u korist liječnice Dražane Martinović Mamić, a u sporu koji ona vodi protiv Opće bolnice Dubrovnik.

Sud je utvrdio kako je Odluka o izvanrednom otkazu ugovora o radu Dražani Matinović Mamić od 25. rujna 2020. godine, a koju je donijela Opća bolnica Dubrovnik, nedopuštena. Sud je također naložio da se u roku od 15 dana Martinović Mamić vrati na radno mjesto doktorice medicine specijalistice neurologije u Odjelu za neurologiju Opće bolnice Dubrovnik. Također, naloženo je da joj se isplati naknada plaće u iznosu od 125.015,39 eura (941.928,45 kuna) bruto sa zateznom kamatom, kao i buduća naknada plaće u iznosu od 4.290,70 eura (32.328,28 kuna) bruto za razdoblje rada od ožujka 2023. do vraćanja tužiteljice na rad, sa zateznom kamatom. Presuda je nepravomoćna.

HOP