Skrivena stvarnost dubokih podzemnih vojnih baza (DUMB’s)

0
6314

EKSKLUZIVNO

Skrivena stvarnost dubokih podzemnih vojnih baza (DUMB’s)

mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

Postoji li pod zemljom tajni svijet tunela i baza? Tko živi u njima? Što žele od čovječanstva?

A što je istina?

 

Serijal od 7 knjiga autora David Sloma od 2015. do 2020. godine zanimljiv je na svoj način. No, što je istina oko svega?

Piše se i o velikim podzemnim spremištima hrane. Brojne fotografije govore same za sebe.

Hoćemo li ikada saznati istinu?

Slika 2 Slika 3

Ovdje možete pogledati cijelu epizodu s dr. Stevenom Greerom:  https://youtu.be/NSLm__BUnmI

https://www.youtube.com/watch?v=H3agNA3iY8Y

 

Slika 4

Zanimljivi su i komentari ispod videa s dr. Stevenom Greerom.


Ethan Meade

Sve što imam za reći je. Neki od najnaprednijih, cool, super brzih aviona i tehnologije koju sada ima vojska, za koje znamo, razvijeni su 50-ih-70-ih, zamislite na čemu sada rade, a mi nemamo pojma?


Frank T

Davne 1969. moj prijatelj i ja bili smo na njegovom krovu i gledali u zvijezde. Zatim smo oboje promatrali golemi NLO u obliku trokuta kako dolazi preko planinskog lanca Santa Cruz s obale. Krila su bila vraški puno šira od nosa prema leđima. Došao preko Cupertina gdje smo bili. Bio je širok najmanje 1/8 milje. Mogli smo vidjeti zvijezde kroz njega, ali ne toliko kao ostatak neba. Kao da je tamniji od neba, ali proziran. Podsjeća me na maskiranje u Zvjezdanim stazama. Neposredno prije nego što se pojave. Ušao je u dolinu (Silikonska dolina), a zatim se vratio preko planina u drugom smjeru natrag prema obali. Kretao se polako, tiho i graciozno. Uopće nema zvuka. Godinama nisam nikome rekao sve dok viđenja nisu postala popularna i dok se više ljudi nije počelo pričati o tome. Imao sam 12-13 godina i znam što smo vidjeli.

 

Adam Henry

Vidio sam trokutasti objekt kako svijetli poput mjeseca jedne noći dok sam radio u NASA-i. Moji su nadređeni mislili da sam lud i da gledam previše filmova. Znam što sam vidio. Trokutasti objekt prešao je u kamuflažni način jer ga je noćno nebo „progutalo“.

 

Boomer Taylor

Bio sam u zračnim snagama, stacioniran u velikoj logističkoj bazi 80-ih i čak sam bio izložen SR71. Znam da postoje mnoge stvari o kojima prosječna osoba nema pojma, ali tic tac, s efektom gimbala, to je jedna od rijetkih stvari za koje vjerujem da ih nikako ne možemo kopirati s našom trenutnom razinom tehnologije (koja je puno veća nego što su dopustili). Odrastao sam uz Laboratorij za radijaciju Lawrence Livermore (tada lokalno poznat kao “LLRL” ili “Rad Lab”) i živio sam u zatvorenom, luksuznom susjedstvu gdje su svi naši susjedi koji nisu bili piloti ili liječnici radili za Rad Lab na jednoj ili drugoj funkciji i kad si mlad “letiš na zidu” na roditeljskim večerama i piješ i svatko svakoga poznaje i svi rade zajedno… Neke priče i “djelići informacija” mogu samo lebditi u zraku, da tako kažem. Čuo sam neke vrlo zanimljive stvari o tome što smo imali i radili i to je definitivno utjecalo na moju odluku da se pridružim AF-u.

 

J T

Koliko god ga želim diskreditirati, ne vjerujem da nemamo ozbiljne crne projekte koji su u samom vrhu tehnologije. Samo uzmite u obzir trilijune koje bacamo u crni proračun svake godine. Kako ne bi bilo ovakvih projekata? To je upravo ono što bi naša vlada financirala i držala u tajnim podzemnim bunkerima kako bi izbjegla istinu. Osim toga, ti su projekti vrlo dobro podijeljeni i blokiraju čak i ljude s najvišim sigurnosnim dopuštenjima da uopće ne znaju da postoje. Pa bih rekao da je to vjerojatno i da se do neke mjere vrlo dobro događa. Bob Lazar je rekao slične stvari i zapravo se pokazalo da je govorio istinu o nekim stvarima i FBI ga je stalno napadao iako je “bio samo lud”.

 

J

Dakle, ovaj ima pravo. Godine 1994. kampirao sam u južnom Utahu, sjevernije, na vrhu planine kraj vrlo malog jezera. Sjedeći kraj vatre, oko 23 sata, gledao sam u mjesec i shvatio da se mala zvijezda kreće. Moj prijatelj je rekao, to je satelit. Nakon otprilike 20 minuta svjetlost je promijenila smjer. Ovo nije bio satelit. Sad oboje promatramo ovo svjetlo i shvatili smo da se polako približava. Otprilike 10 minuta kasnije, moj prijatelj je rekao, to je helikopter. Hoćemo ako je tiho i ide pravo prema nama. Kad je stigao do vrha planine, potpuno je usporio, a upalilo se ogromno svjetlo. Polako je dolazilo iznad jezera, nismo mogli ništa vidjeti od svjetla. Kad je došao do nas, bio je gotovo zaustavljen, jedva se kretao, potpuno tih, polako se okrenuo, a zatim sam vidio da je u obliku trokuta, ravan na vrhu, nije vidio prozor, ispod su bila svjetla, crvena i plava. Polako se udaljio, kao da nas samo gleda. Sjedimo u svojim stolicama uz logorsku vatru. Da je vanzemaljac, o Bože. Da je to tajni leteći trokut koji je naš. Od nas nisu imali previše reakcija. Bio sam totalno znatiželjan, volio bih da sam mahnuo. Lol. Moj prijatelj, ipak, nije bio toliko znatiželjan, mislim da ga je to nasmrt prestrašilo. Nikada nije govorio o tome. Potpuno poricanje. Čudno je što se sjećam svakog detalja do tog trenutka. Ne sjećam se da sam otišao u krevet, jedva se sjećam sljedećeg dana. Uvijek sam mislio da je to moglo doći s Mjeseca ili iza njega. Ali svjetla ispod tjeraju me da mislim da je naš. Bio je možda malo veći od mlažnjaka zračnih snaga.

 

Eric Benson

Vjerojatno govori o poligonima dugway.

Živim relativno blizu tamo.

Vidio sam neke UAP.

Dugway je dobro čuvan.

Izgrađen na dnu slanog jezera; Siguran sam da bi mogli izgraditi ogromne podzemne baze.

 

Ovo je samo par svjedočanstava ispod videa. Ostala pročitajte sami. Nije sve kako nam se čini.

Mnoge istine tek slijede. Rekao bi Sokrat: tek sad znam da ništa neznam!

 

 

HOP

HOP -portal na Telegramu

https://t.me/hopportal