H2O2 nas prati cijelog života jer tzv „dobre bakterije“ djeluju na taj način što proizvode hidrogen peroksid i tako nas „dezinficiraju“ iznutra”

0
8950

Hercegovina, Slavonija i primorje  jutros …

FB_IMG_1687542967582

Vedro je , a sunce se vidi kao kad oboljeli gleda kroz mliječnu “mrenu” na oku. Ne trebaju vam naočale sa zatamnjenim staklima da bi mogli gledati direktno u sunce.

Onome kome je jasno o čemu se ovdje radi ne treba puno objašnjavati. On će prihvatiti ovaj savjet i radi sebe i radi svojih bližnjih, te će ovu infomaciju dijeliti dalje da što više ljudi sazna za nju.

Jučer sam podijelio “uspomenu” s FB u kojoj uvaženi Nenad Roso , doktora naturopatije (zdravstvena disciplina koja se bazira na tretiranju uzroka bolesti prirodnim metodama liječenja kako bi se postiglo optimalno zdravlje koje može biti ugroženo genetskim predispozicijama, nutricionističkim debalansom i životnim stilom), govori o HIDROGEN PEROKSIDU (H2O2), a koji je najzaslužniji spoj za održavanje života na ovoj Planeti.

20230622_152458
“Prvi put ga srećemo već prvih sati našeg života jer je to prvo naj hranjivije mlijeko koje prethodi majčinom mlijeku (kolostrum) sadrži blagi rastvor hidrogena kako bi se dijete zaštitilo od mogućih infekcija u prvom dodiru s vanjskim svijetom!

20230622_172606

To H2O2 nas prati cijelog života jer tzv „dobre bakterije“ djeluju na taj način što proizvode hidrogen peroksid i tako nas „dezinficiraju“ iznutra” – kaže dr.Roso, te dodaje kako “stanice odgovorne za borbu protiv infekcija i vanjskih napadača u tijelu (naša bijela krvna zrnca) stvaraju hidrogen peroksid i koriste ga da oksidiraju bilo koji zločinački upad.

Oksidacija – spajanje s kisikom, a pošto je kisik agresivan, on uništava i razlaže… Intenzivni mjehurići koje vidite kada hidrogen peroksid dođe u kontakt s porezotina inficiranom bakterijama ili ranom, je oslobođeni kisik i bakterije bivaju uništene.

Sposobnost naših stanica da proizvode hidrogen peroksid je suštinsko za život. H2O2 nije neki nepoželjni produkt ili otrov, nego osnovni uvjet za dobro zdravlje. ” … “Zabilježeno je da se koristi unazad od 1920. godine. Engleski medicinski žurnal, Lancet, je tada objavio da intravenozna infuzija je uspješno upotrijebljena za tretiranje pneumonije tijekom epidemije u Prvom Svjetskom Ratu.

Richard Willhelm, pionir u promoviranju uporabe hidrogen peroksida, 1940te godine je objavio da je spoj obimno korišteno za tretiranje svih, od bakteriološko-povezanih mentalnih oboljenja, do kožnih pa i dječje paralize.

Willhelm je osnivač Obrazovnog Koncerna za Hidrogen Peroksid (“Educational Concern for Hydrogen Peroxide”) – ECHO – neprofitne organizacije posvećene obrazovanju javnosti o sigurnoj uporabi i terapeutskoj koristi hidrogen peroksida). ”

20230622_17273220230622_172606

Ovo su informacije koje farmaceutska mafija krije od nas. Jeste li čuli da je itko od režimskih znanstvenika i liječnika u zadnje tri godine rekao makar jednu rečenicu o učinkovitosti Hidrogen Peroksida kad su pneumonije u pitanju!?

Ne znam niti za jedan slučaj, pa čak niti kao preporuku izvan protokola o liječenju Covida kad je u pitanju preventivno održavanje imuniteta organizma.

Ne treba biti ekspert na polju medicine pa da se zna kako većina oboljenja započinje u kiselom stanju organizma kad je vrijednost ph<7, tj kada, u za njih povoljnim uvjetima, teški metali napadaju, ulaskom u stanicu, membrane mitohondrija i uništavaju taj energent stanice koja potom prelazi u genomski otpad, a što u krajnjim slučajevima pored hipoksije i hipoksemije zna dovesti čak i do cikotinske oluje kad je sam život u pitanju.

20230622_135807

Dijelim stoga s vama ove slike, ali i ovu infomaviju o Hidrogen Peroksidu kako bi se zaštitili od ovih teških metala koristeći ga, bilo da se s njime inhalirate, bilo da ga koristite prema savjetu našeg Nenada Rose:
“HIDROGEN PEROKSID 3% – Od 1kapi do 30kapi.

Prvi dan 3 puta po 1kap prije jela bar na sat vremena, razmutiti u vodi i popiti, drugi dan 2kapi – 3puta na dan i tako se povećava svakodnevno po jedna kap da bi se sa desetim danom završilo. Onda 3 dana pauza, pa se vraćamo unazad, smanjujemo po jednu kap 9,8,7…i kada se vratimo do jedne kapi opet pauza od 3 dana i ako želimo opet isto kao i na početku samo nastavimo.
Ovakav način primjene se može raditi cijeli život bez straha da će se nešto loše desiti…”

M. Bušić

HOP

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal