Agenda u Rusiji: Putin uvodi digitalnu rublju i obavezno cijepljenje

0
7507

Rusija uvodi obaveznu diktaturu cjepiva

“SANKT PETERBURG, 27. 7. /TASS/.

Cjepivo  protiv C0VID/19 sa  antigenskim sastavom biće uvedena u bliskoj budućnosti kao obavezna nakon što se dobiju sredstva od Ministarstva zdravlja.

Ovo je rekao direktor Nacionalnog istraživačkog centra za epidemiologiju i mikrobiologiju N. F. Gamaleja ruskog Ministarstva zdravlja Aleksandar Gintsburg u intervjuu za ” Izvestija” na marginama samita Rusija-Afrika.

Prema Gunzburgu, jedna od glavnih prednosti ažuriranog cjepiva je mogućnost da se njome vcijepe  ljudi svih starosnih grupa, uključujući djecu i adolescente.”

Vlast u Rusiji uvodi digitalnu rublju, odigrala je plandemiju i to dobro, zaprašuje Ruse zrakoplovima,  a prije dva dana je najavila obavezno cijepljenje  odraslih i djece ovom plandemijskim cjepivom. U isto vrijeme dok ginu stotine tisuća mladih i dok se čisti teritorija za naseljavanje novih naroda , a na televizijama neprestano manipuliraju  o “spasitelju”, Putin ladno želi  uvesti  ovo najstrašnije sredstvo kao obavezno!

https://tass.ru/obschestvo/18386541?fbclid=IwAR3tFxd0AkOq9H9_pHiFfhTwB-aI9xPh7aPrqViTkadqCZadDsHCmm_ZNsU

 

 

https://edwardslavsquat.substack.com/p/we-reserve-the-right-to-inject-you?fbclid=IwAR1SCMwJPREEvhuu_OVJLjoE_NRxtBuAoA96yQJPz37Zb28EnNkDDevJUyU

Fb profil Slađana Velkov, doktor medicine

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal