Općina Stari Jankovci je raspisala otvoreni postupak javne nabave 3.000 sadnica po cijeni 54 eura plus PDV?!

0
7491

Općina Stari Jankovci je raspisala otvoreni postupak javne nabave 3.000 sadnica procijenjene vrijednosti 164.720 eura, plus PDV. Naručitelj Općina Stari Jankovci će sadnice nabavljati kroz razdoblje sadnje od studenog 2023. do ožujka 2024. godine, uz napomenu da će Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancirati projekt u 80%-tnom iznosu. Sadnice su propisane natječajem i moraju biti autohtone ovom podneblju. U obzir tako dolaze javor, grab, lipa, šljiva…

– Uslijed nedavnog olujno nevremena mnoga stabla su srušena ili oštećena te kao takva opasna za mještane i objekte. Stoga će se do sadnje novih postojeći ukloniti. Parkovi, postojeći održavani drvoredi i neka specifična stabla u kontekstu oblika, starosti ili tradicija ostat će nedirnuta. Molimo mještane za strpljenje razumijevanje idućih pola godine – poručio je općinski načelnik Dragan Sudarević.-pišu na portalu Vinkulja hr.

Podijelite 164720 eura za 3000 sadnica i dobijete 54 eura po komadu, plus PDV?!

Javor, grab, lipa, šljiva po toj cijeni? Pogledajte cijene u lokalnim trgovinama bilja koje su neusporedivo manje?! Kakve su to sadnice od 54 eura i PDV?

Dominik B.

HOP

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal