Njemački vrtići sa “sobom za seksualno istraživanje” i kanadske klinike za promjenu spola novorođenčadi!

0
5708

Dječji vrtići u Njemačkoj na meti su kritika zbog promicanja korištenja “soba za seksualno istraživanje” u kojima se mala djeca potiču da se dodiruju i upuštaju u seksualne igre s drugom djecom. U njemačkoj pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija, najmanje dva vrtića zabavljaju se idejom o sigurnim prostorima gdje se mala djeca mogu povući kako bi masturbirala, ili kako to kaže jedan vrtić u Kerpenu, “otkrijte i fizički se zadovoljite”. Njemački list Die Welt izvještava kako dječji vrtić tvrdi da nudi “djeci slobodu da isprobaju djetinjastu seksualnost”, inzistirajući na tome da je “masturbacija nešto normalno” i da ustanova smatra dopuštanje seksualnog samozadovoljavanja u svojim prostorijama “od velike važnosti”. U još jednom vrtiću u državi, ovoga puta u gradu Rheinbergu, u susjednim sobama pripremaju se “doktorske igre” za djecu kako bi istraživala tijela drugih, pišu njemačke novine. Pravila koja izdaje dječji vrtić potiču djecu da izaberu one koje žele “istraživati” i potiču ih da to čine “pažljivo”, govoreći im da se “nikakvi predmeti ne smiju stavljati u tjelesne otvore”.

Ranije ove godine u lipnju, njemački tabloid Bild izvijestio je o sličnim praksama koje se potiču u vrtiću u Hannoveru, što je izašlo na vidjelo nakon što je roditeljima poslana e-poruka. U uputama od 10 točaka, centar je obavijestio roditelje o svojoj namjeri uvođenja “doktorskih igara” u kojima djeca mogu “maziti i pregledavati” sebe i druge. “Sva djeca, a posebno predškolci, upoznati su s mjestima u objektu na kojima se može odvijati golotinja i istraživanje tijela”, navodi se u uputama. “Svako dijete za sebe odlučuje hoće li se i s kim želi igrati fizičkih i seksualnih igara. Djevojčice i dječaci se maze i ispituju samo onoliko koliko je njima i drugoj djeci ugodno.” Čini se da koncept podupire Pro Familia, vodeća strukovna udruga za seksualnost i partnerstvo u Njemačkoj, koja je nedavno objavila preporuke za vrtiće u kojima potiče tu praksu. Nakon oštre reakcije javnosti, dječji vrtić Awo-Kita u Hannoveru otkazao je projekt nakon što je glasnogovornik Ministarstva obrazovanja u glavnom gradu pokrajine Donje Saske rekao da “obrazovni koncept u ovom obliku ugrožava dobrobit djeteta”.

U Sjevernoj Rajni-Vestfaliji, međutim, čini se da lokalna vlast nije uznemirena takvom praksom. Na upit Die Welta o ideji da se djeca potiču na samozadovoljavanje i seksualno dodirivanje, državno ministarstvo za djecu, koje vodi Zelena Josefine Paul, ustvrdilo je da se “seksualno ponašanje djece” ne može “spriječiti” i inzistiralo na tome da nema planira kontaktirati vrtiće u okviru svoje nadležnosti kako bi razgovarali o tome.-piše RMX

Screenshot_20230823-123651_Facebook Screenshot_20230823-123709_Facebook

U Kanadi postoje klinike za promjenu spola nakon rođenja.

Ulazimo li sve više u područje sodome i gomore?

 

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal