Udo Ulfkotte dugogodišnji novinar ‘Frankfurter Algemaine Zeitung’ priznao da je radio za CIA-u

0
9081

Dr. sc. Udo Ulfkotte dugogodišnji „ugledni“ „novinar“/plaćeni propagandist „uglednog“ njemačkog medija, „Frankfurter Algemaine Zeitung“:
– „25godina sam novinar, Obrazovan sam da lažem i izdajem Njemačku i ljude, po nalozima CIA-e“

 

Poveznice  na primjerak knjige prevedene na engleski jeziku, u ‘pdf’ formatu:
„Bought journalists – How politicians, secret services and high finance steer Germany’s mass media“

https://libgen.is/book/index.php?md5=2F81B07D028458D5DF3837B… ili

https://zlibrary-asia.se/book/25330887/a4dd1d

Poveznice na primjerak knjige, na izvornom, njemačkom jeziku, u ‘pdf’ formatu:

„ Gekaufte Journalisten – Wie Politiker, Geheimdienste und Hochfinanz Deutschlands Massenmedien lenken“

https://libgen.is/book/index.php?md5=ABA05365ABE35FD446D6F83… ili

https://zlibrary-asia.se/book/2612709/dabfa8

Dr. sc. Udo Ulfkotte – “ugledni novinar” i autor više knjiga koji je 17 godina radio kao politički novinar u „uglednom“ „Frankfurter Allgemeine Zeitung-u (FAZ)“ – u izvanrednoj i senzacionalnoj (ali mass-medijski/propagandno prešućenoj-zataškanoj) knjizi – opisuje o-s-o-b-n-a iskustva i svjedoči o tome da su on kao i brojni drugi vodeći „novinari“ i „urednici“ u redakcijama „uglednih“ njemačkih medija, vrbovani od strane CIA-MI6, da šire dezinformacije i huškačku propagandu po nalogu i za interese CIA-MI6.

Ova knjiga koja je izvanredan i relevantan izvor informacija o tome kako djeluje CIA u „prijeteljskim“ državama.

Dr. sc. Udo Ulfkotte – biografija –
https://wikispooks.com/wiki/Udo_Ulfkotte

Nakon objave o djelovanju CIA-Mi6, u redakcijema „manistream medija“ širom svijeta „ugledni“ novinar i autor knjiga, sa dugogodišnjim radnim iskustvom u „Frankfurter Algemaine Zeitung-u“ , na stranicama notorne Wikipedije“ ‘u čas’ se pretvorio u „teoretičara zavjere“, „islamofoba“, „desničara“ itd. itsl. Iz iz propagandnog arsenala.
CIA-MI6 koji služi za etiketiranje, ‘pljuvačnicu’ i ostracizam „nepodobnih“ za rad i javno djelovanje u „liberalnoj demokraciji“.

https://en.wikipedia.org/wiki/Udo_Ulfkotte

Kako je „potisnut“/CENZURIRAN prijevod knjige na engleski jezik, opisano je u članku prof. dr. James Tracy-a: „English Translation of Udo Ulfkotte’s “Bought Journalists” Suppressed?“

https://www.globalresearch.ca/english-translation-of-udo-ulf…

„The English translation of German journalist Udo Ulfkotte’s best-selling book, Gekaufte Journalisten (Bought Journalists) appears to have been suppressed throughout North America and Europe. On May 15, 2017 Next Revelation Press, an imprint of US-Canadian-based publisher Tayen Lane, released the English version of Bought Journalists, under the title, Journalists for Hire: How the CIA Buys the News. (…) “

CIA-MI6 je ‘udarna šaka’ promicanja interesa „vojno-industrijskog kompleksa“/’zapadne’ plutokracije, (su)vlasnika banaka i korporacija koji su, realno, korporatisti-fašisti koji su osobnim uvjerenjem socijalni darvinisti eugeničari/transhumanisti, a koji se za potrebe propagande LAŽNO prikazuju kao „liberalni demokrati“.
Predsjednik SAD-a, general Dwight Eisenhower, je u u svojem oproštajnom govoru 1961. godine upozorio da „vojno-insdustrijski kompleks“ predstavlja izuzetnu opasnost za demokraciju.

‘Zapadni’ „vojno-industrijski kompleks“ predstavlja spregu suvlasnika banaka, korporacija, medija, korumpiranih “novinara“, političara i /dijela/ „znanstvenika“.

„Naravno“, nakon objave navedene knjige, ugledni novinar je odmah u „medijima“/propagandi proglašen „teoretičarem zavjere“/“conspiracy theorist“ premda je u svojoj knjizi pisao prvenstveno o svojim o-s-o-b-n-i-m iskustvima, a ne o „teorijama“.

The CIA and the Media: 50 Facts the World Needs to Know, prof. dr. James Tracy

https://www.globalresearch.ca/the-cia-and-the-media-50-facts…

Kupljeni novinari – Kako političari, tajne službe i visoke financije upravljaju njemačkim masovnim medijima”, koja je prevedena s njemačkog i objavljena pod engleskim naslovom “Presstitutes Embedded in the Pay of the CIA”-piše navedeni autor…

Novinari manipuliraju nama u interesu vladajućih .Imate li i vi osjećaj da ste često izmanipulirani i medijski lagani? Onda ste kao većina Nijemaca. Do sada se smatralo ‘teorijom zavjere’ da vodeći mediji propagandnim tehnikama namjerno manipuliraju nama građanima. Sada, insajder otkriva što se zapravo događa iza kulisa.
Danas se novinar Udo Ulfkotte srami činjenice da je 17 godina radio za Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Prije razotkrivanja tajnih mreža moći, autor se dosljedno bavi samokritikom. Ovdje po prvi put dokumentira kako je bio potkupljen za svoje izvještavanje u FAZ-u i kako se promovirala korupcija. I otkriva zašto lideri javnog mnijenja tendenciozno izvještavaju i kako produžena ruka NATO press ureda priprema ratove u medijima. Autor je, naravno, primljen iu mreže američkih elitnih organizacija, pa je čak dobio i potvrdu o počasnom državljanstvu zauzvrat za pozitivno izvještavanje u SAD-u.

Uz pitanja za osobno promišljanje i za međusobnu komunikaciju:

Tko su zapravo i što rade (mnogi, ne svi) „novinari&urednici“/plaćeni propagandisti u mnogim „mainstream medijima“/CIA propagandi.

Primjerice: ako neki hrvatski državljanin, moguće navedeni „zastupnici“/“agenti“, za svoje „političko djelovanje“ (a zapravo i realno: huškačko agitiranje) primaju – „savjete“/„upute“/instrukcije od stranih državljana i-ili organizacija – da li su navedeni „zastupnici“/“agenti“ – IZDAJNICI HRVATSKE REPUBLIKE I HRVATSKIH GRAĐANA-DRŽAVLJANA?

– Pripremaju li navedeni „zastupnici“/“agenti“ svojevrsnu „obojenu revoluciju“, prilagođenu hrvatskim prilikama, po uhodanom CIA-MI6 obrascu i pokušaj – nezakonitog – rušenja Vlade RH (uz iskorištavanje&manipulativno usmjeravanje energije – realnih – frustracija&nezadovoljstva među ljudima-građanima i uz „pomoć“ CIA-MI6 mass-medija/CIA-MI6 “novinara“-agenata/CIA-MI6 propagande) ?

G.L.

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal