Od deset pregledanih jela brze hrane, sva osim dva bila su pozitivna na veterinarske lijekove!

0
6495

Brza hrana puna je antibiotika, hormona i sadrži do 6293 puta više teških metala od dopuštene granice u vodi za piće.

Grupa “Moms Across America” testirala je uzorke hrane iz deset lanaca brze hrane, uključujući Burger King i McDonald’s, u rujnu – sa šokantnim rezultatima.

– Svaki uzorak hrane testiran je na prisutnost 104 najčešća veterinarska lijeka i hormona.

– Od deset pregledanih jela brze hrane, sva osim dva bila su pozitivna na veterinarske lijekove .

– Od 43 testirana školska obroka, 95% je imalo mjerljive razine glifosata.

Ovo je kancerogeno i endokrino ometajuće sredstvo protiv korova koje se povezuje s upalom jetre, metaboličkim poremećajima, kardiovaskularnim bolestima i rakom.

– 100% ispitanih školskih obroka sadržavalo je teške metale u koncentracijama do 6,293 puta većim od maksimalno dopuštenih razina u vodi za piće.

Napomena:

Permanentno trovanje brzom hranom ima 2 učinka i oba su detaljno planirana, a to su Depopulacija i permanentni profit mentalnim bolesnicima Farmaceutske Mafije, Agro Mafije, Biotech Mafije i BioKem Mafije. Većina antibiotika, hormona teških metala dolazi iz ishrane životinja, koji se u svim industrijskim uzgajalištima provodi po načinu ishrane koji se zove Codex Alimentarius (pogledajte ovdje: www.HealthFreedomUSA.org), koji su većina zemalja na svijetu potpisali, u kojem se stipulira koliko dnevno antibiotika, hormona za rast itd., mora biti u ishrani životinja na bilo kojem uzgajalištu na cijelom svijetu, i naravno u EU.

Zanimljivo je da je Codex Alimentarius oživio nazista, Fritz derMeer (IG Farben direktor), osuđen za kriminal protiv čovječanstva, koji je pod saznanjem da tko kontrolira hranu kontrolira svijet, je razradio stari projekt Austro Ugarske Imperije, gdje je Codex Alimentarius započeo svoje postojanje, i od 1962, za Codex Alimentarius se brinu dvije filijale međunarodne privatne kriminalne zajednice, pod nazivom UNITED NATIONS, a to su  zajednice SZO, i FAO (Food Agricultural Organisation), i najednom, kao da to nije bio dio plana, WTO (World Trade Organisation) je na svom osnivanju 1994, prihvatilo Codex Alimentarius kao standard kojega se od 31/12/2009, moraju pridržavati sve zemlje članice WTO, najveće kriminalne organizacije na svijetu, naravno, privatne korporacije, i naravno, istih vlasnika kao i UN INC., SZO INC., FAO INC., itd., itd., itd.

Mnogo, mnogo više otvorenog kriminaliteta se nalazi u toj grupi regulacija, koje su evidentno napisali teški mentalni bolesnici, koji su toliko bezobrazni, da su izdali plan efikasnosti implementacije Codex-a Alimentaruius, gdje naglašavaju, da će predviđeni rezultat njihovih regulacija proizvesti bar 3 MILIJARDE smrtnih slučajeva. Naravno sve je to dokumentirano i možete se u to uvjeriti, ali je važno da znate odakle dolazi ideja o smanjenju hranjivosti, i o otvorenom trovanju hrane, evidentnoj toksičnosti dodataka hrani, o uništenju uvjeta uzgoja hrane, kao i ekonomskog uništenja uzgajiva životinja, koje je sada u toku diljem EU INC. kao i kod nasu u Slavoniji i Baranji, koje provodi MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE, koje nije državna institucija kao što se predstavlja, jer Hrvatska kao država uopće ne postoji, a ono što postoji je niz privatnih tvrtki NEPOZNATOG VLASNIKA, koje isključivo izvršavaju naredbe nepoznatih vlasnika poduzeća u kojima rade, a to što rade nije bilo, niti će ikada biti za naše dobro, nego isključivo za naše uništenje, jer prije nego što smo ekonomski i financijski uništeni, Novi Svjetski Poredak, Agenda 2030, Veliki Reset ili kako ga sve već naziva ta grupa teških mentalnih bolesnika, ne može početi.

Pismo čitatelja A.S.

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal