Plaćenička sila koju plaća SERCO i britanska Crown korporaciju

0
2631

Međunarodna Javna Obavijest: Rekapitulacija 2

 Anna Von Reitz

U odjeljku 1 saželi smo ispražnjeno stanje engleskog prijestolja, implikacije ove okolnosti, sukob interesa koji proizlazi iz toga, što je Papin nadglednik djelovao kao glava Engleske crkve, i shemu prijevara koju su prvi ovjekovječili kralj Henry VIII i tadašnji Pape kako bi ubili sve protestante na papiru, i oduzeli im navodno napuštena imanja.
Pri tome, u rekapitulaciji 2, posjetit ćemo zaseban i poseban prekršaj trenutnog Papist/Općinske vlade Sjedinjenih Država, osim i pored sudjelovanja u prijevari promoviranoj u Rekapitulaciji 1, koji vodi rimski Pontiff.
U dizajniranju naše savezne vlade (“Federal” je bio sinonim za “Ugovor” u to vrijeme naši su preci uspostavili složen niz ugovora o uslugama i podjeli moći, putem delegiranih ovlasti povjerenih tri različita pružatelja usluga na temelju ugovora izdanih kao Ustav (Constitution).
Bila su tri (3) takva ustavna ugovora (Constitutions), tri savezna podizvođača– jedan Američki, jedan britanski Teritorijalni, jedan Svetog Rimskog carstva – kao i tri federalna kongresna tijela koja su odvojeno i kolektivno upravljala glatkim interakcijama pružatelja usluga.  
Američki savezni podizvođač poznat kao Sjedinjene Države dobio je lavovski dio odgovornosti u svom Ustavnom ugovoru iz 1787. godine pod nazivom “Ustav za sjedinjene američke države”.  Ovo kongresno tijelo, među ostalim svojim pravima i dužnostima, dobilo je “plenarnu” kontrolu nad saveznim glavnim gradom Washington-om, u okrugu Columbia: članak 1., odjeljak 8, Odredba 17. 
Nikada nije bilo zamišljeno da bilo koji strani savezni podizvođač (ili njihovo Kongresno tijelo, u ovom slučaju) ima kontrolu nad našim saveznim glavnim gradom, ali zajedno s vremenom, neznanjem i zlonamjernom prevarom, papin / Rimski savezni podizvođač koji radi po Ustavu Sjedinjenih Država, nastojao je “pretvoriti” svoje Kongresno tijelo, u ono koje ima plenarnu kontrolu nad našim saveznim glavnim gradom. 
Nakon što je jednom prekoračio svoj autoritet i nadležnost, ovaj podizvođač Svetog Rimskog carstva nastavio je stvarati “neovisnu, međunarodnu gradsku državu” i započeo s radom ove malene odvojene zemlje na isti način na koji su Vatikan i City of London i NYC i gradske države UN-a upravljali pod vlastitim stranim Općinskim Zakonom, podložnim samo poganskoj Rimskoj Kuriji i židovskom Shetaru. 
Počinitelji ove šeme nisu imali ovlaštenja koja su im to omogućila. Oni su oteli delegiranu moć koja je dodijeljena našem američkom podizvođaču i njegovom Kongresnom tijelu, i zloupotrijebili je da učini nešto što zapravo nikada nije dopušteno bilo kojem Kongresnom tijelu. 
Čak i pod valjanom zadaćom delegirane ovlasti – koju podizvođači i nasljednici HRE nikada nisu imali – cilj zadatka ostaje isti, a cilj članka 1, Odjeljak 8, klauzula 17, je grad Washington u okrugu Columbia.
Ne postoji odredba da bilo koji savezni podizvođač preuzme plenarnu vlast nad bilo kojom drugom stvari ili zamijeni predmet darovnice, kako bi se općina Washington zamijenila Gradom Washington. 
Ovo je opet plan korupcije i prijevare, koja uključuje šeme zamjene na papiru, zbrku koja se promiče korištenjem istih ili vrlo sličnih imena, pogrešnih identiteta, lažno predstavljanje, i neotkrivenih manipulacija sa nadležnostima. 
Putem navedenih prekoračenja i neodrživih pretpostavki ovlasti, koje im nikada nisu dodijeljene, Općinsko Kongresno tijelo promoviralo je ideju da vlada ove zemlje bude dodijeljena njihovim malenim neovlaštenim “neovisnim, međunarodnim gradovima-državama ” i da su oni plenarna Oligarhija i Vlada Amerike. 
Osim što su se već nekoliko godina prolazili s ovim potpuno neutemeljenim setom neotkrivenih radnji i pretpostavki moći iza naših leđa, bilo bi smiješno izostaviti posljedice tih osoba koje predstavljaju našu zemlju, na načine koji im nikada nisu bili dozvoljeni. 
Ovaj bolni tijek lažnih uzurpacija protiv naše zakonite američke vlade i jednako zlonamjernih rezultata, koje su našu zemlju i naše resurse pogrešno usmjerili u doslovno stotine agresivnih i ilegalnih plaćeničkih sukoba koje promoviraju ovi uzurpatori su očigledni. 
Posluju kao “Sjedinjene Države” i kao poznate Britanske Teritorijalne Krunske korporacije, poznate kao UNITED STATES, i UNITED STATES OD AMERICA i SAD i tako dalje, ovo uzurpiranje od strane Grada Države, brine ne samo stvarnu Američku Vladu, već i cijeli svijet.
Mreža “neovisnih, međunarodnih Gradova-Država” koje su korištene kao gusarske baze širom planete, promovirale su nacionalne šeme krađe identiteta i nastojale instalirati sebe i franšize svojih korporacija na pozicije političke i ekonomske moći, kako bi podjarmili žive, korporativnoj moći “mrtvih”.
Prestanak ovog kriminala, kao i ludog prijedloga “ubijanje za Isusa” apsolutna je nužnost, ako želimo održati život na ovoj planeti, ali tajni dogovor između Rimske Crkve i lažnog “kralja” Engleske koji svoju krunu dobiva od Pape i radi za Papu, a Britansku krunu – bilo je teško izdvojiti sa stranica povijesti, i teško se pozabaviti u svom modernom obliku kao rezultata raširene korupcije, šema korupcije, prijetnji, ucjena i drugog kriminala koji zagađueu sve slojeve društva. 
Preporučujemo trenutno raspuštanje “neovisne, međunarodne gradske države” Washington, DC-a.  Ovo čudovište stvoreno je na papiru, i ne zaslužuje više za njegovu smrt. Članovi Općinskog Kongresnog tijela stvorili su ga i njima se može nametnuti da ga i raspuste.
Nakon što je temeljito uočena i izložena, ova se prijevara mora riješiti i očistiti zajedno sa svojim “neukusnim” rezultatima; a mora se izmijeniti u mjeri u kojoj je to razumno i moguće.  
Primijetili smo da je apsolutna dužnost Britanskih Teritorijalnih podizvođača da ako je potrebno, silom uklone uzurpatore, ali oni nerado promoviraju građanski rat jer smo ga zabranili, i zato što su u sukobu interesa.
To je situacija koja Donalda Trumpa frustrira u Teritorijalnom Uredu Zapovjednika i zaključava ga u svom pasivno-agresivnom stavu. 
Zna da je njegova dužnost iskopati štakore i uhapsiti ih, ali nije uspio pouzdano rasporediti plaćeničku silu koju plaća SERCO i britanska Crown Corporacija, bez obzira na to što mu kaže ugovor.
Dakle, na nama je, živim ljudima, da mirno i zakonito očistimo “kuću” od ovih institucija i korporacija.
Molimo svih koji ovo čitaju, da dadu sve od sebe da shvate ovo drevno zlo u našoj sredini, i vaš mogući dio u njemu.  Molimo krivce da se pokaju, neznalice da nauče, i da svi preuzmu hrabrost pred zlom na visokim mjestima. 
Izdala:
Anna Maria Riezinger, Fiduciary

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal