Sin lažnog Nijemca Beusa povezuje se sa švercom migranata?!

0
12905

Goran Beus Reichenberg lažni Nijemac iz Turopolja, besramni lik kojeg je razotkrio naš gl. urednik Igor Drenjančević da je sin Edhema Tire, muslimana iz BiH, u velikim je problemima. Znamo koliko taj lažnjak dijeli moralne savjete…

Nedavno je izgubio nepravomoćnu parnicu protiv privatnika iz Velike Gorice u kojem je kao gl. urednik HNS-ovog  glasila dopustio da se ocrni čovjeka naravno lažno i tako mu ugrozi poslovanje. Na sudu se branio da nema pojma za taj postupak. Ali tu nije njegov kraj nevoljama.

beus muslić

Njegov mlađi sin Ivor spominje se kao vozač migranata u organizaciji pakistanskog državljana koji živi u Zagrebu.  Mediji ga optužuju da ilegalno prevozi migrante.

Inače silno navija stariji Beus za prihvat i zbrinjavanje migranata.  Svakom je jasno da dečki od dvadesetak godina nisu glavni organizatori šverca migranata kako mediji javljaju. S kojim organizacijama su povezani i  imali  li ulogu u svemu  i lažni Nijemac za sada je tajna.

Lažni Nijemac Goran Beus je predsjednik tursko-hrvatskog društva.

Z. Kunić iz Bandićeve stranke tvrdi da je Beus bacao cvijeće na tenkove 1991. godine koji su išli na Vukovar kada je pobjegao u Beograd i tamo živio . Čudna je i njegova uloga u ferijalnom savezu, te nekretninama na lokaciji Makarske. Kao klošar je živio tada, da bi odjednom kupovao nekretnine…

HOP