Partizanska glumica divljala u stanu, nazivala stanare ‘đubrad’, ali policiji to nije bilo dovoljno da ju privedu!

0
12952

U slučaju da na Facebooku, jednoj  od društvenih mreža prikažete nečiji članak o ustašama, pa čak i negativan o njima, bezrazložno će vam oduzeti sva prava na toj mreži.

U slučaju da vrijeđate nekoga na toj društvenoj mreži završiti će svatko na sudu, ali u privatnom životu policija radi potpuno drugačije procjene.

Na par metara od policije, u ulici Pavla Hatza  jučer je ostarijela hrvatska glumica iz bulajićevih partizanskih filmova  I.I., a čije ime češto nalazite u križaljkama  napravila dar-mar u stanu, vrijeđajući obitelj, nasrčući na stanare stana, kako doznajemo vrijeđala je  tek punoljetnu unuku, nazivala stanare đubradima pred policijom, ali policija je zaključila da to nije dovoljno da ju privede! Niti dovoljno bitna uvreda!

Čak je bila agresivna i za vrijeme boravka policije u stanu, nije se željela smiriti. Policija je to sve tek zapisala i otišla!

Da je u stanu bio Milorad Pupovac i da mu je netko rekao da je đubre, danas bi vjerojatno bio u pritvoru.

Kako doznajemo suprug dotične je bio prijavljen za zlostavljenje unuka, a socijalno i policija su bludničenje zataškali, vjerojatno po nekoj komunističkoj mreži veza i pozanstva, zasluga za sudjelovanju u komunističkoj propagandi.

Prilikom dolaska policije, policajci se čak nisu sjetili provjeriti da li je osoba pijana. Ostarjela pomahnitala partizanska glumica već je prije prijavljena na policiju i u socijalnu službu zbog nedoličnog ponašanja.

Socijalno je dalo odmah policiji da sve navode ispita, ali policijski službenik uspio je u dva do tri tjedna ispitati tek jednog oštećenika prije ovog novog incidenta, iako je postaja na par metara.

Stanari stana se tuže da je često agresivna, ne poštuje nikoga, napada, vrijeđa, drži oštre predmete, ali sve to nije dovoljno da ju izdvoje i stave na promatranje.

 

HOP