Skup protiv Beljaka: General Sačić poručio Beljaku da dok je on ratovao, Beljak je krao!

0
13862

Prosvjedni skup u Samoboru prošao dostojanstveno, bez i najmanjeg izgreda ! Nazočila čitava Hrvatska, svi su krajevi bili zastupljeni ! Uzrok skupa gradonačelnik Beljak.

Screenshot_20190318-074655_Chrome

Screenshot_20190318-074421_Twitter

 

General Sačić, je svojim govorom, bez dlake na jeziku, ogolio kamarilu na vlasti, a Krešu Beljaka upitao gdje mu je moral i osjećaj stida, kad gledajući narodu u oči, laže ! Svi su govornici bili odlični, a general Glasnović, spriječen u dolasku drugim obavezama, poslao pismo, koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim !

Ne mogu, a da ne spomenem i gospođu Rozaliju Bartolić, koja je postavivši hrpu pitanja aktualnoj vlasti, odlično oslikala stanje u Hrvatskoj ! Sve u svemu, mislim da je prosvjedni skup, ispunio očekivanja organizatora i da će iniciranjem sličnih skupova diljem Hrvatske, pokrenuti promjene !

beljak
Prosvjed u Samoboru. “Bratstvo i jedinstvo NE, ali jedinstvom do hrvatskoga bratstva DA.

Govornici g. Damir Markuš, g. Pero Kovačević, g. Pedja Misic, gđa Tanja Polić, g. Ante Nadomir Tadić Šutra, g. Hrvoje Zekanović, general Željko Sačić moderatori skupa g. Mislav Benčević i gđa Rozalija Bartolić veliko vam hvala. Hvala Vam na dolasku moji predivni prijatelji i hvala na podršci.

Ivica Vran

 

 

HOP