Privatna tvrtka će dilati krv necijepljenih medicinskim partnerima – otkrivamo što je mikroskopska analiza Dark-Field pronašla u krvi cijepljenih

0
11758

Tvrtka Safe Blood Donation koju je osnovao Della Pietra,  će “djelovati kao posrednik za povezivanje ljudi diljem svijeta s medicinskim partnerima koji su voljni prihvatiti davanje krvi i osigurati transfuziju krvi osobama sa zdravstvenim potrebama, ali oklijevaju ići u bolnice gdje će gotovo sigurno primiti krv od cijepljenih osoba. Nije li to signal?

Mikroskopska analiza Dark-Field , tamnog polja, u krvi 1006 osoba sa simptomima nakon injektiranja Pfizer/BioNtech ili Moderna anti-COVID mRNA
SAŽETAK Korištenje mikroskopske analize tamnog polja svježe periferne krvi na predmetnom stakalcu nekoć je bilo široko rasprostranjeno u medicini, što je omogućilo prvu i neposrednu procjenu zdravstvenog stanja korpuskularnih komponenti krvi.
U ovoj studiji analizirali su optičkim mikroskopom tamnog polja pad periferne krvi kod 1006 simptomatskih ispitanika nakon inokulacije injekcijom mRNA (Pfizer/BioNTech ili Moderna), počevši od ožujka 2021.
Bilo je 948 ispitanika (94% od ukupnog broja uzorak) čija je krv pokazala agregaciju eritrocita i prisutnost čestica različitih oblika i veličina nejasnog podrijetla mjesec dana nakon inokulacije mRNA. U 12 ispitanika krv je pretražena istom metodom prije cijepljenja, pokazujući savršeno normalnu hematološku raspodjelu.
Promjene pronađene nakon inokulacije mRNA injekcija dodatno pojačavaju sumnju da su modifikacije nastale zbog samih takozvanih “cjepiva”. Izvještavamo o 4 klinička slučaja, odabrana kao reprezentativna za cijelu seriju slučajeva. Potrebna su daljnja istraživanja kako bi se definirala točna priroda čestica pronađenih u krvi i identificirala moguća rješenja za probleme koje one očito uzrokuju.
Više i detaljnije na priloženom linku.
 Dokument na 60 stranica objavljen je na International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research
M.B.
HOP

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal