Jeff Bezos i Elon Musk slučajno ili iz koristi potpisali ugovore s US Space Forces o prijevozu vojnog tereta njihovim raketama?

0
2108

Kad je izvjesni Kostelac povezao ulazak kometa u Zemljinu sferu zapravo u magnetosferu sa potresima na zemlji odmah su ga priveli u policijsku postaju i oduzeli mu svu opremu, dok su ga mediji doslovno razapeli kao državnog neprijatelja br.1.

Znanstvenik Pier Luigi Ighina izumima pokazao kako se može ujecati na vrijeme i potrese

I sve to uz izgovor da zastrašuje narod. A pogađao je ne u sat nego i minutu, točno kad će se dogoditi potresi.

No, što je stvarni razlog njegovom privođenju, pita li se itko? E, pa stoga jer je razotkrio agendu po kojoj će djelovanje ulaska u magnetosferu, no ne izvana nego iznutra tj odozdo proizvesti istu reakciju, te preko sinergije između magnetosfere i zemljinih magnetnih polja (koja već pomjeraju) izazvati brojne kontrolirane potrese.

Npr. potres na Haitiju je sličan potresima na Banovini osim po intezitetu. Ono što im je zajedničko jest da se prvo čuje nešto kao eksplozivni udar, a onda zatrese.

Zatim tu je i pojava rupa u zemlji, te ključanje vode i plina i njihovo isparavanje.

Ono što ova dva potresa razlikuje od uobičajenih jest da ne dolazi toliko do ljuljanja tla, nego do okomite trešnje.

FB_IMG_1672644584015

Sve ovo i Plenković zna jer je otpočetka involviran, a što je i indirektno priznao ustvrdivši na pressici 14.03.2020. da se za novonastalu situaciju priprema već puna dva mjeseca, a to znači svega dva tjedna nakon prvog slučaja “zaraze” u Kini, tj prije nego je Wuhan stavljen pod karantenu i prije nego je SZO pozvala na povećan oprez od mogućeg širenja epidemije.

Dan prije je njegova ministrica Divjak izjavila da se za online nastavu priprema već mjesec dana a to znači i prije prvog zabilježenog slučaja u Italiji. Plenković je tih dana također ustvrdio kako je ovo rat, no nije rekao protiv koga. On je to mislio u onom smislu koji je tek sada određenom krugu ljudi nešto jasnije.

Stoga je izlišno postavljati pitanje zašto ne obnavlja Banovinu, budući se odgovor nameće sam od sebe.

Usput jedno podsjećanje. Uoči2. Svjetskog rata olimpijske igre su organizirane u Njemačkoj , a uoči eskalacije ovog 3 svjetskog rata izabran je ne slučajno najveći svjetski izvoznik plina – Katar za domaćina Svjetskom prvenstvu u nogometu.

Maraton tj. serije potresa samo što nisu započele.

Čeka se samo pucanj kao znak početka.

Za pretpostaviti je da će to biti u Kataru?! A potom slijedi svugdje gdje se nalaze veća nalazišta plina u svijetu.?!

Hrvatska bi u tom slučaju bila jedna od meta. Ona izvozi preko 70% svog plina, a s ostalim dijelom pokriva domaće tržište.

Ako ste mislili da su Jeff Bezos i Elon Musk slučajno ili iz koristi potpisali ugovore s US Space Forces o prijevozu vojnog tereta njihovim raketama, sad je trenutak da svoje mišljenje preispitate, a oni koji vole amatersko novinarsko istraživanje da započnu malo čačkati i na ovu temu.

M.Bušić

HOP

HOP na Telegramu

https://t.me/hopportal