Stručnjaci za psihologiju destruktivnih događaja pokazali su da drakonske mjere nose ogromne cijene u obliku “smrti očaja” i dramatičnog porasta ozbiljnih psihičkih poremećaja

0
2433

RV i IMF Monopoly Club iznuđivanja – Opet Britanija

Autor: Anna von Reitz

Komercijalni Bankari formirali su IMF nakon Drugog svjetskog rata u sklopu Brettonwood ugovora i odmah formirali monopol kartel.

Taj monopol kartel je kružio zemaljama širom svijeta i postavljao sulude zahtjeve od vlada, u zamjenu za kredit i naplatu.

To je zato što komercijalni bankari misle da su bolje sposobni usmjeriti svjetske poslove nego bilo tko drugi, i da mogu donijeti više pronicljivih odluka o razvoju zemalja nego njihove vlade —- i sigurno su mogli odluke učiniti povoljnijim za svoj vlastiti total ispod zadnje crte, kao i svoje komercijalne interese, pa su tako i postupili.

Rezultat je bila neumjerena katastrofa za cijeli svijet, a posebno za desetine zemalja kojima su oteli resurse, njihove ljude ostavili nezaposlene, a njihove vlade korumpirane njihovom ucjenom. To uključuje Sjedinjene Države, koje su od 1863. godine ilegalno upravljane kao britanski teritorijalni (vojni) protektorat.

Mnogo hvaljena revalorizacija (RV) dio je iste šeme.

IMF, NATO i njima pridruženi razbojnici prisiljavaju zemlje da rasprodaju svoje mineralno bogatstvo, na primjer, investitorima banke, što uvelike povećava vrijednost nacionalne valute žrtve. Prevarant jeftino otkupljuje ciljanu nacionalnu valutu prije povećanja vrijednosti, i tada je “revalorizira”, kada se vrijednost minerala doda u podlogu valute, a u tom se trenutku banke i njihovi agenti uključe u postupak razmjene.

Oni prisiljavaju onoga tko drži revaloriziranu valutu da prođe kroz njihove banke, kako bi je zamijenili za lokalnu valutu, na primjer, razmjenjujući Zimbabve-ov Zim za USD, i naravno, oni daju samo 10% lica vrijednosti ZIM-a i zadrže ostatak. To se naziva “diskontiranje”.

Stvarni vlasnik valute dobiva 10% nominalne vrijednosti, a komercijalni bankari koji su manevrirali svoj put do sjedišta posrednika, dobivaju ostalo.

Na taj način nastoje dokapitalizirati svoj monopol kvazi kriminalnih banaka, prodajom resursa koje ne posjeduju, svojim prijateljima i ulagačima, a zatim pokreću ekvivalentne unutarnje trgovinske prevare na međunarodnom tržištu valuta, sa kojima planiraju pograbiti 90% vrijednosti od vrijednosti minerala (ili koje god druge ciljane imovine), a da sami ništa ne riskiraju.

Ne bi imali moć prisile i armirane čizme razbojnika da prisile prodaju minerala, i prevare stanovnike Zimbabve-a (ili druge ciljane zemlje) na dogovor, ukoliko nisu imali kartel Komercijalnih Banaka koje vode igru i postavljaju tečaj na berzi.

Krajnji rezultat svega toga, je da se siromašni ostaju siromašni, zemlja se skida, zemlja gubi svoje prirodne resurse bez da u zamjenu dobije išta suštinsko, a rudarske kompanije prisnih prijatelja se obogaćuju, isplaćeni političari se obogaćuju, neki vlasnici valuta čine gomile iz ničega, a kartel za kriminalno bankarstvo uzima 90% vrijednosti u unaprijed namještenoj valutnoj razmjeni.

Nije ni čudo što vlasnici valuta moraju ući u vojnu bazu i potpisati sporazume o tajnosti, kako bi postigli svojih 10% od posla.

Zbog toga sve što je izašlo iz fijaska Brettonwood-a, Novo Podzemlje, i još jednom, ističem da je Britanija na dnu gomile izmeta. Stalno. Monotono. Bez iznimke.

Da je itko od nas imao stvarnu vladu koja je rukovala sa ovim, to se ne bi dogodilo na ovaj način.

Zimbabve ne bi bila prisiljena prodavati u nepovoljnom položaju. Prodaja minerala ne bi bila posredna u kući. Međunarodno tržište valuta ne bi bilo namješteno. Političari (i njihova manje mirisna rodbina) bili bi pod dovoljno bliskim nadzorom, da nisu mogli doći do korita isplate. Tečaj ne bi bio namješten. “Diskontna stopa” ne bi bila visoka, tako da bankari nikada ne bi mogli sami izvući 90%.

Sve dok ljudi iz svake zemlje ne opamete, i ne preusmjere vlastite vlade, i kažu britanskom Rađu da ode kući, možemo se samo veseliti sve većem kriminalu.

Ako zaista želite dobro pogledati povijest, i kako su Britanci okosnica svjetske prijevare i pljačkanja, i pljačke Amerike, i sve pod bojom zakona, idite ovdje:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLPVVUVVUVVRJCIQWESUY7F4HSKESBDXQX

Iako bi neko od predavanja mogao nakostriješiti, imajte na umu da činjenice su činjenice. Te skupine zaista postoje, i učinile su ono što su učinile.

————————————

Na službenoj stranici američkog Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH) objavljena istina o covidu

15. lipnja 2022.


Nevjerojatno ali sve ono na što smo ukazivali, sve ono o čemu smo govorili zadnje dvije godine covid bezumlja, sve je napisano i objavljeno na službenoj stranici američkog Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH) od strane Russell L. Blaylocka.

ŠTO JE ISTINA?

(Za početak ispričavamo se na činjenici da objavljujemo članak preveden pomoću google prevoditelja, žao nam je ali vrijeme nam trenutno ne ide u korist, ali zbog važnosti samog članka odlučili smo da je bolje da ga objavimo i ovako nego nikako.)

Pandemija COVID-19 jedan je od događaja kojim se manipuliralo najviše u povijesti, kojim dominiraju službene beskonačne laži vlasti i birokracije, liječničkih udruga, liječničkih odbora, medija i međunarodnih agencija.[ 3 , 6 , 57 ] Svjedoci smo dugog popisa neviđenih upada u medicinsku praksu, uključujući napade na medicinske stručnjake, uništavanja liječničkih karijera među liječnicima koji odbijaju sudjelovati u ubijanju svojih pacijenata te masivne reorganizacije zdravstvene skrbi koju predvode nekvalificirani pojedinci s ogromnim bogatstvom, moći i utjecajem.

Po prvi put u američkoj povijesti predsjednik, guverneri, gradonačelnici, upravitelji bolnica i savezni birokrati određuju medicinske tretmane koji se ne temelje na točnim znanstveno utemeljenim ili čak na iskustvima utemeljenim informacijama, već na prisili i prihvaćanju posebnih oblika skrbi i “prevencije” — uključujući remdesivir, korištenje respiratora i naposljetku niz neprovjerenih cjepiva za prijenosnu RNA. Po prvi put u povijesti medicinskog liječenja protokoli za liječenje se ne formuliraju na temelju iskustva liječnika, već birokracije i pojedinaca koje nikada nisu liječili niti jednog pacijenta – uključujući Anthonyja Faucija, Billa Gatesa, EcoHealth Savez, CDC, WHO, državne službenike za javno zdravstvo i bolničke upravitelje.[ 23 ,38 ]

Mediji (TV, novine, časopisi, portali itd.), liječnička društva, državni liječnički odbori i vlasnici društvenih medija odredili su se kao jedini izvor informacija o ovoj takozvanoj „pandemiji“. Uklonjene su web stranice, demonizirani su visokokvalificirani iskusni klinički liječnici i znanstveni stručnjaci iz područja zaraznih bolesti. Uništene su brojne karijere, a sve informacije koje se nisu uklapale u narativ okarakterizirane su kao “dezinformacije” i “opasne laži” čak i kada su dolazile od vrhunskih stručnjaka iz područja virologije, zaraznih bolesti i epidemiologije. Zamračenje istine događa se čak i kada su te informacije potkrijepljene opsežnim znanstvenim citatima nekih od najkvalificiranijih medicinskih stručnjaka na svijetu.[ 23 ]] Nevjerojatno je da se čak i pojedince, poput dr. Michaela Yeadona, bivšeg umirovljenog glavnog znanstvenika i potpredsjednika znanstvenog odjela Pfizer Pharmaceutical, koji je optužio tvrtku za izradu iznimno opasnog cjepiva ignoriralo i demoniziralo bez provjere rečenog. Nadalje, on je, zajedno s drugim visokokvalificiranim znanstvenicima, izjavio da nitko ne bi trebao uzimati ovo cjepivo.

Dr. Peter McCullough, jedan od najcitiranijih stručnjaka u svom području, koji je protokolom ranog liječenja (koji su tzv. stručnjaci potpuno zanemarili), uspješno izliječio preko 2000 pacijenata s COVID-om, bio je žrtva posebno opakog napada od strane onih koji imaju financijsku korist od cjepiva. Svoje je rezultate objavio u recenziranim časopisima, izvještavajući o osamdeset postotnom smanjenju hospitalizacija i sedamdeset i pet postotnom smanjenju smrtnih slučajeva korištenjem protokola ranog liječenja.[ 44 ] Unatoč tome bio je pod neumoljivim nizom napada kontrolora informacija, onih koji nikada nisu liječili niti jednog pacijenta.

Ni Anthony Fauci, niti CDC, WHO niti bilo koja medicinska vladina ustanova nikada nije ponudila bilo kakvo rano liječenje osim Tylenola, hidracije i pozivanja hitne pomoći nakon što imate poteškoća s disanjem. To je bez presedana u cijeloj povijesti medicinske skrbi jer je rano liječenje infekcija ključno za spašavanje života i sprječavanje teških komplikacija. Ne samo da te medicinske organizacije i savezni lapdosi nisu predložili rano liječenje, već su napadali svakoga tko je pokušao pokrenuti takvo liječenje, i to svim oružjem kojim su raspolagali – od prijetnji i oduzimanja dozvola za rad, do javnog prozivanja i sramoćenja te uništavanja ugleda, pa čak i uhićenjem. [ 2 ]

Dobar primjer ove bijede protiv slobode govora i pružanja informacija o informiranom pristanku je nedavna suspenzija liječnice dr. Meryl Nass i naređenje da je se podvrgne psihijatrijskoj procjeni zbog propisivanja ivermektina i dijeljenja svoje stručnosti na ovom polju.[ 9 , 65 ] Osobno poznajem dr. Nass i mogu jamčiti za njezin integritet, briljantnost i predanost istini. Njezina znanstvena uvjerenja su besprijekorna. Ovo ponašanje odbora za liječničke dozvole podsjeća na metodologiju sovjetskog KGB-a tijekom razdoblja kada su disidenti zatvarani u psihijatrijske gulage kako bi ušutkali svo neslaganje.

DRUGI NAPADI BEZ PRESEDANA

Svjedoci smo sve većeg broja izvrsnih znanstvenih radova koje su napisali vrhunski stručnjaci u tom području, a koji se povlače iz velikih medicinskih i znanstvenih časopisa tjednima, mjesecima pa čak i godinama nakon objavljivanja. Pažljiv pregled pokazuje da su se autori u previše slučajeva usudili dovesti u pitanje prihvaćenu dogmu od strane kontrolora znanstvenih publikacija – posebice u vezi sa sigurnošću, alternativnim tretmanima ili učinkovitosti cjepiva.[ 12 , 63 ] Ovi časopisi se oslanjaju na opsežno oglašavanje farmaceutskih tvrtki za farmaceutske tvrtke, njihov prihod. Dogodilo se nekoliko slučajeva kada su moćne farmaceutske tvrtke izvršile svoj utjecaj na vlasnike ovih časopisa kako bi uklonili članke koji na bilo koji način dovode u pitanje proizvode tih tvrtki . [ 13,34 ,35 ]

Još je gore namjerno osmišljavanje medicinskih članaka za promicanje lijekova i farmaceutskih proizvoda koji uključuju lažne studije, takozvane članke napisane od strane duhova.[ 49 , 64 ] Guardian citira Richarda Hortona koji je rekao da su se “časopisi pretvorili u perače informacija za farmaceutsku industriju.“[ 13 , 63 ] Dokazano lažni članci „napisani od strane duhova“ a sponzorirani od strane farmaceutskih divova redovito su se pojavljivali u vrhunskim kliničkim časopisima, kao što su JAMA i New England Journal of Medicine – nikada se ne uklanjaju unatoč dokazanoj znanstvenoj zlouporabi i manipulaciji podacima .[ 49 , 63 ]

Ghostwritten članci uključuju korištenje tvrtki za planiranje čiji je posao dizajnirati članke koji sadrže manipulirane podatke koji podržavaju farmaceutski proizvod, a zatim te članke prihvate klinički časopisi s velikim utjecajem, odnosno časopisi koji će najvjerojatnije utjecati na donošenje kliničkih odluka liječnika. Nadalje, opskrbljuju liječnike u kliničkoj praksi besplatnim kopijama ovih manipuliranih članaka. Guardian je pronašao 250 tvrtki koje se bave ovim poslom. Posljednji korak u osmišljavanju ovih članaka za objavljivanje u najprestižnijim časopisima je angažiranje priznatih medicinskih stručnjaka iz prestižnih institucija, da dodaju svoje ime tim člancima.11 ]

Od vitalne je važnosti zapažanje stručnjaka iz područja medicinskog izdavaštva da ništa nije poduzeto da se ova zlouporaba zaustavi. Medicinski etičari žalili su se da zbog te raširene prakse “ne možete vjerovati ničemu”. Dok neki časopisi inzistiraju na otkrivanju informacija, većina liječnika koji čitaju ove članke zanemaruju te informacije ili ih opravdavaju, a nekoliko časopisa otežava njihovo otkrivanje zahtijevajući od čitatelja da izjave o otkrivanju pronađe na drugom mjestu. Mnogi časopisi ne prate takve izjave, a propusti autora su uobičajeni i bez kazne.

Što se tiče informacija dostupnih javnosti, gotovo svi mediji su pod kontrolom ovih farmaceutskih divova ili drugih koji imaju koristi od ove “pandemije”. Sve su im priče iste, kako sadržajno, tako i slovno. Orkestrirana prikrivanja događaju se svakodnevno, a masivni podaci koji razotkrivaju laži koje generiraju ti kontrolori informacija skriveni su od javnosti. Svi podaci koji dolaze preko nacionalnih medija (TV, novine i časopisi), kao i lokalne vijesti koje gledate svaki dan, dolaze samo iz “službenih” izvora – od kojih su većina laži i konstrukti – svi s ciljem obmane javnosti.

Televizijski mediji većinu svog proračuna za oglašavanje primaju od međunarodnih farmaceutskih tvrtki — to stvara neodoljiv utjecaj da izvještavaju o izmišljenim studijama koje podupiru njihova cjepiva i druge takozvane tretmane.[ 14 ] Samo u 2020. farmaceutska industrija je u te svrhe potrošila 6,56 milijardi dolara.[ 13 , 14] Pharma TV oglašavanje iznosilo je 4,58 milijardi, što je nevjerojatnih 75% njihova budžeta. Time se kupuje veliki utjecaj i kontrola nad medijima. Svjetski poznati stručnjaci iz svih područja zaraznih bolesti isključeni su iz medija i društvenih mreža ako na bilo koji način odstupe od izmišljenih laži i izvrtanja od strane proizvođača ovih cjepiva. Osim toga, ove farmaceutske tvrtke troše desetke milijuna na oglašavanje na društvenim mrežama, a Pfizer prednjači s 55 milijuna dolara u 2020. godini.[ 14 ]

Iako su ovi napadi na slobodu govora dovoljno zastrašujući, još gore je gotovo univerzalna kontrola koju su bolnički administratori izvršili nad detaljima medicinske skrbi u bolnicama. Ovi zaposlenici sada upućuju liječnike kojih će se protokola liječenja pridržavati i koje tretmane neće koristiti, bez obzira na to koliko su “odobreni” tretmani štetni ili koliko su “neodobreni” tretmani korisni.[ 33 , 57 ]

Nikada u povijesti američke medicine bolnički administratori nisu diktirali svojim liječnicima kako će se baviti medicinom i koje lijekove mogu koristiti. CDC nema ovlasti diktirati bolnicama ili liječnicima u vezi s medicinskim tretmanima. Ipak, većina liječnika postupila je bez imalo otpora.

Federalni zakon o skrbi potaknuo je ovu ljudsku katastrofu nudeći svim američkim bolnicama do 39.000 dolara za svakog pacijenta na odjelu intenzivne njege kojeg stavljaju na respiratore, unatoč činjenici da je rano bilo očito da su respiratori glavni uzrok smrti ovih nesuđenih pacijenata . Osim toga, bolnice su primale 12.000 dolara za svakog pacijenta koji je primljen na JIL. Dopustiti pacijentima da im se stanje pogoršaju do te mjere da im je potrebna hospitalizacija, značilo je veliki novac za sve bolnice. Sve veći broj bolnica je u opasnosti od bankrota, a mnoge su zatvorile svoja vrata i prije ove “pandemije”.[ 50 ]] Većina ovih bolnica sada je u vlasništvu nacionalnih ili međunarodnih korporacija.[ 10 ]

Također je zanimljivo primijetiti da smo dolaskom ove “pandemije” svjedočili porastu bolničkih korporativnih lanaca koji su otkupljivali niz ovih financijski rizičnih bolnica.[ 1 , 54 ]] Primijećeno je da ovi bolnički divovi koriste milijarde federalne pomoći za Covid za stjecanje ovih financijski ugroženih bolnica, dodatno povećavajući moć korporativne medicine nad neovisnošću liječnika. Liječnici protjerani iz svojih bolnica teško pronalaze drugo bolničko osoblje kojem bi se pridružili jer bi i oni mogli biti u vlasništvu istog korporativnog diva. Kao rezultat toga, politike mandata cjepiva uključuju daleko veći broj bolničkih zaposlenika. Na primjer, klinika Mayo otpustila je 700 zaposlenika jer su iskoristili svoje pravo da odbiju opasno, u biti neprovjereno eksperimentalno cjepivo. [ 51,57 ]] Klinika Mayo je to učinila unatoč činjenici da su mnogi od ovih zaposlenika radili tijekom najgore epidemije i da su otpušteni kada je varijanta Omicron dominantni soj virusa, za većinu ima patogenost obične prehlade, a cjepiva su neučinkovita u prevenciji infekcije.

Osim toga, dokazano je da cijepljena asimptomatska osoba ima nazofaringealni titar virusa jednako visok kao zaražena necijepljena osoba. Ako je svrha mandata cjepiva spriječiti širenje virusa među bolničkim osobljem i pacijentima, tada su cijepljeni ti koji predstavljaju najveći rizik od prijenosa, a ne necijepljeni. Razlika je u tome što bolesna necijepljena osoba ne bi išla na posao, dok će asimptomatski cijepljeni širiti virus.

Ono što znamo jest da veliki medicinski centri, kao što je Mayo Clinic, svake godine primaju desetke milijuna dolara u NIH grantovima, kao i novac od farmaceutskih proizvođača ovih eksperimentalnih “cjepiva”. Po mom mišljenju, to je pravi razlog za pokretanje ovih politika. Ako se to može dokazati na sudu, upravitelji koji daju ove mandate trebali bi biti procesuirani u najvećoj mjeri zakona i tuženi od strane svih oštećenih strana.

Problem bankrota bolnica postao je sve akutniji zbog bolničkih mandata za cjepivo i rezultirajući time da veliki broj bolničkog osoblja, posebno medicinskih sestara, odbija biti prisilno cijepljen.[ 17 , 51 ] Sve je to bez presedana u povijesti medicinske skrbi. Liječnici u bolnicama odgovorni su za liječenje svojih pojedinačnih pacijenata i rade izravno s tim pacijentima i njihovim obiteljima kako bi započeli te tretmane. Vanjske organizacije, kao što je CDC, nemaju ovlasti intervenirati u te tretmane i to izlaže pacijente ozbiljnim pogreškama organizacije koja nikada nije liječila niti jednog pacijenta s COVID-19.

Kad je ova pandemija počela, CDC je naredio bolnicama da slijede protokol liječenja koji je rezultirao smrću stotina tisuća pacijenata, od kojih bi se većina oporavila da je dopušteno odgovarajuće liječenje. [ 43,44 ]] Većina ovih smrtnih slučajeva mogla se spriječiti da je liječnicima bilo dopušteno rano liječenje proizvodima kao što su ivermektin, hidroksi-klorokin i niz drugih sigurnih lijekova i prirodnih spojeva. Procjenjuje se, na temelju rezultata liječnika koji uspješno liječe većinu oboljelih od covida, da je od 800.000 ljudi za koje nam je rečeno da su umrli od Covida, 640.000 ne samo da bi moglo biti spašeno, već bi se, u mnogim slučajevima, moglo vratiti na staro – zdravstveno stanje infekcije zahtijevalo je rano liječenje korištenim ovim dokazanim metodama. Ovo zanemarivanje ranog liječenja predstavlja masovno ubojstvo. To znači da bi 160.000 zapravo umrlo, daleko manje od broja umrlih od strane birokracije, liječničkih udruga i liječničkih odbora koji su odbili stati u obranu svojih pacijenata.43 , 44 ]

Nevjerojatno je da su ovi dobro upućeni liječnici bili spriječeni spasiti ove ljude zaražene Covid-19. Za liječničku struku trebala bi biti sramota da su toliki liječnici bezumno slijedili smrtonosne protokole koje su uspostavili kontrolori medicine.

Također treba imati na umu da ovaj događaj nikada nije zadovoljio kriterije za pandemiju. Svjetska zdravstvena organizacija promijenila je kriterije kako bi ovo učinila pandemijom. Da bi se kvalificirao za status pandemije, virus mora imati visoku stopu smrtnosti za veliku većinu ljudi, što ovaj virus sa stopom preživljavanja od 99,98% nije, te ne smije imati poznate postojeće tretmane liječenja – a koje je ovaj virus imao – i zapravo ima sve veći broj vrlo uspješnih tretmana.

Drakonske mjere uspostavljene za suzbijanje ove izmišljene “pandemije” nikada se nisu pokazale uspješnima, poput maskiranja javnosti, izolacije i socijalnog distanciranja. Brojne pomno provedene studije tijekom prethodnih sezona gripe pokazale su da maske, bilo koje vrste, nikada nisu spriječile širenje virusa među građanima.[ 60 ]

Zapravo, neke vrlo dobre studije sugerirale su da maske zapravo šire virus dajući ljudima lažni osjećaj sigurnosti i druge čimbenike, poput opažanja da ljudi neprestano krše sterilnu tehnikudodirivanjem maske, nepravilnim skidanjem i curenjem zaraznih aerosoli oko rubova maske. Uz to, maske su se odlagale na parkiralištima, pješačkim stazama, polagale na stolove u restoranima i stavljale u džepove i torbice.

U roku od nekoliko minuta od stavljanja maske, iz maski se može uzgajati niz patogenih bakterija, što osobu s oslabljenim imunitetom dovodi u visok rizik od bakterijske upale pluća, a djecu u veći rizik od meningitisa.[ 16 ] Studija koju su proveli istraživači na Sveučilištu Florida uzgojili su preko 11 patogenih bakterija iz unutrašnjosti maske koju nose djeca u školama.[ 40 ]

Također je bilo poznato da djeca u biti nisu bila izložena riziku da se teško razbole od virusa ili da ga prenesu.

Osim toga, također je poznato da nošenje maske duže od 4 sata (kao što se događa u svim školama) dovodi do hipoksije (niske razine kisika u krvi) i hiperkapnije (visoke razine CO2), koje imaju niz štetnih učinaka na zdravlje, uključujući narušavanje razvoja djetetovog mozga . [ 4,72,52 ]

Znamo da se razvoj mozga nastavlja dugo nakon godina osnovne škole. Nedavna studija pokazala je da djeca rođena tijekom “pandemije” imaju znatno niži kvocijent inteligencije – ali školski odbori, ravnatelji škola i drugi obrazovni birokrati očito nisu zabrinuti.[ 18 ]

ALATI INDOKTRINACIJE

Dizajneri ove pandemije očekivali su otpor javnosti i postavljanje velikih neugodnih pitanja. Kako bi to spriječili, kontrolori su medijima dali niz taktika i alata, a jedna od najčešće korištenih bila je i jest prijevara zvana “provjera činjenica”. Svakim sučeljavanjem s pomno dokumentiranim dokazima, medijski “provjerivači činjenica” su se suprotstavljali optužbama za “dezinformacije”, te neutemeljenom optužbom “teorije zavjere” koja je u njihovom leksikonu “razotkrivena”. Nikada nam nije rečeno tko su provjeravači činjenica ili izvor njihovih informacija o “razotkrivanju” – samo smo trebali vjerovati “provjerivačima činjenica”. Nedavni sudski postupak utvrdio je pod zakletvom da su facebook “provjernici činjenica” koristili vlastito mišljenje osoblja, a ne prave stručnjake za provjeru “činjenica”.[ 59 ]] Kada su izvori zapravo otkriveni, oni su uvijek korumpirani CDC, WHO ili Anthony Fauci ili samo njihovo mišljenje. Ovdje je popis stvari koje su označene kao “mitovi” i “dezinformacije”, a za koje se kasnije pokazalo da su istinite.

  • Asimptomatski cijepljeni šire virus jednako kao i necijepljeni simptomatski zaraženi.
  • Cjepiva ne mogu adekvatno zaštititi, a pogotovo ne od novih varijanti, kao što su Delta i Omicron.
  • Prirodni imunitet je daleko bolji od imuniteta na cjepivo i najvjerojatnije je doživotan.
  • Imunitet na cjepivo ne samo da nestaje nakon nekoliko mjeseci, već su sve imunološke stanice oslabljene tijekom duljeg razdoblja, što cijepljene stavlja u visok rizik od svih infekcija i raka.
  • Cjepiva protiv COVID-a mogu uzrokovati značajnu incidenciju krvnih ugrušaka i druge ozbiljne nuspojave
  • Zagovornici cjepiva zahtijevat će brojne pojačivače kako se svaka varijanta pojavi na sceni.
  • Fauci će inzistirati na Covid cjepivu za malu djecu, pa čak i bebe.
  • Putovnice za cjepivo bit će potrebne za odlazak na posao, letenje avionom i korištenje javnog prijevoza
  • Postojat će logori za interniranje za necijepljene (kao u Australiji, Austriji i Kanadi)
  • Necijepljenima će biti odbijen posao.
  • Postoje tajni sporazumi između vlade, elitističkih institucija i proizvođača cjepiva
  • Mnoge bolnice su bile ili prazne ili su imale malu popunjenost tijekom pandemije.
  • Šiljasti protein iz cjepiva ulazi u jezgru stanice, mijenjajući funkciju popravka stanične DNK.
  • Stotine tisuća su ubijene od strane cjepiva, a višestruko ih je trajno oštećeno.
  • Rano liječenje moglo je spasiti živote većini od 700.000 umrlih.
  • Miokarditis izazvan cjepivom (koji je u početku ignoriran) značajan je problem.
  • Posebne smrtonosne serije ovih cjepiva pomiješane su s masom drugih cjepiva protiv Covid-19

Nekoliko od ovih tvrdnji onih koji se protive ovim cjepivima sada se pojavljuju na web stranici CDC-a – većina ih se još uvijek naziva “mitovima”. Danas su opsežni dokazi potvrdili da je svaki od ovih takozvanih “mitova” zapravo istinit. Mnoge čak priznaje i “svetac cjepiva”, Anthony Fauci. Na primjer, rekao nam je, čak i naš predsjednik s kognitivnim poteškoćama, da nakon puštanja cjepiva svi cijepljeni ljudi mogu skinuti maske. Ups! Rečeno nam je ubrzo nakon toga – cijepljeni imaju visoke koncentracije (titre) virusa u nosu i ustima (nazofarinks) i mogu prenijeti virus na druge s kojima dolaze u kontakt – posebno na članove vlastite obitelji. Dovoljna je maska — da bi se zapravo preporučivalo dvostruko maskiranje. 27 , 42 , 45 ]

Druga taktika zagovornika cjepiva je demoniziranje onih koji odbijaju cijepljenje iz raznih razloga. Mediji te kritičko misleće pojedince nazivaju “anti-vaxxerima”, “negatorima cjepiva”, “protivnicima cjepiva”, “ubojicama”, “neprijateljima općeg dobra” i kao onima koji produžuju pandemiju. Zaprepaštena sam opakim, često bezdušnim napadima nekih ljudi na društvenim mrežama. Ova razina okrutnosti je zastrašujuća i označava kolaps moralnog i pristojnog,

Dovoljno je loše da se javnost spusti ovako nisko, ali mediji, politički čelnici, bolnički upravitelji, liječničke udruge i liječnički odbori djeluju na sličan moralno nefunkcionalan i okrutan način.

LOGIKA, RAZUMIJEVANJE I ZNANSTVENI DOKAZI SU NESTALI U OVOM DOGAĐAJU

Jesu li znanstveni dokazi, pomno provedene studije, kliničko iskustvo i medicinska logika utjecali na zaustavljanje ovih neučinkovitih i opasnih cjepiva? Apsolutno ne! Drakonski napori da se cijepi sve na planeti se nastavljaju (osim elite, poštanskih radnika, članova Kongresa i drugih insajdera).[ 31 , 62 ]

U slučaju svih drugih lijekova i prethodnih konvencionalnih cjepiva koje je pregledala FDA, inače neobjašnjiva smrt 50 ili manje pojedinaca rezultirala bi zaustavljanjem daljnje distribucije proizvoda, kao što se dogodilo 1976. s cjepivom protiv svinjske gripe. Uz preko 18.000 smrtnih slučajeva koje je VAERS sustav prijavio za razdoblje 14. prosinca 2020. i 31. prosinca 2021., kao i 139.126 teških ozljeda (uključujući smrt) za isto razdoblje, još uvijek nema interesa za zaustavljanje ovog smrtonosnog programa cijepljenja. 61 ] Još gore, ne postoji ozbiljna istraga od strane bilo koje vladine agencije koja bi utvrdila zašto ti ljudi umiru i bivaju ozbiljno i trajno ozlijeđeni ovim cjepivima. [ 15,67 ]] Ono što vidimo je kontinuirani niz zataškavanja i utaje od strane proizvođača cjepiva i njihovih promicatelja.

Rat protiv učinkovitih jeftinih i vrlo sigurnih prenamijenjenih lijekova i prirodnih spojeva, za koje je nedvojbeno dokazano da su spasili milijune života diljem svijeta, ne samo da se nastavio nego je pojačao intenzitet . [ 32,34,43 ] .

Liječnicima je rečeno da ne mogu osigurati te spojeve koji spašavaju život svojim pacijentima i ako to učine, bit će uklonjeni iz bolnice, oduzeta im liječnička dozvola ili će biti kažnjeni na mnoge druge načine. Velik broj ljekarni odbio je izdati recepte za lvermektin ili hidroksi-klorokin, unatoč činjenici da su milijuni ljudi sigurno uzimali ove lijekove više od 60 godina u slučaju hidroksi klorokina i desetljeća za ivermektin.[ 33,36 ]] Ovo odbijanje da se ispune recepti je bez presedana i osmišljeno je od strane onih koji žele spriječiti alternativne metode liječenja, a sve se temelje na zaštiti cjepivima za sve. Nekoliko tvrtki koje proizvode hidroksi klorokin pristale su isprazniti svoje zalihe lijeka donirajući ih Strateškoj nacionalnoj zalihi, što je znatno otežalo nabavku ovog lijeka.[ 33 ] Zašto bi vlada to učinila kad je više od 30 studija da je ovaj lijek smanjio smrtnost od 66% do 92% u drugim zemljama, kao što su Indija, Egipat, Argentina, Francuska, Nigerija, Španjolska, Peru, Meksiko i druge?[ 23 ]

Kritičare ova dva lijeka koji spašavaju živote najčešće financiraju Bill Gates i Anthony Fauci, koji obojica zarađuju milijune od ovih cjepiva . [ 48,15 ]

Kako bi dodatno zaustavili korištenje ovih lijekova, farmaceutska industrija i Bill Gates/Anthony Fauci financirali su lažna istraživanja kako bi dokazali da je hidroksi klorokin opasan lijek i da može oštetiti srce.[ 34 ] [ 23 ]

Kontrolirani, lap-dog mediji, naravno, zatrpali su javnost pričama o smrtonosnom učinku hidroksiklorokina, a sve s užasnutim izgledom lažne panike. Sve ove priče o opasnostima od ivermektina pokazale su se neistinitima, a neke su bile nevjerojatno besmislene . [ 37,43 ]

Napad na ivermektin bio je još opakiji nego na hidroksi-klorokin. Sve to, i još mnogo toga, pomno je opisano u izvrsnoj novoj knjizi Roberta Kennedyja, Jr. — Pravi Anthony Fauci. Bill Gates, Big Pharma i Globalni rat za demokraciju i javno zdravlje .[ 32 ] Ako ste istinski zabrinuti za istinu i za sve što se dogodilo otkako je počelo ovo zlodjela, morate ne samo pročitati, već i pažljivo proučiti ovu knjigu. U potpunosti je referenciran i detaljno pokriva sve teme. Ovo je osmišljena ljudska tragedija biblijskih razmjera od strane nekih od najpodlijih, bezdušnih, psihopata u povijesti.

Milijuni su namjerno ubijeni i osakaćeni, ne samo ovim izumljenim virusom, već i samim cjepivom i drakonskim mjerama koje te vlade koriste za “kontrolu širenja pandemije”. Ne smijemo zanemariti “smrti od očaja” uzrokovane ovim drakonskim mjerama, koje mogu premašiti stotine tisuća. Zbog toga su milijuni ljudi gladovali u zemljama trećeg svijeta. Samo u Sjedinjenim Državama, od 800.000 umrlih, prema tvrdnjama medicinske birokracije, više od 600.000 tih smrtnih slučajeva bilo je rezultat namjernog zanemarivanja ranog liječenja, blokiranja upotrebe visoko učinkovitih i sigurnih prenamijenjenih lijekova, kao što je hidroksi- klorokin i ivermektin, te prisilna uporaba smrtonosnih tretmana kao što je remdesivir i korištenje respiratora.

Da se sve to pogorša, zbog mandata cjepiva među svim bolničkim osobljem, tisuće medicinskih sestara i drugih bolničkih radnika dale su otkaze ili su otpuštene.[ 17 , 30 , 51 ]] To je rezultiralo kritičnim nedostatkom ovih vitalnih zdravstvenih radnika i opasnim smanjenjem broja kreveta na intenzivnoj njezi u mnogim bolnicama. Osim toga, kao što se dogodilo u zdravstvenom sustavu okruga Lewis, specijalizirani bolnički sustav u Lowvilleu, NY, zatvorio je svoju porodiljnu jedinicu nakon ostavke 30 bolničkog osoblja zbog katastrofalnih državnih naloga za cjepivo. Ironija je u svim ovim slučajevima ostavki da su administratori bez oklijevanja prihvatili ove masovne gubitke kadrova unatoč progovaranju o tome da su tijekom “krize” pate od kratkog osoblja. To je posebno zbunjujuće kada smo saznali da cjepiva nisu spriječila prijenos virusa i da je sadašnja prevladavajuća varijanta izrazito niske patogenosti.Ići:

ZNANOST SVE VIŠE OTKRIVA OPASNOSTI OD CJEPIVA

Dok je većina istraživača, virologa, istraživača zaraznih bolesti i epidemiologa zastrašena u šutnji, sve veći broj pojedinaca visokog integriteta s ogromnom stručnošću javlja se da kažu istinu – to jest da su ta cjepiva smrtonosna .

Većina novih cjepiva mora godinama proći opsežna sigurnosna ispitivanja prije nego što budu odobrena. Nove tehnologije, kao što su mRNA i DNK cjepiva, zahtijevaju najmanje 10 godina pažljivog testiranja i opsežnog praćenja. Ova nova takozvana cjepiva bila su “testirana” samo 2 mjeseca, a zatim su rezultati tih sigurnosnih testova bili i ostaju tajni. Svjedočenje nekoliko onih koji su sudjelovali u dvomjesečnoj studiji pred senatorom Ronom Johnsonom ukazuje na to da praktički nije provedeno nikakvo praćenje sudionika studije prije puštanja na slobodu.[ 67 ] Žalbe na komplikacije su zanemarene i usprkos obećanjima Pfizera da će sve medicinske usluge biti zanemarene. troškove uzrokovane “cjepivima” platio bi Pfizer, te su osobe izjavile da nijedan nije plaćen.[ 66 ] Neki medicinski troškovi prelaze 100.000 dolara.

Kao primjer obmane od strane Pfizera i drugih proizvođača mRNA cjepiva je slučaj 12-godišnje Maddie de Garay, koja je sudjelovala u Pfizerovom sigurnosnom istraživanju cjepiva prije puštanja u promet. Na prezentaciji senatora Johnsona s obiteljima ozlijeđenih od cjepiva, njezina je majka rekla za ponavljajuće napadaje svog djeteta, da je sada vezana za invalidska kolica, da mora biti hranjena na sondu i da ima trajno oštećenje mozga. U Pfizerovoj procjeni sigurnosti koju je dostavila FDA-i, njezina je jedina nuspojava navedena kao “bol u trbuhu”. Svaka je osoba iznijela slične užasne priče.

Japanci su pribjegli tužbi FOIA (Zakon o slobodi informacija) kako bi prisilili Pfizer da objavi svoju tajnu studiju o biodistribuciji. Razlog zašto je Pfizer želio da ostane tajna je taj što je pokazao da je Pfizer lagao javnosti i regulatornim agencijama o sudbini ubrizganog sadržaja cjepiva (nano-lipidni nosač zatvoren u mRNA). Tvrdili su da je ostao na mjestu uboda (rame), a zapravo je njihovo vlastito istraživanje pokazalo da se krvotokom u roku od 48 sati brzo širio cijelim tijelom.

Studija je također otkrila da su se ti smrtonosni nano-lipidni nosači skupljali u vrlo visokim koncentracijama u nekoliko organa, uključujući reproduktivne organe muškaraca i žena, srce, jetru, koštanu srž i slezenu (glavni imunološki organ). Najveća koncentracija bila je u jajnicima i koštanoj srži. Ovi nano-lipidni nosači također su deponirani u mozgu.

Dr. Ryan Cole, patolog iz Idaha, izvijestio je o dramatičnom porastu visoko agresivnih karcinoma među cijepljenim osobama (nije objavljeno u medijima). Otkrio je zastrašujuće visoku učestalost visoko agresivnih karcinoma kod cijepljenih osoba, posebno visoko invazivnih melanoma u mladih ljudi i raka maternice u žena.[ 26 ] Među cijepljenim pacijentima s rakom pojavljuju se i drugi izvještaji o aktiviranju prethodno kontroliranih karcinoma.[ 47 ] do sada nisu provedene nikakve studije koje bi potvrdile ova izvješća, ali je malo vjerojatno da će se takve studije provesti, barem studije financirane bespovratnim sredstvima NIH-a.

Visoka koncentracija šiljastih proteina pronađena u jajnicima u studiji biodistribucije mogla bi vrlo dobro narušiti plodnost kod mladih žena, promijeniti menstruaciju i dovesti ih u povećani rizik od raka jajnika. Visoka koncentracija u koštanoj srži također bi mogla dovesti cijepljene u visok rizik od leukemije i limfoma. Rizik od leukemije je vrlo zabrinjavajući sada kada su počeli cijepiti djecu od 5 godina. Nijedan od ovih proizvođača cjepiva protiv Covida-19 nije proveo dugoročne studije, posebno u pogledu rizika od indukcije raka. Kronična upala usko je povezana s indukcijom raka, rastom i invazijom, a cjepiva potiču upalu.

Bolesnicima s rakom se govori da se trebaju cijepiti ovim smrtonosnim cjepivima. Ovo je, po mom mišljenju, suludo. Novije studije su pokazale da ova vrsta cjepiva ubacuje šiljasti protein unutar jezgre imunoloških stanica (i najvjerojatnije mnogih tipova stanica) i kada tamo, inhibira dva vrlo važna enzima za popravak DNK, BRCA1 i 53BP1, čija je dužnost popraviti oštećenje DNK stanice.[ 29 ] Nepopravljeno oštećenje DNK igra glavnu ulogu u nastanku raka.

Postoji nasljedna bolest koja se zove xeroderma pigmentosum u kojoj su enzimi za popravak DNK defektni. Ovi nesretni pojedinci razvijaju višestruke karcinome kože i kao rezultat toga vrlo visoku učestalost raka organa. Ovdje imamo cjepivo koje čini istu stvar, ali u manje opsežnoj mjeri.

Jedan od defektnih enzima za popravak uzrokovan ovim cjepivima zove se BRCA1, što je povezano sa značajno većom učestalošću raka dojke u žena i raka prostate u muškaraca.

Treba napomenuti da nikada nisu provedene studije o nekoliko kritičnih aspekata ove vrste cjepiva.

  • Nikada nisu testirani na dugotrajne učinke
  • Nikada nisu testirani na izazivanje autoimunosti
  • Nikada nisu bile ispravno testirane na sigurnost tijekom bilo koje faze trudnoće
  • Nisu provedene nikakve naknadne studije na bebama cijepljenih žena
  • Ne postoje dugoročne studije na djeci cijepljenih trudnica nakon njihova rođenja (osobito kada se dogodi neurorazvojna prekretnica).
  • Nikada nije testiran na učinke na dugi popis medicinskih stanja:
    • Dijabetes
    • Srčana bolest
    • Ateroskleroza
    • Neurodegenerativne bolesti
    • Neuropsihijatrijski učinci
    • Indukcija poremećaja iz spektra autizma i shizofrenije
    • Dugotrajna imunološka funkcija
    • Vertikalni prijenos nedostataka i poremećaja
    • Rak
    • Autoimuni poremećaji

Prethodno iskustvo s cjepivima protiv gripe jasno pokazuje da su sigurnosne studije koje su proveli istraživači i klinički liječnici povezani s farmaceutskim tvrtkama u biti sve ili loše izvedene ili namjerno osmišljene da lažno pokažu sigurnost i prikrivaju nuspojave i komplikacije. To je dramatično pokazano s prethodno spomenutim lažnim studijama koje su osmišljene da ukažu da su hidroksi klorokin i ivermektin neučinkoviti i preopasni za korištenje . [ 34,36,37 ]] Ove lažne studije rezultirale su milijunima smrti i teškim zdravstvenim katastrofama diljem svijeta. Kao što je navedeno, 80% svih smrtnih slučajeva bilo je nepotrebno i moglo se spriječiti s jeftinim, sigurnim prenamijenjenim lijekovima s vrlo dugom sigurnosnom poviješću među milijunima koji su ih uzimali desetljećima ili čak cijelim životom . [ 43,44 ]

Ironično je da su oni koji tvrde da su odgovorni za zaštitu našeg zdravlja odobrili loše testirani set cjepiva koja su dovela do više smrtnih slučajeva u manje od godinu dana korištenja od svih ostalih cjepiva zajedno u posljednjih 30 godina. Njihova isprika kada su se suočili bila je – “morali smo previdjeti neke sigurnosne mjere jer je ovo bila smrtonosna pandemija”.[ 28 , 46 ]

Godine 1986. predsjednik Reagan potpisao je Nacionalni zakon o ozljedama od cjepiva u djetinjstvu, koji je dao opću zaštitu farmaceutskim proizvođačima cjepiva od sudskih sporova za ozljede od strane obitelji osoba ozlijeđenih cjepivom. Vrhovni je sud, u mišljenju na 57 stranica, presudio u korist tvrtki za cjepivo, dopuštajući proizvođačima cjepiva proizvodnju i distribuciju opasnih, često neučinkovitih cjepiva stanovništvu bez straha od pravnih posljedica. Sud je inzistirao na sustavu naknade za ozljede cijepljenjem koji je isplatio samo vrlo mali broj nagrada velikom broju teško ozlijeđenih osoba. Poznato je da je te nagrade vrlo teško dobiti. Prema Upravi zdravstvenih resursa i usluga, od 1988. Program nadoknade za ozljede od cjepiva (VICP) pristao je isplatiti 3.597 nagrada među 19, 098 cjepiva ozlijeđenih pojedinaca koji su se prijavili u ukupnom iznosu od 3,8 milijardi dolara. To je bilo prije uvođenja cjepiva protiv Covid-19, u kojem sam smrtni slučaj premašuje sve smrti povezane sa svim cjepivima zajedno u razdoblju od trideset godina.

Predsjednik Trump je 2018. godine potpisao zakon o “pravu na pokušaj” koji je dopuštao korištenje eksperimentalnih lijekova i svih nekonvencionalnih tretmana u slučajevima ekstremnih zdravstvenih stanja. Kao što smo vidjeli s odbijanjem mnogih bolnica, pa čak i općim odbijanjem država da dopuste ivermektin, hidroksi-klorokin ili bilo koje druge neodobrene “službene” metode za liječenje čak i terminalnih slučajeva Covid-19, ovi podli pojedinci ignorirali su ovaj zakon.

Začudo, nisu koristili istu logiku ili zakon kada su u pitanju ivermektin i hidroksi klorokin, koji su oba prošla opsežna sigurnosna ispitivanja u više od 30 kliničkih studija visoke kvalitete i dala sjajna izvješća o učinkovitosti i sigurnosti u brojnim zemljama. . Osim toga, imali smo evidenciju korištenja do 60 godina od strane milijuna ljudi koji su koristili ove lijekove diljem svijeta, s izvrsnim sigurnosnim rekordom. Bilo je očito da skupina vrlo moćnih ljudi u sprezi s farmaceutskim konglomeratima ne želi da pandemija prestane i želi cjepiva kao jedinu opciju liječenja. Kennedyjeva knjiga iznosi ovaj slučaj koristeći opsežne dokaze i citate . [ 14,32 ]

Dr. James Thorpe, stručnjak za medicinu majke i fetusa, pokazuje da su ova cjepiva protiv covoid-19 dana tijekom trudnoće rezultirala 50 puta većom učestalošću pobačaja nego što je zabilježeno sa svim ostalim cjepivima zajedno.[ 28 ] Kada pregledamo njegov grafikon . na fetalne malformacije zabilježena je 144 puta veća incidencija fetalnih malformacija s cjepivima Covid-19 danima tijekom trudnoće u usporedbi sa svim ostalim kombiniranim cjepivima. Ipak, American Academy of Obstetrics and Gynecology i American College of Obstetrics and Gynecology podržavaju sigurnost ovih cjepiva za sve faze trudnoće i među ženama koje doje svoju bebu.

Važno je napomenuti da su ove skupine medicinskih specijaliteta dobile značajna sredstva od farmaceutske tvrtke Pfizer. Američki koledž za porodništvo i ginekologiju, samo u 4. tromjesečju 2010., primio je ukupno 11.000 dolara samo od Pfizer Pharmaceutical tvrtke.[ 70 ] Financiranje iz NIH grantova je puno veće.[ 20 ] Najbolji način da izgubite te potpore jesu. kritizirati izvor sredstava, njihove proizvode ili programe za kućne ljubimce. Peter Duesberg, jer se usudio dovesti u pitanje Faucijevu teoriju ljubimca o AIDS-u uzrokovanom virusom HIV-a, više nije dobio niti jedan od 30 prijava za bespovratna sredstva koje je podnio nakon izlaska u javnost. Prije ove epizode, kao vodeći autoritet za retroviruse u svijetu, nikada nije bio odbijen za stipendiju NIH-a.[ 39 ]] Ovako funkcionira “pokvareni” sustav, iako velik dio bespovratnih sredstava dolazi od naših poreza.

SMRTONOSNE SERIJE CJEPIVA

Sada se pojavila nova studija čiji su rezultati zastrašujući.[ 25 ] Istraživač na Sveučilištu Kingston u Londonu završio je opsežnu analizu podataka VAER-a (pododjel CDC-a koji prikuplja podatke o dobrovoljnim komplikacijama cjepiva), u kojoj je objavljena opsežna analiza podataka VAER-a (pododjel CDC-a koji prikuplja podatke o dobrovoljnim komplikacijama cjepiva). grupirao je prijavljene smrtne slučajeve nakon cjepiva prema seriji proizvođača cjepiva. Cjepiva se proizvode u velikim serijama koje se nazivaju lotovima. Ono što je otkrio je da su cjepiva podijeljena u preko 20.000 serija i da je jedna od svakih 200 tih serija (lotova) dokazivo smrtonosna za svakoga tko primi cjepivo iz te serije, što uključuje tisuće doza cjepiva.

Ispitao je sva proizvedena cjepiva—Pfizer, Moderna, Johnson i Johnson (Janssen) itd. Otkrio je da je među svakih 200 serija cjepiva iz Pfizera i drugih proizvođača jedna serija od 200 bila preko 50 puta smrtonosnija od cjepiva serije iz drugih partija. Ostale serije cjepiva (serije) također su uzrokovale smrt i invaliditet, ali ni približno u ovoj mjeri. Ove smrtonosne serije trebale su se nasumično pojaviti među svim “cjepivima” ako je to bio nenamjeran događaj. Međutim, otkrio je da je 5% cjepiva odgovorno za 90% ozbiljnih nuspojava, uključujući smrt. Učestalost smrtnih slučajeva i ozbiljnih komplikacija među tim “vrućim skupinama” varirala je od preko 1000% do nekoliko tisuća posto više nego u usporedivim sigurnijim skupinama. Ako mislite da je to bilo slučajno — razmislite još jednom. Ovo nije prvi put da su “vruće parcele”, po mom mišljenju, namjerno proizvedena i poslana diljem nacije – obično cjepiva dizajnirana za djecu. U jednom takvom skandalu “vruće količine” cjepiva završile su sve u jednom stanju i šteta je odmah postala evidentna. Kakav je bio odgovor proizvođača? Nije to bilo da se uklone smrtonosne serije cjepiva. Naredio je svojoj tvrtki da ih rasprši po cijeloj zemlji kako vlasti ne bi vidjele očiti smrtonosni učinak.

Sve serije cjepiva su numerirane—na primjer, Modera ih označava šiframa kao što su 013M20A. Primijećeno je da su brojevi serije završavali na 20A ili 21A. Šarže koje završavaju na 20A bile su mnogo otrovnije od onih koje završavaju na 21A. Grupe koje su završavale na 20A imale su oko 1700 nuspojava, u odnosu na nekoliko stotina do dvadeset ili trideset događaja za serije 21A. Ovaj primjer objašnjava zašto su neki ljudi imali malo ili nimalo nuspojava nakon uzimanja cjepiva, dok su drugi ili ubijeni ili teško i trajno ozlijeđeni. Da biste vidjeli objašnjenje istraživača, idite na https://www.bitchute.com/video/6xIYPZBkydsu/ Po mom mišljenju ovi primjeri snažno sugeriraju namjernu promjenu proizvodnje “cjepiva” kako bi se uključile smrtonosne serije.

Susreo sam i radio s nizom ljudi koji se bave sigurnošću cjepiva i mogu vam reći da oni nisu zli antivaxxeri za koje se kaže da jesu. Oni su vrlo principijelni, moralni, suosjećajni ljudi, od kojih su mnogi vrhunski istraživači i ljudi koji su opširno proučavali ovu problematiku. Robert Kennedy, Jr, Barbara Lou Fisher, dr. Meryl Nass, profesor Christopher Shaw, Megan Redshaw, dr. Sherri Tenpenny, dr. Joseph Mercola, Neil Z. Miller, dr. Lucija Tomjinović, dr. Stephanie Seneff, dr. Steve Kirsch i dr. Peter McCullough da spomenemo samo neke. Ti ljudi nemaju što dobiti, a puno izgubiti. Opako ih napadaju mediji, vladine agencije i elitni milijarderi koji misle da bi trebali kontrolirati svijet i sve u njemu.Ići:

ZAŠTO FAUCI NIJE ŽELIO OBDUKCIJE ONIH KOJI SU UMRLI NAKON CIJEPLJENJA?

Mnogo je stvari o ovoj “pandemiji” koje su bez presedana u medicinskoj povijesti. Jedna od najzapanjujućih je da se na vrhuncu pandemije radilo tako malo obdukcija, posebno totalnih. Tajanstveni virus se brzo širio svijetom, odabrana skupina ljudi s oslabljenim imunološkim sustavom ozbiljno se razbolijevala i mnogi su umirali, a jedini način na koji smo mogli brzo steći najviše saznanja o ovom virusu – obdukcija, bio je obeshrabren.

Guerriero je primijetio da je do kraja travnja 2020. umrlo približno 150.000 ljudi, ali je samo 16 obdukcija obavljeno i objavljeno u medicinskoj literaturi.[ 24 ] Među njima, samo sedam je bilo potpunih obdukcija, preostalih 9 djelomičnih ili iglom. biopsija ili inciziona biopsija. Tek nakon 170.000 smrtnih slučajeva od Covid-19 i četiri mjeseca nakon pandemije učinjena je prva serija autopsija, odnosno više od deset. I tek nakon 280.000 smrtnih slučajeva i još mjesec dana, obavljena je prva velika serija obdukcija, oko 80 na broju.[ 22 ] Sperhake je, u pozivu da se obdukcije obave bez sumnje, primijetio da je prva potpuna obdukcija objavljena u literaturi uz to. s fotomikrografijama pojavio se u medicinsko-pravnom časopisu iz Kine u veljači 2020. godine.[ 41 ]68 ] Sperhake je izrazio zbunjenost zašto je bilo nevoljkosti za izvođenje obdukcija tijekom krize, ali je znao da to ne dolazi od patologa. Medicinska literatura bila je puna molbi patologa da se izvrši još obdukcija. 58 Sperhake je nadalje primijetio da je Institut Robert Koch (njemački sustav praćenja zdravlja) barem u početku savjetovao da se ne rade autopsije. Također je znao da je u to vrijeme 200 sudjelujućih institucija za obdukciju u Sjedinjenim Državama napravilo najmanje 225 obdukcija u 14 država.

Neki su tvrdili da se ovaj nedostatak obdukcija temelji na strahu vlade od infekcije među patolozima, ali studija od 225 obdukcija na slučajevima Covid-19 pokazala je samo jedan slučaj infekcije među patolozima i zaključeno je da se radi o zaraženoj infekciji. drugdje.[ 19 ] Guerriero završava svoj članak pozivajući na više obdukcija s ovim zapažanjem: “Rame uz rame, klinički i forenzički patolozi prevladali su prepreke studija autopsije kod žrtava Covid-19 i time prikupili dragocjeno znanje o patofiziologiji interakcije između žrtava Covid-19. SARS-CoV-2 i ljudsko tijelo, pridonoseći tako našem razumijevanju bolesti.”[ 24 ]

Sumnja u vezi s oklevanjem nacija diljem svijeta da dopuste potpune post mortem studije žrtava Covid-19 može se temeljiti na ideji da je to bilo više nego slučajno. Postoje najmanje dvije mogućnosti koje se ističu. Prvo, oni koji su vodili napredovanje ovog “nepandemijskog” događaja u percipiranu “smrtonosnu pandemiju” u cijelom svijetu, skrivali su važnu tajnu koju bi autopsije mogle dokumentirati. Naime, koliko je zapravo umrlih uzrokovano virusom? Za provedbu drakonskih mjera, kao što su obavezno nošenje maski, zatvaranje, uništavanje poduzeća i na kraju obvezno prisilno cijepljenje, trebao im je vrlo velik broj mrtvih zaraženih covid-19. Strah bi bio pokretačka snaga za sve te destruktivne programe kontrole pandemije.

Elder i suradnici u svojoj studiji klasificiraju nalaze obdukcije u četiri skupine.[ 22 ]

  1. Određena smrt od Covid-19
  2. Vjerojatno smrt od Covid-19
  3. Moguća smrt od Covid-19
  4. Nije povezano s Covid-19, unatoč pozitivnom testu.

Ono što je možda zabrinulo ili čak užasnulo inženjere ove pandemije bilo je to što bi autopsije mogle, i pokazale su se, da je određeni broj ovih takozvanih smrtnih slučajeva od Covida-19 u istini umrlo od svojih komorbidnih bolesti. U velikoj većini prijavljenih studija autopsije, patolozi su primijetili više komorbidnih stanja, od kojih bi većina u ekstremnim životnim granicama mogla sama biti fatalna. Ranije je bilo poznato da virusi prehlade imaju 8% smrtnosti u staračkim domovima.

Osim toga, iz obdukcija bi se mogli dobiti vrijedni dokazi koji bi poboljšali kliničko liječenje i koji bi možda mogli pokazati smrtonosni učinak protokola koje je propisao CDC koje su sve bolnice morale slijediti, poput upotrebe respiratora i smrtonosnog lijeka remdesivira koji uništava bubrege. . Obdukcije su također pokazale nagomilavanje liječničkih pogrešaka i nekvalitetnu skrb, jer zaštita liječnika u jedinicama intenzivne njege od očiju članova obitelji neminovno dovodi do lošije kvalitete njege, što je izvijestilo nekoliko medicinskih sestara koje rade u tim područjima . [ 53-55 ]

Koliko god sve ovo bilo loše, ista se stvar radi u slučaju smrti od cjepiva Covid-a – napravljeno je vrlo malo potpunih obdukcija kako bi se razumjelo zašto su ti ljudi umrli, odnosno donedavno. Dva visokokvalificirana istraživača, dr. Sucharit Bhakdi, mikrobiolog i visokokvalificirani stručnjak za zarazne bolesti i dr. Arne Burkhardt, patolog koji je naširoko objavljen autoritet koji je bio profesor patologije na nekoliko prestižnih institucija, nedavno su izvršili obdukcije 15 osoba koje su imale umrla nakon cijepljenja. Ono što su otkrili objašnjava zašto toliko mnogo ljudi umire i doživljava oštećenje organa i smrtonosne krvne ugruške.[ 5 ]

Utvrdili su da je 14 od petnaest ljudi umrlo od posljedica cjepiva, a ne od drugih uzroka. Dr. Burkhardt, patolog, uočio je široko rasprostranjene dokaze imunološkog napada na organe i tkiva obduciranih pojedinaca – posebice njihovo srce. Ovaj dokaz uključivao je opsežnu invaziju malih krvnih žila s ogromnim brojem limfocita, koji uzrokuju opsežno uništavanje stanica kada se oslobode. Uočeno je da su i drugi organi, kao što su pluća i jetra, također imali velika oštećenja. Ovi nalazi ukazuju na to da su cjepiva uzrokovala napad tijela sa smrtonosnim posljedicama. Lako se može vidjeti zašto su Anthony Fauci, kao i službenici javnog zdravstva i svi koji snažno promiču ova cjepiva, javno obeshrabrili obdukciju cijepljenih koji su kasnije umrli. Također se može vidjeti da u slučaju cjepiva, koja u osnovi nisu testirana prije nego što su odobrena za širu javnost, barem je od regulatornih agencija trebalo zahtijevati da pažljivo prate i analiziraju sve ozbiljne komplikacije, a svakako i smrti, povezane s tim cjepivima. Najbolji način za to je potpuna obdukcija.

Iako smo iz ovih obdukcija saznali važne informacije, ono što je zaista potrebno jesu posebne studije tkiva onih koji su umrli nakon cijepljenja zbog prisutnosti infiltracije šiljastog proteina kroz organe i tkiva. To bi bila kritična informacija, jer bi takva infiltracija rezultirala teškim oštećenjem svih uključenih tkiva i organa – osobito srca, mozga i imunološkog sustava. Studije na životinjama su to pokazale. Kod ovih cijepljenih osoba izvor ovih šiljastih proteina bili bi ubrizgani nanolipidni nosači mRNA koji proizvodi šiljasti protein.Ići:

ZAKLJUČCI

Svi proživljavamo jednu od najdrastičnijih promjena u našoj kulturi, gospodarskom sustavu, kao i političkom sustavu u povijesti naše nacije, ali i ostatka svijeta. Rečeno nam je da se nikada nećemo vratiti u “normalu” i da je osmišljeno veliko resetiranje kako bi se stvorio “novi svjetski poredak”. Sve je to iznio Klaus Schwab, voditelj Svjetskog ekonomskog foruma u svojoj knjizi o “Velikom ponovnom postavljanju”.[ 66 ] Ova knjiga daje velik uvid u razmišljanje utopista koji to s ponosom tvrde. Pandemijska “kriza” kao njihov put da uvedu novi svijet. Ovaj novi svjetski poredak nalazi se na crtaćim pločama elitnih manipulatora više od jednog stoljeća. [ 73,74 ]] U ovom radu sam se usredotočio na razorne učinke koje je to imalo na sustav medicinske skrbi u Sjedinjenim Državama, ali također uključuje i veći dio zapadnog svijeta. U prošlim sam radovima raspravljao o sporoj eroziji tradicionalne medicinske skrbi u Sjedinjenim Državama i o tome kako je ovaj sustav postao sve više birokratiziran i reguliran.[ 7,8 ] Taj se proces ubrzao, a pojavom “pandemija” je preko noći doslovce transformiran naš zdravstveni sustav.

Kao što ste vidjeli u ovom slučaju, dogodio se niz događaja bez presedana. Bolnički administratori, na primjer, zauzeli su poziciju medicinskih diktatora, naređujući liječnicima da se pridržavaju protokola koji proizlaze ne iz onih koji imaju veliko iskustvo u liječenju ovog virusa, već radije iz medicinske birokracije koja nikada nije liječila niti jednog pacijenta s COVID-19. Obvezna uporaba respiratora za pacijente na intenzivnoj njezi Covid-19, na primjer, bila je nametnuta u svim medicinskim sustavima, a liječnici koji se nisu složili su brzo uklonjeni sa svojih pozicija njegovatelja, unatoč njihovoj demonstraciji značajno poboljšanih metoda liječenja. Nadalje, liječnicima je rečeno da koriste lijek remdesivir unatoč njegovoj dokazanoj toksičnosti, nedostatku učinkovitosti i visokoj stopi komplikacija. Rečeno im je da koriste lijekove koji ometaju disanje i maskiraju svakog pacijenta, unatoč bolesnikovom oslabljenom disanju. U svakom slučaju, oni koji su odbili zlostavljati svoje pacijente uklonjeni su iz bolnice i čak su se suočili s gubitkom dozvole – ili još gore.

Po prvi put u modernoj medicinskoj povijesti, rani medicinski tretman ovih zaraženih pacijenata ignoriran je u cijeloj zemlji. Studije su pokazale da je rano liječenje spasilo 80% većeg broja ovih zaraženih ljudi kada su ga započeli neovisni liječnici.[ 43 , 44 ] Rano liječenje moglo je spasiti više od 640.000 života tijekom ove “pandemije”. Unatoč demonstraciji moći ovih ranih tretmana, snage koje su kontrolirale medicinsku skrb nastavile su ovu destruktivnu politiku.

Obitelji nisu smjele vidjeti svoje najmilije, što je prisililo te vrlo bolesne osobe u bolnicama da se same suoče sa svojom smrću. Da bi ozljeda bila veća, sprovodi su bili ograničeni na nekoliko ožalošćenih članova obitelji, koji nisu smjeli ni sjediti zajedno. Sve to vrijeme velikim trgovinama, kao što su Walmart i Cosco, bilo je dopušteno raditi uz minimalna ograničenja. Pacijenti u staračkim domovima također nisu smjeli imati posjete obitelji, opet su bili prisiljeni umrijeti usamljenom smrću. Cijelo to vrijeme, u brojnim državama, najtransparentnijim u državi New York, zaražene starije osobe su namjerno prebačene iz bolnica u domove za starije, što je rezultiralo vrlo visokom stopom smrtnosti ovih štićenika u staračkim domovima. Na početku ove “pandemije” preko 50% svih smrtnih slučajeva događalo se u staračkim domovima.

Tijekom cijele ove “pandemije” bili smo hranjeni beskrajnim nizom laži, iskrivljavanja i dezinformacija od strane medija, službenika javnog zdravstva, medicinskih birokracija (CDC, FDA i WHO) i liječničkih udruga. Liječnici, znanstvenici i stručnjaci za infektivne tretmane koji su osnovali udruge osmišljene da razviju učinkovitije i sigurnije tretmane, redovito su demonizirani, maltretirani, osramoćeni, ponižavani i doživjeli gubitak licence, gubitak bolničkih privilegija i, barem u jednom slučaju, odredio psihijatrijski pregled.[ 2 , 65 , 71 ]

Anthony Fauci je dobio u suštini apsolutnu kontrolu nad svim oblicima medicinske skrbi tijekom ovog događaja, uključujući inzistiranje da svi liječnici koriste lijekove od kojih je profitirao. Naredio je korištenje maski, unatoč tome što se isprva smijao korištenju maski za filtriranje virusa. Guverneri, gradonačelnici i mnoga poduzeća slijedili su njegove naredbe bez pitanja.

Korištene drakonske mjere, maskiranje, zatvaranje, testiranje nezaraženih, korištenje netočnog PCR testa, socijalno distanciranje i praćenje kontakata, ranije su se pokazali malo ili nimalo korisnima tijekom prethodnih pandemija, ali svi pokušaji odbacivanja ovih metoda bile bezuspješne. Neke su države ignorirale te drakonske naredbe i imale su iste ili manje slučajeva, kao i smrtnih slučajeva, kao i države s najstrožijim mjerama. Opet, nikakva količina dokaza ili očitih demonstracija u tom smislu nije imala nikakav učinak na okončanje ovih društveno destruktivnih mjera. Čak i kada su čitave zemlje, poput Švedske, koja je izbjegavala sve te mjere, pokazale jednake stope infekcija i hospitalizacija kao nacije s najstrožim, vrlo drakonskim mjerama, nije došlo do promjene politike od strane kontrolnih institucija.

Stručnjaci za psihologiju destruktivnih događaja, kao što su ekonomski kolapsi, velike katastrofe i prethodne pandemije, pokazali su da drakonske mjere nose ogromne cijene u obliku “smrti očaja” i dramatičnog porasta ozbiljnih psihičkih poremećaja. Učinci ovih pandemijskih mjera na dječji neurorazvoj su katastrofalni i u velikoj mjeri nepovratni.

S vremenom bi desetci tisuća mogli umrijeti od ove štete. Čak i kada su se ta predviđanja počela pojavljivati, kontrolori ove “pandemije” nastavili su punom parom. Drastičan porast broja samoubojstava, porast pretilosti, porast upotrebe droga i alkohola, pogoršanje mnogih zdravstvenih mjera i zastrašujući porast psihijatrijskih poremećaja, posebice depresije i anksioznosti, ignorirali su dužnosnici koji kontroliraju ovaj događaj.

Naposljetku smo saznali da su mnoge smrti bile posljedica liječničkog zanemarivanja. Osobe s kroničnim zdravstvenim stanjima, dijabetesom, rakom, kardiovaskularnim bolestima i neurološkim bolestima više nisu bile na odgovarajući način praćene u svojim klinikama i liječničkim ordinacijama. Operacije koje nisu bile hitne stavljene su na čekanje. Mnogi od ovih pacijenata su radije odlučili umrijeti kod kuće nego riskirati odlazak u bolnice, a mnogi su bolnice smatrali “kućama smrti”.

Evidencija smrtnih slučajeva pokazala je da je došlo do porasta smrtnih slučajeva među osobama u dobi od 75 i više godina, što se uglavnom objašnjava infekcijama Covid-19, ali za one u dobi od 65 do 74 godine smrtnost se povećavala znatno prije početka pandemije.[ 69 ] ] U dobi od 18 do 65 godina, zapisi pokazuju šokantan porast smrtnih slučajeva koji nisu zaraženi Covid-19. Neke od ovih smrtnih slučajeva objašnjene su dramatičnim porastom smrtnih slučajeva povezanih s drogom, nekih 20 000 više nego 2019. Smrtni slučajevi povezani s alkoholom također su se značajno povećali, a ubojstva su porasla za gotovo 30% u skupini od 18 do 65 godina.

Čelnik osiguravajućeg društva OneAmerica izjavio je da njihovi podaci pokazuju da se stopa smrtnosti osoba u dobi od 18 do 64 godine povećala za 40% tijekom razdoblja prije pandemije.[ 21 ] Scott Davidson, izvršni direktor tvrtke, izjavio je da je to najveća smrtnost kod osoba u dobi od 18 do 64 godine. stopa u povijesti osiguranja, koja svake godine prikuplja opsežne podatke o stopama smrtnosti. Davidson je također istaknuo da ovako visok porast stope smrtnosti nikada nije viđen u povijesti prikupljanja podataka o smrti. Prethodne katastrofe monumentalnog razmjera povećale su stopu smrtnosti za ne više od 10 posto, 40 posto je bez presedana.

Dr. Lindsay Weaver, glavni medicinski službenik Indiane, izjavio je da su hospitalizacije u Indiani veće nego u bilo kojem trenutku u posljednjih pet godina. To je od kritične važnosti jer su cjepiva trebala značajno smanjiti smrtnost, no dogodilo se suprotno. Bolnice su preplavljene komplikacijama u vezi s cjepivom i ljudima u kritičnom stanju zbog medicinskog zanemarivanja uzrokovanog zatvaranjem i drugim mjerama pandemije . [ 46,56 ]

Dramatičan broj ovih ljudi sada umire, a porast se dogodio nakon uvođenja cjepiva. Laži koje teku od onih koji su se postavili za medicinske diktatore su beskrajne. Prvo, rekli su nam da će blokada trajati samo dva tjedna, trajala su više od godinu dana. Tada su nam rekli da su maske neučinkovite i da ih ne treba nositi. Brzo je to bilo obrnuto. Tada su nam rekli da je platnena maska vrlo učinkovita, sada nije i svi bi trebali nositi masku N95, a prije toga bi trebali dvostruku masku. Rekli su nam da postoji ozbiljan nedostatak respiratora, a zatim otkrivamo da sjede neiskorišteni u skladištima i na gradskim smetlištima, još uvijek u svojim sanducima za pakiranje. Dobili smo informaciju da su bolnice popunjene uglavnom necijepljenima, a kasnije smo otkrili da je u cijelom svijetu točno suprotno.

Nakon puštanja cjepiva, ženama je rečeno da su cjepiva sigurna tijekom svih stanja trudnoće, samo da bi otkrili da nisu provedene studije o sigurnosti tijekom trudnoće tijekom “sigurnosnih testova” prije puštanja cjepiva. Rečeno nam je da je pomno testiranje na volonterima prije odobrenja EUA za javnu upotrebu pokazalo izuzetnu sigurnost cjepiva, da bismo saznali da te nesretne subjekte nisu pratili, medicinske komplikacije uzrokovane cjepivima nisu plaćene, a mediji su sve to zataškali. .[ 67] Također smo saznali da je farmaceutskim proizvođačima cjepiva FDA rekla da su daljnja testiranja na životinjama nepotrebna (šira javnost bi bili zamorci.) Nevjerojatno, rekli su nam da je FDA odobrila nova Pfizerova mRNA cjepiva , što je bila veća obmana, jer je drugo cjepivo imalo odobrenje (comirnaty), a ne ono koje se koristilo, BioNTech cjepivo. Odobreno cjepivo comirnaty nije bilo dostupno u Sjedinjenim Državama. Nacionalni mediji rekli su javnosti da je cjepivo Pfizer odobreno i da više nije klasificirano kao eksperimentalno, što je očigledna laž. Ove smrtonosne laži se nastavljaju. Vrijeme je da zaustavimo ovo ludilo i te ljude privedemo pravdi.

Izvor: https://www.ncbi.nlm.nih.gov

REFERENCE

1. Abelson R. Potaknuti saveznom Covid pomoći, veliki bolnički lanci kupuju konkurente. The New York Times Mat 21. 2021. (ažurirano 22. listopada 2022.) https://www.nytimes.com/2021/05/21/health/covid-bailout-hospital-merger.html .2. Albright L. Medicinska nesukladnost i njezin progon. Institut Brownstone. https://brownstone.org/articles/medical-nonconformaity-and-its-persecution [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]3. Ausman JI, Blaylock RL. Što je istina? Sjedinjene Američke Države: James I. i Carolyn R. Ausman Education Foundation (AEF); 2021. Kineski virus. [ Google Scholar ]4. Beder A, Buyukkocak U, Sabuncuoglu H, Keskil ZA, Keskil S. Preliminarno izvješće o deoksigenaciji izazvanoj kirurškom maskom tijekom velike operacije. Neurocirugija. 2008.; 19 [ PubMed ] [ Google Scholar ]5. Bhakdi S. Predstavljanje nalaza obdukcije. https://www.brighteon.com/4b6cc929-f559-4577-b4f8-3b40f0cd2f77 Prezentacija patologije o nalazima https://pathologie-konferenz.de/en [Posljednji pristup 6. veljače 2022.]6. Blaylock RL. Pandemija Covid-19: Što je istina? Surg Neurol Inter. 2021.; 12 (151) [ PMC besplatni članak ] [ PubMed ] [ Google Scholar ]7. Blaylock RL. Državno zdravstveno osiguranje (1. dio): socijalistička noćna mora. 19. kolovoza 2009. https://haciendapublishing.com/national-health-insurance-part-i-the-socialist-nightmare-by-russell-l-blaylock-md [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]8. Blaylock RL. Regimentacija u medicini i njezina ljudska cijena (1. i 2. dio) Izdavanje Hacienda.20. ožujka 2015. https://haciendapublishing.com/regimentation-in-medicine-and-its-human-price-part-2-by-russell-l-blaylock-md [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.] [ Google Scholar ]9. Blaylock RL. Naklada Haciendia; Kada odbacivanje pravovjerja postaje psihička bolest. 15. kolovoza 2013. https://haciendapublishing.com/when-rejecting-orthodoxy-becomes-a-mental-illness-by-russell-l-blaylock-md [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.] [ Google Scholar ]10. Bloche MG. Korporativno preuzimanje Učiteljskih bolnica. Pravni centar Georgetown Univ. 1992. https://scholarship.law.georgetown.edu/cgi/viewcontent.cgi?referer=https://www.google.com/&httpsredir=1&article=1731&context=facpub [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]11. Bosh X, Ross JS. Ghostwriting: Istražite nedolično ponašanje, plagijat ili zlato budale. Amer J Med. 2012.; 125 (4): 324–6. [ PubMed ] [ Google Scholar ]12. Breggin PR, Breggin GR. Breggin PR, Breggin GR. Covid-19 i globalni grabežljivci: mi smo plijen. Ithaca, NY: Lake Edge Press; 2021. Vrhunski medicinski časopisi prodaju svoju dušu; str. 285–292. [ Google Scholar ]13. Breggin, str. 133 [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]14. Bulik BS. 10 najvećih potrošača oglasa u Big Pharma za 2020. Fierce Pharma 19. travnja 2021. https://www.fiercepharma.com/special-report/top-10-ad-spenders-big-pharma-for-2020 [Posljednji pristup na 6. veljače 2022.]15. Tim za obranu zdravlja djece Harvardski stručnjaci kritiziraju ugodan odnos FDA i Pharma. Branitelj. 28. siječnja 2902.16. Chughtai AA, Stelzer-Braid S, Rawlinson W, Pontivivi G, Wang Q, Pan Y, et al. Kontaminacija respiratornim virusima na vanjskoj površini medicinske maske koju koriste bolnički zdravstveni radnici. BMC Infect Dis. 2019. Članak broj 491. [ PMC besplatni članak ] [ PubMed ]17. Coleman-Lochner LUS bolnice gurnute u financijsku propast jer su medicinske sestre davale otkaz tijekom pandemije. Bloomberg. 21. prosinca 2021. https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-12-21/us-hospitals-pushed-to-financial-ruin-as-nurses-quit-en-masse [Posljednji put pristupljeno 2022. 6. veljače]18. D’Souza K. Učinci pandemije možda su snizili djetetov IQ, kaže studija EdSource. https://edsource.org/2021/pandemic-may-have-lowered-baby-iq-study-says/661285 . [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]19. Davis GG, Williamson AK. Rizik od prijenosa covid-19 tijekom obdukcije. Arch Path Lab Med. 2020.; 144 (12): 1445a–1445. [ PubMed ] [ Google Scholar ]20. Odjel za zdravstvo i socijalne usluge: Dio 1. Pregledne informacije. https://grants.nih.gov/grants/guide/rfa-files/RFA-HD-20-013.html [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]21. Durden T. Izvršni direktor Životnog osiguranja kaže da je smrtnost porasla za 40% među onima u dobi od 18 do 64 godine. Tyler Durden Izvješće. 2022. 3. siječnja22. Starješina C, Schroder AS, Aepfelbacher M, Fitzek A, Heinemann A, Heinrich F, et al. Umiranje od infekcije SARS-CoV-2 obdukcija prvih 80 uzastopnih slučajeva u Hambergu u Njemačkoj. Inter J Legal Med. 2020.; 134 : 1275–84. [ PMC besplatni članak ] [ PubMed ] [ Google Scholar ]23. Front Line Covid Critical Care Alliance. https://covid19criticalcare.com [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]24. Gueriero M. Ograničenje obdukcija tijekom epidemije Covid-19 u Italiji. Razboritost ili strah? Patologica. 2020.; 112 :172–3. [ PMC besplatni članak ] [ PubMed ] [ Google Scholar ]25. Hope JR. Iznenadna smrt od strane “vruće žrtve”—dr. Michael Yeadon aktivira alarm. Recenzija pustinje. 2022. 24. siječnja26. Liječnik Huff E. Idaho izvještava o “20 puta povećanju” raka među onima koji su “cijepljeni” za covid. Prirodne vijesti. 2021. 14. rujna, https://www.naturalnews.com/2021-09-14-idaho-doctor-20times-increase-cancer-vaccinated-covid.html [Posljednji pristup 6. veljače 2022.]27. Ioannou P, Karakonstantis S, Astrinaki E, Saplamidou S, Vitsaxaki E, Hamilos G, et al. Prijenos SARS-C0V-2 varijante B1.1.7 među cijepljenim zdravstvenim radnicima. Zaraziti Dis. 2021: 1–4. [ PMC besplatni članak ] [ PubMed ] [ Google Scholar ]28. James Thorpe intervju dr. Stevea Kirscha. Rumble https://rumble.com/vru732-dr.-james-thorp-on-medical-censorship.html [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]29. Jiang H, Mei YF. SARS-CoV-2 šiljasti protein otežava popravak oštećenja DNK i inhibira rekombinaciju V(D)J in vitro. Virusi. 2021.; 13 :2056. doi: 10.3390/10.3390/v13102056. [ PMC besplatni članak ] [ PubMed ] [ CrossRef ] [ Google Scholar ]30. Jimenez J, Vigdor N. Vijesti o Covid-19: Preko 150 radnika u teksaški bolnici otpušteno je ili dalo otkaz zbog mandata za cjepivo. New York Times. 2021. 22. lipnja, https://www.nytimes.com/live/2021/06/22/world/covid-vaccine-coronavirus-mask [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]31. Katz E. Poštanska služba traži privremeno izuzeće od Bidenovog mandata za cjepivo ili testiranje. Izvršna vlast. 2022. 22. siječnja, https://www.govexec.com/workforce/2022/01/postal-service-seeks-temporary-exemption-bidens-vaccine-or-test-mandate/360376 [Posljednji pristup 6. veljače 2022.]32. Kennedy R., Jr. Naklada Skyhorse; 2021. Pravi Anthony Fauci. Bill Gates, Big Pharma, i globalni rat za demokraciju i javno zdravlje; str. 24–29. [ Google Scholar ]33. Kennedy RF., Jr. str. 24–25.34. Kennedy RF., Jr, str. 26–30.35. Kennedy RF., Jr. str. 32.36. Kennedy RF., Jr, str. 35–56.37. Kennedy RF., Jr. str. 47–56.38. Kennedy RF., Jr. str. 135.39. Kennedy RF., Jr. str. 217.40. Lee M. University of Florida pronalazi opasne patogene na dječjoj maski za lice. NTD https://www.ntd.com/university-of-florida-lab-finds-dangerous-pathogens-on-childrens-face-masks_630275.html [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]41. Liu Q, Wang RS, Qu GQ, Wang YY, Liu P, Zhu YZ, et al. Izvještaj o grubom pregledu obdukcije smrti od Covid-19. Fa Yi Xue Za Zhi. 2020.; 36 :21–23. [ Google Scholar ]42. Loffredo J. Potpuno cijepljeni su Covid ‘Superspreaders’, kaže izumitelj tehnologije mRNA. https://childrenshealthdefernce.org/defender/justin-Williams-Robert-Malone-fully-vaccinated-covid-super-spreaders [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]43. Marik PE, Kory P, Varon J, Iglesias J, Meduri GU. MATH+ protokol za liječenje infekcije SARS-CoV-2: znanstveno obrazloženje. Exp rev Ant-infective Ther. 2020 doi: 10.1080/14787210.2020.1808462. [ CrossRef ] [ Google Scholar ]44. McCullough P, Kelly R, Ruocco G, Lerma E, Tumlin J, Wheeland KR, et al. Patofiziološka osnova i obrazloženje za rano ambulantno liječenje infekcije SARS-CoV-2 (COVID-19). Amer J Med. 2021.; 134 :16–22. [ Google Scholar ]45. McCullough P. Studija: Potpuno cijepljeni zdravstveni radnici nose 251 puta virusno opterećenje, predstavljaju prijetnju necijepljenim pacijentima, suradnici. Branitelj 23.08.21. [ Google Scholar ]46. McCullough P. “Usred smo velike biološke katastrofe”: stručnjak za Covid dr. Peter McCullough. 2021. 6. listopada, https://www.lifesitenews.com/news/were-in-the-middle-of-a-major-biological-catastrophe-top-covid-doc-mccullough/?_kx=9EtupqemhhFXJ1kgCo9W3xUNfwrkqBH15nT7. WXNMR7 [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]47. McGovern C. Tisuće ljudi izvještavaju o razvoju abnormalnih tumora nakon uzimanja Covida. Vijesti LifeSite. 1. studenog 2021. https://www.lifesitenews.com/news/thousands-report-developing-abnormal-tumors-following-covid-shots [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]48. Mercola J. Bill Gates i Anthony Fauci: ‘strašno, podlo’ partnerstvo. Mercola.com. https://childrenshealthdefense.org/defender/rfk-jr-the-real-anthony-fauci-bill-gates [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]49. Moffatt B, Elliott C. Ghost Marketing: Farmaceutske tvrtke i ghostwritten časopisni članci. Persp Biol Med. 2007.; 50 (1): 18–31. [ Google Scholar ]50. Mulvany C. Covid-19 pogoršava bankrot rizičnih bolnica. Udruga za financijski menadžment u zdravstvu. 2020. 9. studenoga51. Muoio D. Koliko zaposlenika su bolnice izgubile zbog mandata za cjepivo? Evo dosadašnjih brojeva. Žestoka zdravstvena zaštita. 2022. 13. siječnja, https://www.fiercehealthcare.com/hospitals/how-many-employees-have-hospitals-lost-to-vaccine-mandates-numbers-sofar [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]52. Nalivaeva NN, Turner AJ, Zhuravin IA. Uloga prenatalne hipoksije u razvoju mozga, kognitivnim funkcijama i neurodegeneraciji. Prednji neurosci. 2018 doi: 10.3389/fnins.2018.00825. [ PMC besplatni članak ] [ PubMed ] [ CrossRef ] [ Google Scholar ]53. Nicole Sirotek dijeli ono što je vidjela na prvim linijama u NYC-u. # Ubojstvo. https://rumble.com/vt7tnf-registered-nurse-nicole-sirotek-shares-what-she-saw-on-the-front-lines-in-n.html [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]54. Noether M, Mat S. Prednosti spajanja bolnica: Pogledi čelnika bolnica i ekonometrijske analize. Amer bolnica izv. prof. Charles Rivers Associates. siječnja 2017. https://www.aha.org/guidesreports/2017-01-24-hospital-merger-benefits-views-hospital-leaders-and-econometric-analysis [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]55. Svjedočenje medicinske sestre Colette Martin u Zastupničkom domu Louisiane. https://www.youtube.com/watch?v=cBwnIRUav5I [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]56. Sestra Dani: Bolnički protokoli Covid-19 ubijaju ljude. https://rumble.com/vqs1v6-nurse-dani-its-the-covid-19-hospital-protocols-are-killing-people.html [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]57. Klinika Parpia R. Mayo otpušta 700 zaposlenika zbog odbijanja cijepljenja protiv Covid-19. Reakcija na cjepivo. https://thevaccinereaction.org/2022/01/mayo-clinic-fires-700-employees-for-refusing-to-get-covid-19-vaccinations [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]58. Pomara C, Li Volti G, Cappello F. Smrtni slučajevi Covid-19: jesmo li sigurni da je upala pluća? Molim vas, obdukcija, obdukcija, obdukcija! J Clin Med. 2020 doi: 10,3390/jcm9051259. [ PMC besplatni članak ] [ PubMed ] [ CrossRef ] [ Google Scholar ]59. New York Post. Uredništvo objave Facebook priznaje istinu: “Provjere činjenica” su samo (ljevičarsko) mišljenje. 14. prosinca 2021. https://nypost.com/2021/12/14/facebook-admits-the-truth-fact-checks-are-really-just-lefty-opinion [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.] [ Google Scholar ]60. Rancourt DG. Maska ne djeluje. Pregled znanosti relevantne za socijalnu politiku covid-19. https://archive.org/details/covid-censorship-at-research-gate-2 [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]61. Redshaw M. Kao izvještaji o ozljedama nakon cjepiva protiv Covida blizu 1 milijun marke. CDC, FDA clear Pfizer, Moderna pojačivači za sve odrasle osobe. Branitelj 19.11.21.62. Roche D. Boston Herald. 2021. 14. rujna, članovi Kongresa i njihovo osoblje izuzeti su od Bidenovog mandata za cjepivo, Newsweek 9/10/21 Uredništvo Boston Heralda. Uredništvo: Političke elite izuzete od vax mandata. [ Google Scholar ]63. Ross E. Kako PR taktike farmaceutskih tvrtki iskrivljuju prezentaciju medicinskih istraživanja. Čuvar. https://www.theguardian.com/science/2011/may/20/drug-companies-ghost-writing-journalism [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]64. Saul S. Ghostwriters korišteni u Vioxx studijama, kaže članak. New York Times. 15. travnja 2008. https://www.fpparchive.org/media/documents/public_policy/Ghostwriters%20Used%20in%20Vioxx%20studies_Stephanie%20Saul_Apr%2015,%202008_The%20New.pdf [Last Times, Veljača 2015.]65. Saxena V. Liječnici gube liječničku licencu. Naređeno je Psych Eval za Ivermectin Scrits, dijeljenje Covid “dezinformacija” BRP News. Dostupno na: https://bizpacreview.com/2022/01/16/doctor-loses-license-orderedto-have-psych-eval-for-prescribing-ivermectin-sharining-covid-falsehoods-1189313 . [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]66. Schwab K, Malleret T. Cologny/Ženeva: Pandemija Covid-19 i veliko ponovno postavljanje. Forum Publishing Svjetski gospodarski forum 2020. [ Google Scholar ]67. Sen. Ron Johnson o ozljedama ispitanika od cjepiva protiv Covid-19. https://www.youtube.com/watch?v=6mxqC9SiRh8 [Posljednji put pristupljeno 6. veljače 2022.]68. Sperhake JP. Obdukcije preminulih od Covid-19? Apsolutno! Pravna med. 2020 doi: 10.1016/j.legalmed.2020.101769. [ PMC besplatni članak ] [ PubMed ] [ CrossRef ] [ Google Scholar ]69. Svab P. Smrtnost kod Amerikanaca u dobi od 18-49 godina kod ne-Covida. The Epoch Times. 26. siječnja – 1. veljače 2022.70. Izvješće o financiranju američkih medicinskih, znanstvenih, bolesničkih i građanskih organizacija: Pfizer: četvrto tromjesečje 2010. https://cdn.pfizer.com/pfizercom/responsibility/grants_contributions/pfizer_us_grants_cc_q4_2010.pdf [Posljednji pristup 2. veljače 2010.]72. Vivek Saxena. Liječnici gube licencu, naređeno im je psihološko ocjenjivanje za skripte za ivermektin, dijeleći Covid ‘dezinformacije’ BPR News. https://www.bizpacreview.com/2022/01/16/doctor-loses-license-ordered-to-have-psych-eval-for-prescribing-ivermectin-sharing-covid-falsehoods-1189313 .72. Westendorf AM, et al. Hipoksija pojačava imunosupresiju inhibiranjem funkcije CD4+ efektorskih T stanica i promicanjem Treg aktivnosti. Cell Physiol Biochem. 2017.; 41 : 1271–84. [ PubMed ] [ Google Scholar ]73. Drvo PM. Koherentno izdavaštvo; 2018. Tehnokracija: Težak put do svjetskog poretka. [ Google Scholar ]74. Drvo PM. Koherentno izdavaštvo; 2015. Technocracy Rising: Trojanski konj globalne transformacije. [ Google Scholar ]

Kako zaustaviti ovo ludilo? Pa tako što ga nećemo prigrliti te ga time omogućiti, a informacija je ključ. Od informacije dolazi percepcija, od percepcije dolazi svijest o nekom ili nečem što čini temelj djelovanja ili ne djelovanja, izbora. Prihvaćanja ili odbijanja ili stvaranja boljeg. Stoga, dijelite informacije, informirajte druge i sebe.

A.S.

HOP na Telegramu