Poslije smrti Franje Tuđmana u Hrvatskoj je izvršen državni udar

0
2644

mesićPoslije smrti Franje Tuđmana u Hrvatskoj je izvršen državni udar. Iz policije je izbačeno 2000 branitelja, Mesić razrješuje najpoznatije generale, poput Gotovine i Domazeta i kreće se u detuđmanizaciju. To se inače zove pljačka. Rasprodaju se mediji i banke. Razlog se navodi; velika pljačka u privatizaciji za vrijeme Tuđmana. Tu istu privatizaciju tada su vodili komunistički kadrovi kao i danas. Privatizacija i pljačka je počela 1975. godine, pljačkama banaka i iznošenjem novaca iz Jugoslavije, sve tvrtke u Jugoslaviji već prije uspostave Hrvatske su podijeljene  među komunističkim čelnicima. Hrvatskim zakonima zaštićena je pljačka.U policiju se zapošljavaju srpski teroristi i kriminalci. Zakonom o aboliciji prikriva se njihov terorizam. Poznata je činjenica da za svaku veliku tvrtku je pisan novi zakon o privatizaciji, kako bi se zakonski pljačkala imovina. Znači zakonima i saborskim lopovlukom je pokrivena pljačka. Za takav lopovluk sabornici imaju visoke mirovine i ogromne plaće.

josipovićU medije su gurani ljudi poput Butkovića, dužni poreznoj milijune, da bi pričali o lopovluku Tuđmana. I tako je tuđmanova hrvatska bila kriva za sve. Izdajnici su krali i za to dobivali zasluge. Sve banke su rasprodane, brodogradnja uništena, narod opljačkan, mediji postali srpska glasila. I za takav trijumf Srbije svi su dobro plaćeni; Mesić uzima 1 milijun kuna za neki izmišljeni ured, konzulati i veleposlanstva troše od 200 000 eura pa do milijun eura za isti status Hrvatske, kao da je 1941. godina, a  250 000 državnih službenika ima enormne plaće za najgori status države u zadnjih 20 godina. Rezime je jasan; Milanović dobiva plaću za činjenicu da se 100 000 Hrvata iselilo u Njemačku u zadnje dvije godine, Mesić ima ured jer je bio u Haagu krivokletnik, Josipović nas je muzao da bi ustoličio srpsku kamarilu na dvoru, diplomacija je tako sposobna da nas svijet gleda kao ustaše dok četnici vršljaju po zemlji i regiji, naše sudstvo dobiva ogromne plaće da bi lopove iz RBA zadruga puštalo u pljačku građana, a policija se proslavila batinanjem naroda i branitelja u crkvi sv. Marka. Klasična izdaja.

I što je najbitnije, HRT traži stalno ustaše po Hrvatskoj, dok u Saboru sjedi bivši terorist Stanimirović, Pupovac, kojem su braća bila u četnicima. Gdje je tu narod? Svi lopovi žive dobro. Sanader je u zatvoru, kao da je jedini krao. Bandić za razliku od njega sa svojim crvenim pedigreom šetka se po Zagrebu, Rimu, Milanu, a procesi protiv njega su podignuti. Kada je Sanader izašao preko granice, odmah je bio uhićen, a ovaj se šetka po prijemima kao ugledni građanin, samo zato što komunistička kamarila stoji iza tzv. desno orijentiranog Bandića. Tako je i  sa onom Merzelicom, Linićem i sličnim likovima. Pijuckaju i prežderavaju se po Saboru, a za lopovluk dobivaju visoku plaću.milanović4

Po zadnjim informacijama kako čujemo Linić će sliniti zajedno sa Bandićem u ovom zg  holdingu. Crveni lopovluk nema čak niti pravosudni status kao hedezeovski. Oni su u lopovluku neka elita, oni kradu jer je to trend,a hadezeovci kradu jer su ognjištari, primitivci i seljačine. Tako to gleda naša medijska usrana stvarnost.

Zašto je tako ? Jer rad nije mjerilo. Zato u Saboru nema nikoga, svi žderu u kantini. Zato na šalterima u općini nema nikoga ili je hrpa dibidusa koji ne znaju svoj posao, zato u medijima rade poslušnici, a ne novinari i svima dirigiraju neki Srbi. Da su Srbi tako sposobni, danas bi oni u svojoj zemlji radili za više od 200 eura. Srbizacija Hrvatske je uništila zemlju. Srpski prevaranti koji su promijenili imena danas vladaju zemljom, Marina Lovrić je zapravo Žarka, Linić je Aksentijević, Sutlić je Kuga, Šprajc je Jovanović, Ingrid Antičević je zapravo Mara, Beus nije Nijemac nego Bosanac i tako redom…laž do laži. I sve u korist svog džepa i Srbije.Tko su bili očevi Mesića, Josipovića, Mialnovića? I kada sve to saberete i njihovu mržnju prema Tuđmanu, kakve veze ima tuđmanova i njihova partizanija? Nikakve. Oni su iz miljea lopova, ubojica, koji su su pljačkali Hrvatsku od 1918. godine, ili su držali ljestve ili sudjelovali, pa je sada logično da medije kontroliraju u svezi istine.  Ona ne smije izaći van. Mi smo uz te posrbice i Srbe postali zemlja lopova. Oni nas sustavno kradu, raseljavaju, uhićuju, ubijaju, jednom riječi bogata bagra nas sustavno ubija na ovaj ili onaj način.

Igor Drenjančević