Istarski novinarski šovinisti napali HOP.hr i Kajina, za iznošenje istine o Istri-zemlji kriminala i RBA prevara

0
1124

048Istarski. hr se zove portal. Toliko je istarski da je Istra pokradena. Pljesak na tome novinarčići.

Oni se bave analizom rada svih ostalih portala, pa i našega. U klasičnoj maniri komunističkih inkvizitora, koji se zapravo rade jako fini i kulturni, bave se najprizemnijom propagandom. Štite jedan stav i silno im smeta da netko drugi iznosi stav. Poznato? Klasično komunistički. Na portalu HOP.hr Damir Kajin je iznio svoj stav. I što je tu čudno? Istra je domovina kriminala. IDS već godinama laprda preko svojih jako finih novinara da je tamo med i mlijeko. Jest za lopove. I lopove u medijima. I to je zasmetalo ovom “istarskom glasilu”. Nedaj bože da netko ne misli kao IDS. Njega treba spaliti na lomaći, a portal hakirati.

Toliko šljama rijetko gdje se uhljebilo, ali za to je kriv Franjo Tuđman i HDZ? To ste do sad piskarali, sada će biti Kajin  kriv, a vi ćete gledati kako lopovluk uništava Istru.  Zašto niste konkretno odgovorili na pitanja od Damira Kajina, već analizirate kao  zadnje dvije kumice s placa izgled portala? Pa možda mi nismo toliko fini sa nekima u medijima, tko šuti o kriminalu? A ma bo?! Kužite li tu frazu ili da vam odsviramo žikino kolo?

Smeta vam pisanje o RBA zadrugama? Smeta vam pomaganje građanima? Što vam nije jasno? RBA zadruge su ilegalno ušle u zemlju i Damir Kajin je stao uz oštćene, dok vi piskarate o izgledu našeg portala… Toliko sijete mržnje prema osobi koja vas proziva i glumatate medije, a zapravo ste nezanimljiva ekipa poltrona, koja ne bi imala što radit da nema Kajina. “Ala šu ” novinarčići. Koliko ste afera otkrili? Da vam zbrojimo naš rad? Vi se sustavno bavite Kajinom. Vjerojatno  kad ležete u krevet  spominjete Kajina, još će vam žene pomisliti da ste gay populacija…

I uz sve vaše kritike naš stil pisanja nije vaša briga, ne tražimo čitatelje među vama, već među građanima, znači članske iskaznice na prsa i brže bolje na Verudelu,  nas ostavite na miru. Niste nadležni da nam sudite,a Kajin  bit će dobrodošao dok god otkriva afere. Znači najedite se istarskih kobasica, popijte Teran, prdite na zraku, a nas pustite da mislimo svojom glavom, kao što i svaki građanin ne treba misliti kao IDS i vaš dosadni do bola portalčić…

Vas se ne čita dalje od Galižane, a nas se čita u nekoliko susjednih zemalja. I nakon ovog teksta očekujemo samo glupe poglede i onu legendarnu rečenicu; “A ma bo”.

Vama jedna pametna; “Jedino budale i mudri se ne mijenjaju”, mi ćemo na konfucijevu zaključiti i pokvarenjaci… mudri niste, Istra je pokradena, a vi šutite… Istra je naša baš koliko i vaša, nije granica na Učki, kako puno posrbica serucka po Istri, pa ćemo i o  njenom kriminalu iznositi činjenice.

uredništvo HOP.hr