Politčki bezveznjaci, politički lopovi i izdajnici žive od nas i nude nam sudske kazne kao spas

0
2471

hrvati-u-bihHrvatski narod je žrtva svojih političara kroz povijest. Iako hrabar, odlučan, sposoban i vođen najhrabrijim vojskovođama, uvijek je izdan od političkih elita. Zemlja koja rađa Zrinske, Frankopane, Jelačiće, Jurišiće,  Zadre, nema političare za provedbu ideja. One hrabre su likvidirali.

Ostao je šljam do današnjih dana. Pogledajmo privatizaciju. Tko je odgovoran? Elita i saborski zastupnici. Pogledajmo kako su zakone naštimavali zbog pojedine privatizacije. Pogledajmo ovrhe i skidanje novaca sa računa ovršenih. Nigdje u Europi ne postoji država koja ima FINA-u. To je bivši komunistički SDK-a. Nigdje u Europi se ne skida novac sa računa ovrhom kao kod nas. Tako se svjesno uništava platni sustav. Tko je to izglasao? Političke elite i Sabor. Tko je sanirao hrvatske “propale” čitaj pokradene banke? Narod, ovaj isti koji je sada izbačen na ulicu. Što bi se dogodilo kada bi banke vratile narodu  novac za sanaciju? Što bi se dogodilo kada bi političke elite vratile 1000 milijardi pokradenog novca i zlata? Ovaj narod bi imao najniže poreze i najveću produktivnost.

Kome to smeta? U našoj tvornici oružja radi se najbolje oružje tog tipa na  svijetu, u našoj tvornici tramvaja rade se najmoderniji tramvaji, naša autoindustrija radi  najbolje automobile na svijetu, pa kada tome dodamo hranu koja je vrhunska, dolazimo do zaključka o našoj lopovskoj političkoj eliti. Ta lopovska elita sve to crpi za svoju pljačku. Premijer se vozi helikopterom do ljubavnice, bivši se nakrao za tri svijeta, komunistički direktori su postali ili diplomati ili vlasnici tvrtki, a sve to plaća narod.

Ništa novo nismo rekli, osim činjenice da sve mi plaćamo, a od toga nemamo ništa. Izazvani stalnim manipulacijama anarhista iz Živog zida idemo u rasčlanjenje njihovih laži. Oko sebe okupljaju razne aktiviste. Naivne. Za svaku deložaciju aktivisti dobivaju prekršajne kazne. Na taj način lopovska država pokušava spriječiti aktivizam, a živozidaši zapravo pune blagajnu lopovskoj državi. Kada bi aktivisti bili zaštićeni nekim fondom iz Živog zida, sve bi bilo drugačije. Ali nije tako. Za svoj aktivizam u Živom zidu sami plaćaju prekršajne kazne iako su teškog imovinskog stanja, što im ovaj aktivizam još više pogoršava. Narod je nekada plaćao sanaciju banaka, a sada plaća svoj aktivizam. Pitanje svima: što će vam onda Živi zid, kada sve sami organizirate i plaćate?

Tko se njime koristi, narod ili skupina manipulatora? Kako je moguće da u gradskom stanu dobivenom za deložirane žive Sinčić i Palfi i da to nikoga ne dira? Tko tu ima korist? Deložirani ili nesvršeni studenti? Kakva je to razlika između njih i onih saborskih zastupnika, koji za svoje dizanje ruku dobivaju masnu lova, a zapravo upropaštavaju narod? Kada bi Sinčićevi puleni imali  veću moć ne bi li bilo isto? Što znači useljavanje obitelji na Črnomerec od živozidaša, kao navodna pomoć, ako sada te iste obitelji moraju na ulicu? Tko snosi finacijske i moralne troškove? To vam je situacija kao kada u obitelji jedan od supružnika prevari drugog, pa onda onog prevarenog optuži za prevaru, jer nije bio dovoljno dobar…tako sada sinčićevi puleni za sve optužuju banke, u slučaju Cvjetković Žibrata, kupca, iako su znali u oba slučaja da nemaju šanse išta učiniti. Žrtvovali su ljude i na kraju okrivili druge. Tako je i sa našom vlasti. Tko je kriv SDP-u? HDZ-a. Tko je kriv HDZ-u? SDP-a. Nitko nema odgovornosti, a samo mali postotak lopova završi u Remetincu. Taj obrazac koristi i Sinčić, uvaljuje ljude u nevolje i krivi sustav. On nema odgovornosti, on je mesija. Glumi Isusa, pa čak i facom se fura na mesiju, samo što Isus nije nosio odijela, već jednostavne stvari…on je hranio ljude duhom i moćima, a nije živio na njihov račun u nekom stanu, te nabijao kazne narodu.

Aktivizam koji uništava aktiviste, ovršene, je zapravo pomoć lopovskoj državi. I naši novinari su bili aktivisti, ali danas živozidaški cirkus plaćaju iz svoga džepa ili im se nudi zatvor kao solucija… Sinčić ne plaća njihove kazne. Čak štoviše, uvijek se posvadi sa aktivistima, pa na kraju nema ni moralnu obavezu prema njima.

Uglavnom svi nas pljačkaju i rade budalama. Premjer ima plaću za neuspješnost, neki političari za lopovluk, neki za izdaju, a svi oni zajedno žive od naših donacija i našeg rada. Kada bi začepili taj izvor, naš rad, od čega bi živjeli Sinčić, Milanović, Barišić i slični? Ni od ničega, jer ne znaju zaraditi svoj novac, nego samo otimaju naš. Oni su isti. Protiv Milanovića se ne može boriti neradnik Sinčić. Još jedan uhljeb za Sabor. Hrvatska je inovator Rimac. Hrvatska je inovator Tesla. Hrvatska je inovator Penkala. I mnogi drugi. Oni su temelj države. Naši pisci, Krleža, Matoš, Ujević, naši slikari i kipari predvođeni Bukovcem i Meštrovićem, a političari su samo vampiri koji sišu naš novac. Bez njih oslobodili smo državu sa jadom od oružja, pokrili sve njihove krađe, da bi država opstala, pa tako i bez njih možemo ustabiliti tu državu. Ne treba nam Živi zid, trebaju nam inovacije, znanja i politička razdaljina od srpskog idiotizma.

Igor Drenjančević