ZAVADI PA VLADAJ: MILANOVIĆ NUDI MANJINCE I BELJKA ZA ‘PODRŠKU’ VLADI DA BI SRUŠIO KOALICIJU MOST-HDZ

0
3631

Godinama proučavam propagandu crvene aždaje, koja još uvijek pljačka državu vrlo stručno, umreženo, a medijima vrlo lukavo skreće smjer prema svojim potrebama. Ono što hrvatska desnica nikada nije naučila je svakako prepoznavanje briljantno posložene igre crvenih vragova i svojom glupošću i bahatošću dovela je Hrvatsku pred noge ovih lopovskih protuha, zaostalih još iz Jugoklaonice.

Hrvatski komunisti kontinuirano pljačkaju narod 70 godina. Ubijaju najhrabrije sinove Hrvata. I već 70 godina lukavom propagandom ruše temelje države. I uvijek kada dođe na vlast bilo koja opcija znaju posložiti karte da i dalje ne osjete pad svoga standarda. O Živom zidu smo prvi pisali kao obliku specijalnog rata protiv Hrvatske. Dvije godine pišemo o toj vrlo opasnoj političkoj opciji, koja je uspjela nakotiti 117000 lakovjernih birača i dobiti čak osam zastupnika.

slinjiŽivi zid je rušio državu priključivanjem ilegalno struje, za što im je država i HEP oprostila kazneni progon… građanima nije tako što opraštala… Ometanjem ovrha zidaši su nabijali enormne kazne građanima i tako omogućavali još veću pljačku građana… Tuđman je za falsifikatora Pernara zločinac, a Tito veliki državnik. Kakva je razlika između njega i SDP-a?

Što god govorili o Tuđmanu, on je temelj države. Prljanjem njega od takvih bijednika kao što je Petrina, Pernar, Sinčić i od Živog zida ima zapravo ulogu ispiranja mozga građana. Pobuna kulturnjaka i studenata na Filozofskom imaju ulogu destrukcije u društvu, uvijek na istom tragu, veličanju klanja, ubijanja, otimanja, silovanja i smještanja u logore građana Hrvatske od strane komunista.

Ako ne uspiju doći na vlast, jako dobro već godinama medijskom propagandom obmanjuju vladajuću kliku neokomunisti.

Andrej Plenković ušao je u njihovu stupicu, a da to ni ne shvaća. Kada je SDP izgubio izbore i dobio svega 38 mandata, jako brzo je promijenio strategiju. Shvatio je poraz jako ozbiljno i prestrojio redove. Milanović je fiktivno izbačen s vodeće pozicije, a preko svojih trabanata i medija Milanovićev kadar je počeo rušiti hadezeovu kulu u oblacima. Ako promatrate situaciju za vrijeme Sanadera i danas, ona je potpuno ista. Manjinci, kukavičje jaje Milorada Pupovca, daju podršku vladi, baš kao što je učinio i prokušana lopina Beljak. Na taj način slijepci na desnici likuju da MOST sada neće ucjenjivati HDZ-u. SDP-ovi trabanti su svoj posao odlično napravili. Svađom MOST-a i HDZ-a i tzv. “podrškom HDZ-u” destabiliziraju moguću koaliciju. Previše emotivni psihijatar MOST-a to ne vidi jer je još uvijek politički slijepac. HDZ, opijen vlašću, taj scenario je previdio. Kao što su hadezeovci likovali nad smjenom heroja, intelektualnog genija Dragana Lozančića sa mjesta šefa SOA-e, štiteći foliranta Karamarka, tim potezom crveni su rušili iz sjene sustav, tako i sada kao guske u magli hadezeovci ne vide kolo Pupovca-Beljaka i Milanovića ispred nosa… kocka je bačena, a neokomunisti žele kontrolu vlasti oko HDZ-a preko sheme zavadi HDZ i MOST i vladaj… odnosno; nametni se kao rješenje. Odličan plan.

Još ako Plenković makne Hasanbegovića, novac će opet u potocima teći prema neokomunistima. Da bi dodali kerozina na vatru neokomunisti su napravili pobunu priglupih studenata na Filozofskom faksu…specijalni rat briljantno vode, dok naši desničari po cijele dane vode rasprave o pozdravu “za dom spremni”, koji je u medije opet ušao zahvaljujući specijalnom ratu i tzv. desničarskom portalu Dnevnom, koji je baš proizvod neokomunista.

runtaviMOST na drugoj strani, željan većeg broja saborskih zastupnika, ulazi u pregovore sa H. Runtićem, kojeg je živozidaški specijalni rat odveo u emisiju sa Savom Štrbcem u Beograd. Odlaskom u Beograd Runtić je postao izdajnik, jer je dao politički legitimitet desnoj ruci srpskog Hitlera Miloševića, Savi Štrbcu i time napravio neizmjernu štetu hrvatskoj politici. Štrbac je osmislio Biro Krajine i time stvorio i vladu KRAJINE. Ako MOST s takvim čovjekom gradi budućnost, ta budućnost je upitna, jer tko sa vragom tikve sadi…. Povežimo Runtića koji se nudi MOST-u, Pupovca koji se nudi vladi, Beljaka koji daje podršku vladi i više je nego jasno da su svi ovi lažnjaci stvoreni zbog micanja jedine logične koalicije sa scene: MOST-HDZ.

Bude li Plenković guska u magli, spustiti će se gusta magla iznad Zagreba, koju dugo neće moći očistiti sa HDZ-a.

Igor Drenjančević

HOP