Iako je Sladoljev dobio 2145 glasova , u Sabor iz Domovinskog pokreta ulazi Kukavica sa 1945 glasova!

0
13087
urednik portala HOP Igor Drenjančević
urednik portala HOP
Igor Drenjančević

Kada sam napisao da je bilo sramotno  stavljanje dr.sc. Srećka Sladoljeva na 13 poziciju izborne liste Domovinskog pokreta,  u X izbornoj jedinici, mnogi ljubitelji Domovinskog pokreta graknuli su na mene, kako rušim jedinstvo Kolakušića i Domovinskog pokreta.

Logično bi bilo reći da je postavljanje na tu bijednu poziciju čovjeka koji je mnogima spasio život u plademiji – sramotno. Ali logika desnice je odavno pila naopako i zato i jest razjedinjena. Kriv je onaj koji primijeti nepravdu.

Tako nije niti čudno da sve stranke koje su podržavale obavezno cijepljenje sada su sa najviše mandata, a oni koji su bili protiv, danas nisu u Saboru. Malo čudna logika. Kao i činjenica da se u kampanji tih stranaka nije spominjala plandemija. Ako su to bili uspjesi, zašto se nisu hvalili tim “uspjesima”?

Opet treba primijetiti da iz Kolakušićeve stranke broj jedan na listi je imao Kolakušić i Sinčić, Lovrinović je imao broj dva na listi, a Srećko Sladoljev 13. Znači prema ovoj trojici korektan odnos Domovinskog pokreta kao koalicijskom partneru, ali loš prema Srećku Sladoljev.

Čak je Lovrinović to primijetio i u komunikaciji sa Srećkom Sladoljevom molio Srećka Sladoljeva da ne odustane.

Screenshot_20240421_085457_Drive

Meni je to od početka smrdilo na ovo što se dogodilo, da Sladoljev izgubi mjesto u Saboru iako je dobio više glasova od broja dva na listi Domovinskog pokreta , izvjesnog Kukavice. Sladoljev je dobio više glasova od Kukavice, ali nije ušao u Sabor! U komunikaciji sa uveženim doktorom Sladoljevom upozoravao sam na tu političku igru, po mome mišljenju svih aktera u koaliciji prema  dr.sc. Sladoljevu.

IMG-20240420-WA0007

Sladoljev sa 2145 glasova nije u Saboru, već Kukavica sa 1945 glasova! Kukavici je pozicija na listi donijela tu situaciju, prema postotku koji je dobila lista u toj izbornoj jedinici, nešto više od desetak posto na izborima. Radić, Peternel ili Dretar sebi su osigurali poziciju broj jedan na listi, a Sladoljevu ni manje niti više nego simbolički broj 13.

Znači da je netko stavio Srećka Sladoljeva na broj dva u X izbornoj jedinici on bi sigurno ušao u Sabor, a kako je bolje vidljiv sa broja 2 nego sa broja 13 sigurno bi imao i znatno više  glasova, što dokazuje i popriličan broj glasova Kukavice na broju dva.

Screenshot_20240421_085610_Drive

Sladoljev u svom govoru za skup na Splitskoj rivi poručio – ja imam ljudskosti, oni je nemaju!

 

Postavlja se pitanje da li je to bio ustupak sastavljača liste  za moguće koalicije sa vodećim strankama,  dr.sc. Sladoljeva vlast i oporba ne mogu smisliti jer je doktor znanosti Sladoljev razotkrivao prevaru sa cjepivima , a neki bi rekli strategiju koja nikad nije kažnjena?!

Naš portal jedino je podržavao  za ove izbore Srećka Sladoljeva . I pokazao vjerodostojnost.

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal

 

VEZANI ČLANCI

SLADOLJEV :’ Krist će opet pobijediti zlo’

EKSKLUZIVNO SVE O UGLEDNOJ OBITELJI SREĆKA SLADOLJEVA I STRAŠNIM POLITIČKIM PROGONIMA OBITELJI

 

Sramotno 13. mjesto na listi Domovinskog pokreta za Srećka Sladoljeva (!) govori koliko drže i do njegove uloge u Plandemiji!