POKLONITE SLIKE IZ ATELIERA AKADEMSKE SLIKARICE INGRID RUNTIĆ NAJBLIŽIMA ZA BLAGDANE

0
2877
Isusovo rođenje

Slijedećih mjesec dana (od 16. prosinca 2016. do 16 siječnja 2017.) u Atelieru Runtić traje promotivna akcija od -20% na cijene svih slika zimskih motiva i ugođaja kao i na novonastalu serigrafiju JASLICE.

jaslice-serigrafija
JASLICE, serigrafija

Ovom prilikom posebno predstavljamo prigodnu umjetničku grafiku nastalu u postupku svilotiska koja je izrađena u vrhunskoj umjetničkoj kvaliteti po slici JASLICE (kombinirana tehnika i suhi pastel na kartonu). Ova grafika, kao i sve prethodne serigrafije akademske slikarice Ingrid Runtić (ZRINJEVAC U SNIJEGU i BIOKOVO), tiskana je po najvišim standardima u ograničenoj ediciji te potpisana i numerirana osobno od umjetnice.

Umjetnička djela zimske tematike i ugođaja akademske slikarice Ingrid Runtić možete kupiti uz božićni popust od -20%

ingrid2INGRID RUNTIĆ (1967.) diplomirala je slikarstvo u Zagrebu na Akademiji likovnih umjetnosti 1990. godine te magistrirala slikarstvo i grafiku na istoimenoj Akademiji u Beču. Članica je udruženja samostalnih umjetnika Hrvatske (HZSU). Od mnogih samostalnih izložbi ističe se Retrospektiva portreta 2013.g. u Zagrebu te samostalna izložba slika iz ciklusa Vremeplov kojom je predstavila Hrvatsku u Litvi 2014.g. Slike Ingrid Runtić nalaze se u mnogim privatnim zbirkama te u javnim institucijama u Hrvatskoj i inozemstvu. Ingrid Runtić živi i stvara u Zagrebu. 

http://runtic.eu/

https://www.facebook.com/AtelierRuntic/?fref=ts

HOP