PERNAR PREDAVAČ NA WEST POINTU, ŽIVI ZID OSNIVA MINISTARSTVO!

0
1044

slinčićććU najboljoj tradiciji austro-ugarskih boja, pa u skladu i s njihovom birokracijom, a i hrvatskim birokratskim nasljeđem, mladost Živog zida odlučila se uklopiti u papirnato-štambiljarski sistem i ugledati se na naše uhljebe u državnim službama – imitacijom. Na njihovoj fb stranici se pojavilo priopćenje javnosti, tj. ovršenim klijentima u kojem ih se obavještava da će biti branjeni samo ukoliko pismeno najave i dostave rješenje o deložaciji Živom zidu najkasnije 7 (sedam) dana prije samog datuma deložacije. Dakle, klijenti-ovršenici trebaju se držati reda, samo hrabro, formular i dokaze u ruke, pa u čekaonicu ispred urudžbenog ureda Živog zida na provjeru sa zaključnim štambiljanjem i otvaranjem vašeg predmeta, tj. spisa. Zna li Milanka Opačić da postoji paralelno ministarstvo koje se neovlašteno bavi njenim poslom? Ili samim time što su dobili 400.000 kn nakon onog sramotnog sudjelovanja na predsjedničkim izborima misle da su dobili „licencu za rad“ u ionako nepreglednoj šumi ozakonjenih birokratskih prevara?priopćenje živog zida

Da Kafka nije napisao Kukca i prevrnuo se na leđa u ludilu tada zakonite i neupitne austrijske birokracije čiji je sam bio službenik, ovo bi bio savršen materijal za još jednu njegovu pripovijest. Za sada zaprepašteni čitatelj ovih redaka PRIOPĆENJA lokalnih kukaca-ciglica može samo povjerovati da  – sanja noćnu moru. Slijedi objašnjenje takvog „pravnog postupka“ živozidaških aktivista u kojemu se navode „operativni, tehnički i logistički“ razlozi, kao npr. „evakuacija mikrolokacije ovršenikovog doma, odabir strateških pozicija za snimanje, te tehničko-taktička razrada same akcije“. Za očekivati je da se u slijedećem priopćenju pojavi i cjenik usluga, te mogućnost uplate biljega u vašem najbližem kiosku. Ukoliko naravno, Živi zid na slijedećim izborima uđe u Sabor i koalira s nesposobnim kukcima prevrnutim na leđa koji se i sada u tom istom Saboru batrgaju u vlastitoj zakonodavnoj nemoći.

Da li išta može nadmašiti ovaj apsurd? Nakon ozakonjene deložacije iz jedinog doma, činilo se da ne može, no ova država uvijek može pasti još niže, kao što vidimo iz priloženog, i uopće iz postojanja tih „ciglica“. Pernar je maknut iz vidokruga kamera, zadužen je još jedino za bombastične postove ne njihovoj stranici, no ovaj post, odnosno PRIOPĆENJE u mnogočemu govori o njegovom psiho-profilu. Mladac se nije samo naivno zaigrao, on uvodi strategiju i taktiku u svoje „akcije“, on bi se igrao rata, kao i svaki dječarac. S jedinom razlikom da je odrastao čovjek koji ove nebuloze smišlja iz puke dokolice. Ludilo je uzelo maha, tip stvarno misli da je osvajač, osloboditelj, Aleksandar Makedonski, što li?! Da ga je poznavao Sun Tzu vjerojatno bi mu prepustio pisanje svoje slavne knjige “Umijeće ratovanja”, a naš portal se ozbiljno bavi mišlju da Pernara preporuči  vojnoj akademiji West Point kao predavača. Zasada se nesuđeni vojni stručnjak Pernar igra malim tenkićima, limenim soldatima, razvijanjem bojišnih linija i priopćenjima za javnost nakon ručka kod roditelja. Što je on ikad nesebično učinio za druge? Osim trljao ruke u sretnom očekivanju slijedeće deložacije? Zar po „cijeloj Hrvatskoj“, kako kaže, zaista postoje ljudi koji ove budalaštine mogu mirne savjesti slijediti? U to ime i u ime svih onih koje treba zaštititi od ovakvih manipulacija, pozivamo zakonodavca na reakciju, osudu i kažnjavanje ovakvog očitog remećenja mira i ustavnopravnog poretka naše zemlje.

Ingrid Runtić

hop-portal.com