Manijak Rizvanović na svom profilu imao slike ubojstava

0
2702

bosanski manijak“Iako su austrijski istražitelji u nekoliko navrata pokušali ispitati Rizvanovića, to im nije uspjelo. Policajcima se pridružio i doktor koji im je pokušao pomoći u ispitivanju, ali 26-godišnjak porijeklom iz Bihaća nije odgovarao na njihova pitanja.

“Danas ćemo još jednom pokušati”, kazao je Christian Kroschl, glasnogovornik tamošnjeg tužilaštva te potvrdio da će Rizvanović tokom dana biti prebačen u zatvor Jakomini u Grazu.

Iako još uvijek nema zvaničnog odgovora na pitanje šta je bio motiv za ubojstva i ranjavanje nedužnih šetača na ulici, austrijski mediji navode da je Rizvanović imao velikih porodičnih problema, da je u nekoliko navrata tukao svoju suprugu zbog čega je ona odlučila zatražiti razvod i sa dvoje djece se vratiti u BiH.

Klinički psiholog Salvatore Giacomuzzi kaže da je ovo bio planiran čin.

“Činjenica da je proganjao šetače po ulici kako bi ih pregazio dovoljno govori tome u prilog. Nakon što bi ih jednom pregazio, ponovo se vraćao”, kazao je Giacomuzzi.

Istražitelji su jučer naveli da je Rizvanović patio od ozbiljnog psihičkog poremećaja koji je završio ubojstvom tri nevine osobe. ”

Na ovakav način mediji praktički žale manijaka i ljudsku zvijer. Već sada ga proglašavaju psihičkim bolesnikom i na taj način umanjuju odgovornost ovog manijaka, iako je svakom imalo normalnom jasno, da sigurno psihički zdravi ne gaze ljude po cesti. Istina je drugačija; počinitelj je Allen Rizvanović rođen u Bihaću 1989. Sa roditeljima je kao 4-godišnjak uspio pobjeći i doći u Austriju u Kalsdorf kod Graza.. znaci odgajala ga Austrija t.j. Štajerska u kojoj mnogi mrze muslimane, ali i druge strance. Austrijsko društvo je stvorilo ovog manijaka svojom mržnjom, a on je uzvratio svojom bestijalnošću.ubojica iz austrije Ipak da sa ovim manijakom nešto gadno ne štima vidi se iz fotografije na njegovom profilu, gdje se muškarac ljubi sa ženom i ubija drugu ženu. Ovo su svi propustili vidjeti.

Zdravka L.

uredništvo hop-portal.com