INDEX I DEA REŽIĆ TRAŽILI USTAŠE PO KNINU, DA BI PRODALI SNIMKE SRBIMA I HRT-i

0
1770

dea režić“Index i Dea Redžić na terenu u Kninu ….

Ako ne znate tko je Dea, to je urednica sporta na piratskom portalu pravomoćno osuđenog kriminalca Matije Babića, ona koja je “organizovala” akciju “Ne dajmo Biskupu u Ivasu da spava” u Šibeniku, pa je provocirala Branitelje u Savskoj 66 , na svakoj gay paradi je, ljubimica Maje Sever, gostovala u Piramidi….

Ovdje se uvukla bez akreditacije gdje nije smjela ući,  jer je glumila da je neka fanovka i Hrvatica, namiguje klincima da “krenu žešće.. Dakle , najveći problem na proslavi u Kninu gdje je bilo 150 000 ljudi, policajci su  priveli dva tipa koja su pala na drogi, tri zbog neprimjerenog znakovlja. par osoba koji su zapjevali neke pjesme i Thompsonovo NE nošenje kacige na Moto mimohodu.

INDEX ,  Deasmina Redžić i njen kolega Dario Dalmacija, koji su onako znojni prevalili kilometre po Kninu , neakreditirani u potrazi za Ustašama, za desetak video snimki i desetak fotki.

Tako proslava postane “Ustaški dernek”i  to su još prodali srpskim medijima…. I naleti tako Deasmina na mene  akreditiranog i ja usput napravim s mobitelom par video zapisa kako funkcionira INDEX novinarstvo u potrazi za Ustašama i s kojim kamerama to Deasmina i kolega rade ….

HRT, RTS, Kurir i Blic otkupili su  snimke INDEX-a i Deasmine Redžić.

Dražen Travaš

izvor facebook